Piszcie tu o najlepszych reklamach jakie widzieliscie albo o njgorszych.Albo o tych co lecą.Albo o fabryce opakowan szklanych z wyborczej.Albo o czym chcecie byleby zwiazanego z reklamami.
swego czasu leciała reklama heinekena z jennifer aniston i bardzo mi się podobała, te zdziwienie Jennifer miodzio :D
Dawno, dawno temu najfajniej oglądało mi sie KOPYTKO, ale teraz zdecydowanie CZERWONY KAPTUREK. Po prostu majstersztyk. Chociaż generalnie reklamy wyłączam i nie lubię. Pozdrowienia:)
Mnie też sie podoba z Jennifer Aniston, ale też ta za Jennifer Lopez, Beyonce i Davidem Beckhamem (Reklama Pepsi)
mi się podoba
-reklama Nutelli [potrzeba tyle energi...] i muzyczka z niej świetna [heh od razu ściągnęłam]
-kiedyś była reklama jakiegoś samochodu taki dzieciaczek z tyłu siedzi i ma ubrodzone łapki chce wytrzeć w drzwi tapicerkę ale się powstrzymuje i wyciera we własne spodnie
-reklamy Plusa z kabaretem Mumio ;)
-w ogóle podobają mi się reklamy z fajną muzyczką lub ciekawymi przesłaniami :)
Beznadziejne są reklamy
-margaryny z udziałem ludzi z Europa da się lubić
-relkamy Ery z Wojewódzkim, Fidurskim i Kusznierewiczem miejscami
-proszków, wybielaczy gdzie niby wchodzą do czyjegoś mieszkania i blablabla albo w sklepie kogoś oblewają
Pzdr
Oczywiscie reklamy Plusa z Mumio sa najlepsze. Za to simplusa sa beznadziejne.
Tak beznadzijene ze az smieszne jest reklama wody - Cisowianki, ktora czesto leci jako sponsor pogody na TVNie.
Lektor: - Na prognoze pogody zaprasza...
Górniak: - Ciiii...Cisowianka.
Jedna z najgorszych reklam jakie ostatnio sie pojawiaja jest zdecydowanie reklama pronto z tą stara babcią.Babka nalewa te pronto jakby kuzwa plynne zloto przelewala i smieje sie przy tym jakby wlasnie w totka wygrala....Beznadzieja
A mumio zaiste siwetne.Podobnie wlasnie jak calkiem mila nutella i jak knorr z pisoenka limp twins-reklama srednia (ludize tacy zamysleni w pracy pija knora) ale muzyka swietna.
Moze chodzi ci o Pur i ze ta stara babcia to Bozena Dykiel. Albo faktycznie o pronto... ta babcia tak tanczy i mowi: ze to tango to bardzo brudny taniec? :) a gostek na to: takie kroki! :D ? ? ?
TAK! I potem jest moment jak ona nalewa to pronto-normalnie myslalem ze zjade jak to zobaczylem.Na poczatku to jest smieszne ale teraz mnie to tak zenuje ze strach.
Zgadzam sie z wami w 100%, reklamy Heyah wymiatają ;)
No i oczywiscie reklamka Nutelli jest spox.
Aha przy okazji, wiem ze moze moje pytanie nie powinno byc w tym temacie, jednakze zwracam sie z prosba o podanie nazwy i wykonawcy tej muzyczki w ze spotu Nutelli. Z gory THX
Mi się bardzo podoba reklama napoju JUPI: A jeśli ducha ma....chłopaki ananas!! chyba wszyscy wiedzą o co chodzi :) A narazie najgłupsza reklama jest NAŁĘCZOWIANKI (chyba) co kobiecie się kręcą włosy same i palec tanczy w rytm muzyki beznadzieja.
Ostanio jest zalew fajnych reklam:
-Wszystkie reklamy Plusa w których wystepuje Kabaret Mumio
-Reklama Heyah z czerwonym kapturkiem
-Reklamy jakiejś sieci (idei albo ery) z tymi chodzącymi komórkami,stosunkiem przerywanym itd.
-No i Fanta obydwie reklamy Bamboocha
"Jakiejś sieci (Idei albo Ery)" ???
