Pewnie pytań takich było już wiele o pomoc w znalezieniu serialu, ale należe do jednych z tych z osób które oglądają bardzo różne gatunki od komedii jak Baby Daddy przez Suits aż po sci-fi jak Falling Skies i Supernatural. W związku z tym mam pytanie czy macie jakieś ciekawe seriale do polecenia ? Bardziej mi chodzi o mniej znane produkcje jak np. The Fosters lub Oz, które nikt ze znajomych nie znał a były całkiem całkiem.
W ramach pomocy może podam seriale, które mi całkiem nie podpadły: The Messengers, House of Cards, The Knick, True Blood, Dexter, American Horror Story i które kocham całym sercem i duszą czyli Suits, White Collar, Dr. House, The Originals + cała reszta seriali stacji CW Television Network, CSI Miami i NCIS: LA, Shameless US
Wybieraj: Jim Profit, Leverage, Hustle, Nip/Tuck, Carnivale, Terriers, Mental, Perception, Jericho, Almost human, Rush, Chicago code, Southland, Golden boy, The riches, moze jakies komedie: Reaper, Greek, My name is earl, Rising hope, Go on, Black books. Arrested development.