Oglądacie paradokumety na tvn polsacie typu Ukryta prawda czy nie .Jak dla mnie to szajs jedynie czasami Gliniarzy oglądam. ?
A ja jakoś go widzę.
https://www.filmweb.pl/forum/seriale/Seriale+paradokumentalne-co+o+nich+s%C4%85d zicie,3073863
Był taki temat,bo sama go niedawno założyłam, aczkolwiek mogę ci odpowiedzieć- te wszystkie paradokumenty to jest szajs przez wielkie SZ. Dziadostwo, które powinno zniknąć z telewizji raz na zawsze, a nie to jeszcze się namnaża. Nie rozumiem o czym przez tyle lat można kręcić te odcinki. Poziom tych produkcji jest bardzo niski. Ukryta prawda była z nich wszystkich najlepsza,ale wciąż bez szału. Parę razy w przeszłości dla jaj obejrzałam odcinki każdego z tych paradokumentów i uważam,że to wstyd,że coś takiego nadal istnieję. A jeszcze większy, oglądać to badziewie regularnie.
"Dziadostwo" nie zniknie dopóki reklamodawcy będą chętni by wydawać pieniądze na reklamy, ci zaś nie przestaną być chętni dopóki Polacy nie przestaną to "Dziadostwo" masowo oglądać. Jeśli prowadzisz sklep w którym największym popytem cieszy się legalnie sprzedawana wódka to z pewnością nie będziesz wycofywał jej ze sprzedaży bo ludzie mają taką czy inną opinię na jej temat.. Jeśli ktoś chla tą wódę lecz krzywi się niemiłosiernie to nie czyni go to w żaden sposób lepszym od tego co pije ze smakiem. Podobnie jak z wicepremierem który głosuję za ustawą łamiącą Konstytucję ale się nie cieszy i nie uśmiecha.
" Podobnie jak z wicepremierem który głosuję za ustawą łamiącą Konstytucję ale się nie cieszy i nie uśmiecha."
Napisz jeszcze, że stoimy w przededniu ludobójstwa jak w Ruandzie :D
Ty chyba jesteś jakimś politycznym fanatykiem, bo ciągle próbujesz przemycać treści polityczne tam, gdzie nie ma powodu ich wstawiać. Mało Ci miejsca w necie, że musisz z tym po raz kolejny włazić na FW?
Mimo tego końcowego porównania odnosiłem się do tematu, zaś pańska wypowiedź odnosiła się tylko i wyłącznie do mnie.
Bo miała się odnieść do Ciebie. Ponieważ konsekwentnie uprawiasz tutaj pewną propagandę polityczną, pomimo, że jest to forum filmowe. To kwestia szacunku, który nie powinien ograniczać się tylko do tytułowania innych per Pan/Pani nawet jeśli sobie tego nie życzą (!). Są tu ludzie, którzy mają dość polityki, rzygają Kaczorami, Tuskami, Biedroniami itp., wchodzą tutaj, żeby porozmawiać o filmach, a nie o polityce. Ty tego nie szanujesz, najwyraźniej uznajesz, że Twoje polityczne przemyślenia są na tyle istotne, na tyle głębokie, że nawet ci co uciekają od polityki muszą się z nimi zetknąć. To jest przejaw megalomanii albo fanatyzmu. A najsmutniejsze, jest to, że przecież masz swoje poletko do debaty o polityce, a mimo to musisz zaśmiecać tym dziadostwem FW.
Z całym szacunkiem ale w mojej ocenie fanatyzmem politycznym jest odbieranie tamtego porównania jako wyrazu agitacji politycznej.
Tak się składa, że od czasu usunięcia forum Inne, publicznie na FW może ze cztery razy razy odniosłem się w dyskusjach na tematy filmowe do jakiś wątków ze świata polityki, przy czym ostatni raz z miesiąc temu kiedy to również wtrącił się Pan do rozmowy niejako prowokując mnie do rozwinięcia tematu. Proszę wybaczyć ale kolejny raz nie dam się wciągnąć.
Okej, to ja jestem fanatykiem politycznym, bo nie chcę czytać o polityce na forum filmowym. Bardzo logiczne ;D
A wtedy Cię wciągnąłem do rozmowy, bo teza, że Polska jest w takiej sytuacji co Ruanda w 1994r, była tak komiczna, że ciężko było nad tym przejść do porządku dziennego.
Dobra, żeby nie było, że Cię wciągam w jakieś dyskusje. Mimo wszystko szkoda, że nie potrafisz się opanować, uszanować innych i ograniczyć swoje wywody o polityce do miejsc dla tego przeznaczonych.
Wytrwałam te 4:16 i podtrzymuje swoje zdanie. Fragment tego odcinka potwierdza,że to badziewie powinno się skończyć raz na zawsze. Już nie mają co wymyślać...
Co tu wiele pisać. Widać,że z łapanki ulicznej,bo talentu aktorskiego nie posiada. Przeleciał 15-letnią dziewczynkę,bo był zdołowany rozstaniem z dziewczyną.
W sumie trochę tak wygląda. Pomyśleć, że Tim Burton zrobił Batmana z Keatonem i to dzisiejsze gówienko.
Temat wałkowany milion razy, następnym razem użyj opcji "szukaj". Pierwsze ostrzeżenie i zamykam temat!