Witam,

Pamieta ktos moze tytul programo motoryzacyjnego z lat 80 w ktorego czolowce byly takie animowane dystrybutory i jeden chyba sobie w glowe strzelal.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Yoorecki

Czy przypadkiem nie był to Jarmark?

Yoorecki

pamietam ten program!!! tez bardzo bym chcial sobie przypomniec co to bylo, podobno kawalek z czolowki to kompozycja Yello, ale nie jestem pewien

Yoorecki

Ten program to "Auto moto fanklub", a utworek z czołówki to "Who's your boyfriend" (wersja instrumentalna), wykonawca - Eric.
Pozdrawiam :)

anakonda81

to jest to stary! dzięki za info, niestety nie ma tej czołówki w sieci, ale może ktoś to kiedyś wrzuci z jakiegoś vhsa! szukałem tego tyle lat! jest jeszcze jeden wałek z lat 80-tych, którego szukam, polski rockowy zespół, bardzo mroczny kawałek, przesterowana gitara, mroczne klawisze i wokal, gość śpiewał coś jak "graj....sex/sześć..." więcej nie pamiętam, leciało na tróce....echhh...chciałbym go teraz posłuchać...

lysy540

Ha ha! Nie ma za co.
No tak, ta czołówka była świetna - dwa czy trzy animowane dystrybutory, z których jeden popełnia samobójstwo strzelając sobie w łeb ;)
Też tego szukałam, ale znalazłam tylko filmik z samą muzyką. Co jakiś czas warto poszperać choćby na yt, bo rzeczywiście ktoś może kiedyś to w końcu wrzuci...

Tego drugiego kawałka, o którym piszesz, niestety nie kojarzę tak 'na sucho', ale pomyślę.

anakonda81

znalazłem ten drugi utwór, to Aya RL "Jazz". Pozdr!

lysy540

AUTO MOTO FANKLUB czołówka:
http://www.youtube.com/watch?v=VNrOkjQnmV4

FranzSix

super! dzięki wielkie!