Obejrzane:
Dr House
Prison Break
Supernatural
Grey’s Anatomy
The Vampire Diaries
The Originals
Sherlock
Elementary
The 100
The Musketeers
White Collar
Chicago Fire
Constantine
The Mentalist
The Game of Thrones
Vikings
Suits
Arrow
Lost
Nie interesują mnie:
The Walking Dead
Dexter
Breaking Bad
90210
skins,
How I Met Your Mother itp.
Czekam na ciekawe propozycje ;)
Bates Motel, Orphan Black, Da Vinci's Demons, Eye Candy - dopiero co się zaczął, aktualnie ma 3 odcinki, ale warto sprawdzić, ma duży potencjał :)
Szkoda że cię nie interesuje "Walking death" bo jest to jeden z leprzych seriali. Po mimo brutalności (tej akurat jest niewiele, ale jak się pojawi to dupe urywa), ale ma on świetną fabułę i grę aktorską.
P.S można wiedzieć czemu ów serial kolegę (Kolezankę?) nie interesuje?
szczerze nie mam pojęcia dlaczego ;p zaczęłam oglądać, obejrzałam jakieś 7 pierwszych odcinków i nie mówię, że jest złym serialem, po prostu dla mnie nie ma tego czegoś i nie czekam z niecierpliwością żeby obejrzeć następny odcinek, nie potrafię wyjaśnić dlaczego dokładnie ; D
Trzeba zżyć się z bohaterami, aby wciągnąć się w ten serial, gdyż sama fabuła jest co najwyżej dobra. Pierwszy sezon można nazwać wprowadzeniem, drugi to niestety dno i można nawet przewijać sobie odcinki, bo nic się nie dzieje, a ważnych wydarzeń jest bardzo mało. Mi też się TWD nie spodobał i porzuciłem go w drugim sezonie, jednak kolega wychwalał sezon trzeci i namawiał mnie, abym wrócił - nie pożałowałem. Aktualnie jestem na bieżąco z piątym sezonem i serial ogląda mi się świetnie.
niewykluczone, że kiedyś do niego wrócę, bo jak już wspomniałam nie jest to serial zły. Podczas oglądania tych paru odcinków nie byłam znudzona bądź zdenerwowana czymkolwiek, po prostu nie odczuwałam potrzeby i ciekawości na tyle żeby oglądać dalej. Kto wie, może kiedyś podczas nudnego wieczoru będę kontynuować i wciągnę się na tyle, żeby obejrzeć całość.
a wracając do polecanych przez Ciebie seriali, jestem w trakcie Da Vinci's Demons ;) i jestem mile zaskoczona
Cieszę się, że wybrałaś coś ode mnie :) Chociaż powiedziałbym, że Demony najmniej mi się podobają z całej czwórki, ale i tak serial bardzo fajny.
Upadek
American Horror Story: Asylum
Fargo
Sześć stóp pod ziemią
Dochodzenie
Kompania braci
Miasteczko Twin Peaks