Witam jestem tutaj nowy więc na sam wjazd sory jeśli nie trzymam się wzoru lub nie ten dział. Jednocześnie proszę moderatora o poprawienie.
Od jakiejś godziny próbuję znaleźć film który kiedyś oglądałem na POLSACIE i nie udaje mi się.
Jeśli ktoś pomoże będę wdzięczny. Opiszę co zapamiętam z tego filmu
Film opowiada o sklonowanych mężczyznach było ich paru. Jeden zgwałcił dziewczynę lub kogoś zabił( nie pamiętam dokładnie) i zaczęto szukanie sprawcy lecz natrafiono na klona który żył uczciwie itp. Jeden był bardzo bogaty ustawiony przez rodziców, ojciec tego ustawionego uczestniczył jakoś w projekcie tego klonowania lecz nie pamiętam. Syn tego bogatego gwałcił swoją sprzątaczkę/pokojówkę. Pamiętam też że stało się tak że ten uczciwy trafił do domu tych bogatych i sprzątaczka przyszła w nocy do niego lecz on jej nei zrobił krzywdy i ona zorientowała się jako pierwsza lecz nikomu o tym nie powiedziała. Tych klonów było pare napewno powyżej 4 ja pamiętam albo 7 albo 10 ale mogę się mylić.
Jeśli ktoś pomoże będę naprawdę wdzięczny. Film/serial ten był pare lat wstecz na polsacie i były tego 2 części.