Czy uważacie przepych seriali za zbyt duży ? Ja bardzo. Chciałem się was zapytać, które seriale waszym zdaniem powinny zniknąć z telewizji. Moim zdaniem najlepiej by było jakby zdjęli M jak miłość, Na wspólnej, Klan, Plebania, liczę na wasze propozycję w tej sprawie. Mam wrażenie że już przesadzają z serialami. One mają pierwszeństwo a niekiedy naprawdę dobre filmy są puszczane po 23. i to w tygodniu zamiast w piątek albo sobotę kiedy człowiek ma czas i nie musi wstać do pracy albo szkoły. Seriale są już coraz nudniejsze, "ten ją zdradził", "Ona kocha innego" "Temu coś się stało" Pieprzenie bez sensu o tym samym w kółko jeżeli was też to denerwuje to podawajcie seriale, które mogłyby zniknąć z tv.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
danny_ocean

Dla mnie wszystkie polskie są beznadziejne. Takie o każdym, a ja jak siadam przed tv to chce się troche oderwać od codzienności. Niestety zamiast ich mniej to sie mnożą:(

wyploszka_1983

Jak dla mnie wszystkie można by wyoutować bo nie oglądam seriali :P Te które lubie mam na DVD ;)

danny_ocean

Penie nawet nigdy nie oglądałeś "Plebanii". Skoro na siebie zarabiają to lecą. Wolałbym by wy wywalili gówniane, pełne kiczu i głupoty programy w stylu "Kocham Cię Polsko".

A od "Plebanii" wara :)

Rezun

a ja wolałbym żeby z tv znikneły produkcje typu taniec z gwiazdami albo jak oni spiewaja . Ale to tylko marzenie ;/