Dużo widziałem, więc teraz ciężko mi coś dobrego dla siebie znaleźć.
Poszukuję serialu kryminalno-sensacyjno-dramatycznego lub czegoś w tym stylu.
Ogólnie to chciałbym jakieś solidne męskie kino, które pozwoli oderwać się od codzienności. Nie musi być w 100% logiczne itd.
Coś w stylu Banshee, Ray Donovan, Dexter, Sons of Anarchy gdzie główni bohaterowie są bardzo ciekawymi postaciami i widz łączy się z nimi, a nawet chciałby być jednym z nich.
Bo kto nie chciałby być na chwilę głównym bohaterem Banshee, albo jednym z Sonsów.
Od fabuły wiele nie wymagam, byle jako tako wszystko trzymało się kupy i w miarę wciągało.
Jak już mówiłem widziałem wiele, nie chce mi się wszystkiego wypisywać ( to co widziałem można zobaczyć w moim profilu), ale za wszelkie propozycje byłbym bardzo wdzięczny.
Peaky blinders obowiazkowo, The last ship, Narcos, Power, Strick back, The shield (nie widze, zeby ocenial, takze tez obowiazkowo).
Jak juz braknie to troszke slabsze, ale tez dobre: Brotherhood, Human target, Burn notice, Southland, Rush, Last resort, Terriers.
Peaky blinder właśnie kończyłem oglądać gdy zakładałem ten temat - bardzo dobry serial.
Właśnie skończyłem Last Resort, niby nic specjalnego, kilka błędów w fabule, średnie dialogi, ale dzięki dość ciekawym bohaterom oglądało się przyjemnie. Ogólnie coś czego szukałem.
Teraz zastanawiam się nad Power, Brotherhood i troche mniej nad Terriers.. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o tych serialach? I który polecasz wybrać jako pierwszy?
A co do Terriers to jest w nim jakaś ciągła fabuła czy tam każdy odcinek jest o czymś innym, a w tle ciągnie się główna fabuła?
Hmm, wedlug mnie powinienes probowac najpierw The last ship i The shield - te na 95% Ci podejda.
Potem Power i Strick back.
Co do Terriers to ogladalem dawno i szczerze juz nie pamietam dokladnie, ale chyba tak jak piszesz costam sie dzieje co odcinek, a w tle glowna fabula.