Dużo widziałem, więc teraz ciężko mi coś dobrego dla siebie znaleźć.
Poszukuję serialu kryminalno-sensacyjno-dramatycznego lub czegoś w tym stylu.
Ogólnie to chciałbym jakieś solidne męskie kino, które pozwoli oderwać się od codzienności. Nie musi być w 100% logiczne itd.
Coś w stylu Banshee, Ray Donovan, Dexter, Sons of Anarchy gdzie główni bohaterowie są bardzo ciekawymi postaciami i widz łączy się z nimi, a nawet chciałby być jednym z nich.
Bo kto nie chciałby być na chwilę głównym bohaterem Banshee, albo jednym z Sonsów.

Od fabuły wiele nie wymagam, byle jako tako wszystko trzymało się kupy i w miarę wciągało.

Jak już mówiłem widziałem wiele, nie chce mi się wszystkiego wypisywać ( to co widziałem można zobaczyć w moim profilu), ale za wszelkie propozycje byłbym bardzo wdzięczny.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Darryl_2

Peaky blinders obowiazkowo, The last ship, Narcos, Power, Strick back, The shield (nie widze, zeby ocenial, takze tez obowiazkowo).
Jak juz braknie to troszke slabsze, ale tez dobre: Brotherhood, Human target, Burn notice, Southland, Rush, Last resort, Terriers.

slawek333

Peaky blinder właśnie kończyłem oglądać gdy zakładałem ten temat - bardzo dobry serial.
Właśnie skończyłem Last Resort, niby nic specjalnego, kilka błędów w fabule, średnie dialogi, ale dzięki dość ciekawym bohaterom oglądało się przyjemnie. Ogólnie coś czego szukałem.

Teraz zastanawiam się nad Power, Brotherhood i troche mniej nad Terriers.. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o tych serialach? I który polecasz wybrać jako pierwszy?
A co do Terriers to jest w nim jakaś ciągła fabuła czy tam każdy odcinek jest o czymś innym, a w tle ciągnie się główna fabuła?

Darryl_2

Hmm, wedlug mnie powinienes probowac najpierw The last ship i The shield - te na 95% Ci podejda.
Potem Power i Strick back.

Co do Terriers to ogladalem dawno i szczerze juz nie pamietam dokladnie, ale chyba tak jak piszesz costam sie dzieje co odcinek, a w tle glowna fabula.

Darryl_2

Zakazane imperium(2010-2014)
Mr. Robot(2015

Darryl_2

http://www.filmweb.pl/serial/Gomorra-2014-615608