Jak może być dobra reklama z takim komentarzem. Jeżeli nie wiesz jaka to sieć to znaczy, że reklama jest do d...
Podobnie reklama, w której Franciszek Pieczka z dekalogiem pouczał "a po jedenaste ubezpiecz się w..."??? No właśnie. Ktoś jeszcze pamięta.
Jeżeli nie to już sobie nie przypomni bo firma zniknęła z rynku. Nic dziwnego.
Ja nie cierpię reklam wód i napojów "Zbyszko"... grrr.... Kto w ogóle coś takiego wymyślił?! Naprzykład ta, co trzy butelki napoju szturmują zamek i uwalniają królewnę, czy kto to jest, która wygląda jak paź. A najgorsze jest to: "Wybawco!!!"... ych.. Tak... To, jak niektórzy aktorzy mówią w reklamach może być naprawdę denerwujące (inny przykład: wszystkie "njieee!!" pań broniących swojego prania - pani Włocławek :-); Cindi Crawford ze swoim: "Arctic. To tłój djeń, to tłoja włoda...")
Ja nie cierpię reklam wód i napojów "Zbyszko"... grrr.... Kto w ogóle coś takiego wymyślił?! Naprzykład ta, co trzy butelki napoju szturmują zamek i uwalniają królewnę, czy kto to jest, która wygląda jak paź. A najgorsze jest to: "Wybawco!!!"... ych.. Tak... To, jak niektórzy aktorzy mówią w reklamach może być naprawdę denerwujące (inny przykład: wszystkie "njieee!!" pań broniących swojego prania - pani Włocławek :-); Cindi Crawford ze swoim: "Arctic. To tłój djeń, to tłoja włoda...")
Ona mowi Wybawco bo ma takiego nieziemskiego kaca ze napoj jest dla niej wybawcą :P Ciezko jest o dobrą reklame...Reklama z Nutelli mi sie ostatnio spodobala-przyjemna i nawet fajna muzyczka.
Oczywiscie Heayah - Czerwony Kapturek rulez (ta wczesniejsza, "sepleniaca" wersja, ta nowa jest zbyt...hmm...mdla, nie ma tego uroku).
Plus - kabaret Mumio. Chyba nie musze komentowac...
Podoba mi sie tez reklama Peugeota 407 (chyba ze zwyczajnej milosci do marki), w ktorej wokol jezdza kartonowe samochodziki, z klockow lego i nakrecane na kluczyk.
Najgorszy spot jaki ostatnio widzialem to Calgon. Tworcy sprofanowali utwor Carla Orffa "O Fortuna" z "Carmina Burana". Ta zniewaga krwi wymaga... W ogole nie przepadam za reklamami proszkow, srodkow czystosci i margaryn.
Moje ulubione reklamy to zdecydowanie:
Z naszych: Czerwony kapturek-'To już jest koniec ja już nie mogę występować':D:D
Mumio reklama plusa też jest mocna.
Z zagranicznych najbardziej mnie rozwala reklama na eurosporcie-z bobaskiem w kojcu który bawi się piłką tenisową i nagle ledwo wstaje potrzuca sobie piłkę i uderza ją jak rasowy tenisista:D.Musicie to zobaczyć!
Pozdrawiam:)
Moje ulubione reklamy to zdecydowanie:
Z naszych:Czerwony Kapturek-"To już jest koniec ja już nie mogę występować"
Kabaret Mumio w reklamie plusa.Widzieliście ich w Opolu!Zaje**** skecze wszyskie trzy no,no,no:D
Z zagranicznych to reklama na eurosporcie-bobasek siedzi sobie wkojcu bawiąc się piłką tenisową i nagle ledwo wstaje i podrzuca sobie piłkę z łatwością i odbija ją jak rasowy tenisista:D Musicię ją zobaczyć!
Pozdrawiam:)
Najlepszy jest Kapturek!!!!!! I ta piosneczka....hahaha,naprawdę, jak wszyscy nienawidzę reklam,ale ta jest GENIALNA!!
reklamy heyah i plusa są niezłę, no i oczywiście kolega nam sie rozłądował.
kiedyś leciała taka reklama piwa kiedy spotykali sie w barze a w domu niby coś naprawiali a w rzeczywistości pozostawiali manekin i magnetofon pod samochodem zlewem itp. a jeden mowi ze naprawia kosiarke . kto nie widział niech zobaczy.
nie lubie proszków do prania bo jak wypierzesz skarpety to bedą białe i nawet jakbrdziesz biegać po błocie to się nie zabrudzą ale głupota
Ulubiona reklama Czerwony Kapturek Heyah - (Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat!) jest super i reklamy z fajnymi piosenkami.
