Wymieniamy jakie są przereklamowane seriale według was.
Jak dla mnie
Dr.Hause
Miami vice
Wszelkie Julki ,Na wspólnej
Jak poznałem waszą matkę
Gra o tron
Justified: Bez przebaczenia
The Walking Dead
Twin Peaks ('17)
Belle Epoque
Legion
Anna German
Ucho prezesa
Ty. Ja widzialem wiele innych swietnych, ktorym ten nie dorasta do piet. Nawet bym nie pomyslal ze on jest jednym z nich. Ale oczywiscie szanuje Twoja opinie.
Brawo Ty:)
Widzialem rowniez sporo, wiec takze mam odnosnik:) I po co ta licytacja?
Dla mnie jest przereklamowany i marny, dla Ciebie wyjtkowy no i super .
Juz bez przesady, z tym bluznieniem, zlinczujcie mnie... Jakies fanatyczne zaslepienie czy jak? Mam prawo do wlasnej opiniii.
Wychowalem sie na filmach lat 80, ale nigdy nie bylem fanem ET , Goonies czy innych tego typu filmow z tatych lat.
Jak dla mnie ST to bardzo przereklamowany serial z kiepska gra ( ratuje go w tym aspekcie tylko Ryder) irytujacym dzieciakami ( szczegulnie gruby i 11) i ze slaba , naciagan historia. Muzyka dosyc fajna.Tyle. Caly ten szal na ten serial nie jest dla mnie zrozumialy. Jaks wyolbrzymiona maniera.
Te dzieciaki właśnie fajne były..one robiły cały ten serial.. i tak czeka Cię wielki lincz za takie bluźnierstwo:P a tak na poważne jak mogło Ci się Goonies nie podobać:P
No to widać, że w innym rodzaju kina :P a z ciekawości w jakim? Czy za dużo raczej nie :P najlepszy był ten co miał "perełki" rrrrrrrrrrr:D
1.Miasteczko Twean Peaks
2.Robin z Sherwood
3.Przystanek Alaska
4.Lost- ZAgubieni
5.Breaking bad
6.Gra o tron
7.House of cards.
8.The Walking dead
The Walking Dead
Westworld
nowe Twin Peaks
Jak poznałem waszą matke