Ale mnie wkurzają reklamy w TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie można spokojnie obejrzec filmu bo co chwila albo reklamy, albo losowanie Lotto, albo Flesz czwórki, albo jeszcze coś innego!
O reklamach słów kilka
Ja z kolei mam reklamy za najbardziej interesujący punkt programu TV. Są o wiele ciekawsze od wielu programów "kulturalnych", większości filmów, seriali i teleturniejów. Ale to fakt, wkurzające są reklamy nagle wyskakujące w kulminacyjnym momencie filmu.
Dobra rozrywka??
A ja uważam, że reklamy to naprawdę nieraz najciekawszy punkt programu TV. W porównaniu z bzdurnymi teleturniejami, głupawymi konkursami, miernymi filmami, nierzetelnymi informacjami i miałkimi tok-showami to naprawdę rarytas. Krótkie, treściwe, pozbawione dłużyzn (co wynika z samej ich formuły), z dowcipem i humorem albo tak głupie, że śmiech jest jedynąreakcją - słowem - mini dzieła sztuki. Jestem wielkim miłośnikiem reklam i wg mnie niezależnie od swego poziomu (niestety, głównie niskiego jeżeli chodzi o Polskę) stanowią dobrą rozrywkę. Ech, gdyby jeszcze można było ujrzeć w TV reklamy "z górnej półki", świetne w swej klasie lecz niestety zachwalające produkty w Polsce nie sprzedawane:)..