Nie lubie i są to reklamy denerwujące: reklama Calgon, w której jakaś kobieta skrzeczącym głosem mówi, że nie będzie miała czasu odprowadzic Maćka do szkoły,bo pralka zalała jej całą łazienke. I wszystkie reklamy Perwolu, gdzie wszyscy,mają ten persil przy sobie nawet w kinie!!
Nikt nie wspomniał o wymiatających owcach na kosiarkach - Mentos.Ostatnio rzadko puszczają tą reklamę ale swoje czasu nieźle się na niej uśmiałam i jeszcze muzyczka: Czikago, czikago... czy co oni tam śpiewają:)))
no a mi sie podoba reklama NestaTea jak ten Antonio... stoi przed lustrem:p
a poztym to reklamy plusa sa the best:] i czerwony kapurek
A mni sie podobają (numerki bez znaczenia - wszystki świetne)
1. reklama samochodu (nie pamiętam jakiego) Taki swoisty łańcuszek szczęścia, jedna część wyposarzenia dotknęła drugiej a ta druga trzeciej i w konsekwencji auto odpaliło :D
2. Stara reklamy Coca COli (te z Chichuala - jakkolwiek to się pisze =)
3. Reklama LOTTKA :D ! ! ! !
4. Dalej - Plus i kabaret Mumio w akcji :D
5. Piwa żywiec - "Prawie" robi dużą różnicę =)
6. Reklama LECHA
7. Kiedyś leciała reklama proszku (chyba wizira - i to jedyna reklama proszku która mi siępodobała) ALE WIOSNĄ ZAPACHNIAŁO wymiawiane przez lekko sepleniącą owieczkę :D
8. I to chyba najlepsza - PANADOL BEYBE (po prostu słodka =)
9. I wiele innych
Na wymioty zbiera mi się jak widze reklamy:
1. Nospy - pierwsza wersja jeszcze z tym chłopakiem - Totalne dno.......
2. Reklama wybielaczy, proszków do prania, płynów do płukania (pozostawie bez komentarza :/ )
3. Papieru LAMBI - za to powinni w psychiatryku zamykać! ! ! !
4.I wiele innych
he he he, ja nienawidze reklam biedronki (dno), tych wszystkich Pysiów i Kubusiów ;/ i pasty blend-a-med o różnych smakach (beznadzieja). Fajne są reklamy plusa, idei, heyah, samochodów;], nutelli, kosmetyków Garniera ... i jescze moge wymieniać :)
Reklama Coca Cola Light, ale to bylo dawno temu..., wchodzi facet do sklepu i wybiera koszulę, zauwaza babke pijaca Cole i ta mu doradza, po chwili jej sie pyta co by zalożyła i ona wskazuje na gołego manekina...bomba...mina tego faceta...Nie wiecie gdzie to mozna sciągnać?
Kiedys podobaly mi się reklamy Axe, a ostatnio fajne są te Rexony i Kopytko oczywiście. Poza tym reklamy Pepsi z piłkarzami i Adidasa:)
pozdrawiam:)
A mi sie reklama czerwonego kapturka niepodoba! (zaraz bedzie lincz david) .Jest beznadziejna-wogole bez polotu,kompletna bezedura.Tak samo jak z Idei i z groszem-kompletna gupota.
Za to reklama mentosa z owcami wymiata :D Smialem sie po wielokroc patrzac na nią.
A jesli chodzi o komorki to oczywista kopytko.
Mnie wQrzają reklamy: Biedronki, Ery co tak machają do samolotu=/, Heyah z czerwonym kapturkiem , który pozdrawia cały świaT ( haha )... A lubie reklamy PEPSI ( teraz jakaś nowa nowy wyszła z J.LO i Beyonce i Beckhamem) no i fajna też jest SPRITE ( ja jestem SpriTe, a Ty pragnienie:) )