Piszcie tu o najlepszych reklamach jakie widzieliscie albo o njgorszych.Albo o tych co lecą.Albo o fabryce opakowan szklanych z wyborczej.Albo o czym chcecie byleby zwiazanego z reklamami.

użytkownik usunięty
Radzivill

swego czasu leciała reklama heinekena z jennifer aniston i bardzo mi się podobała, te zdziwienie Jennifer miodzio :D

Dawno, dawno temu najfajniej oglądało mi sie KOPYTKO, ale teraz zdecydowanie CZERWONY KAPTUREK. Po prostu majstersztyk. Chociaż generalnie reklamy wyłączam i nie lubię. Pozdrowienia:)

Mnie też sie podoba z Jennifer Aniston, ale też ta za Jennifer Lopez, Beyonce i Davidem Beckhamem (Reklama Pepsi)

Radzivill

mi się podoba
-reklama Nutelli [potrzeba tyle energi...] i muzyczka z niej świetna [heh od razu ściągnęłam]
-kiedyś była reklama jakiegoś samochodu taki dzieciaczek z tyłu siedzi i ma ubrodzone łapki chce wytrzeć w drzwi tapicerkę ale się powstrzymuje i wyciera we własne spodnie
-reklamy Plusa z kabaretem Mumio ;)
-w ogóle podobają mi się reklamy z fajną muzyczką lub ciekawymi przesłaniami :)
Beznadziejne są reklamy
-margaryny z udziałem ludzi z Europa da się lubić
-relkamy Ery z Wojewódzkim, Fidurskim i Kusznierewiczem miejscami
-proszków, wybielaczy gdzie niby wchodzą do czyjegoś mieszkania i blablabla albo w sklepie kogoś oblewają
Pzdr

skimos

Oczywiscie reklamy Plusa z Mumio sa najlepsze. Za to simplusa sa beznadziejne.

Tak beznadzijene ze az smieszne jest reklama wody - Cisowianki, ktora czesto leci jako sponsor pogody na TVNie.

Lektor: - Na prognoze pogody zaprasza...
Górniak: - Ciiii...Cisowianka.

Co_lump

Jedna z najgorszych reklam jakie ostatnio sie pojawiaja jest zdecydowanie reklama pronto z tą stara babcią.Babka nalewa te pronto jakby kuzwa plynne zloto przelewala i smieje sie przy tym jakby wlasnie w totka wygrala....Beznadzieja

A mumio zaiste siwetne.Podobnie wlasnie jak calkiem mila nutella i jak knorr z pisoenka limp twins-reklama srednia (ludize tacy zamysleni w pracy pija knora) ale muzyka swietna.

Radzivill

Moze chodzi ci o Pur i ze ta stara babcia to Bozena Dykiel. Albo faktycznie o pronto... ta babcia tak tanczy i mowi: ze to tango to bardzo brudny taniec? :) a gostek na to: takie kroki! :D ? ? ?

Co_lump

TAK! I potem jest moment jak ona nalewa to pronto-normalnie myslalem ze zjade jak to zobaczylem.Na poczatku to jest smieszne ale teraz mnie to tak zenuje ze strach.

skimos

Zgadzam sie z wami w 100%, reklamy Heyah wymiatają ;)
No i oczywiscie reklamka Nutelli jest spox.
Aha przy okazji, wiem ze moze moje pytanie nie powinno byc w tym temacie, jednakze zwracam sie z prosba o podanie nazwy i wykonawcy tej muzyczki w ze spotu Nutelli. Z gory THX

Radzivill

Mi się bardzo podoba reklama napoju JUPI: A jeśli ducha ma....chłopaki ananas!! chyba wszyscy wiedzą o co chodzi :) A narazie najgłupsza reklama jest NAŁĘCZOWIANKI (chyba) co kobiecie się kręcą włosy same i palec tanczy w rytm muzyki beznadzieja.

nie_aktualny_profil

Ostanio jest zalew fajnych reklam:
-Wszystkie reklamy Plusa w których wystepuje Kabaret Mumio
-Reklama Heyah z czerwonym kapturkiem
-Reklamy jakiejś sieci (idei albo ery) z tymi chodzącymi komórkami,stosunkiem przerywanym itd.
-No i Fanta obydwie reklamy Bamboocha

Ponury_Zniwiarz

1.Fanta - Bamboocha
2.Reklamy Nike,Adidas,Puma.
3.Plus - kabaret Mumio:)

Ponury_Zniwiarz

"Jakiejś sieci (Idei albo Ery)" ???
Jak może być dobra reklama z takim komentarzem. Jeżeli nie wiesz jaka to sieć to znaczy, że reklama jest do d...
Podobnie reklama, w której Franciszek Pieczka z dekalogiem pouczał "a po jedenaste ubezpiecz się w..."??? No właśnie. Ktoś jeszcze pamięta.
Jeżeli nie to już sobie nie przypomni bo firma zniknęła z rynku. Nic dziwnego.

Radzivill

Ja nie cierpię reklam wód i napojów "Zbyszko"... grrr.... Kto w ogóle coś takiego wymyślił?! Naprzykład ta, co trzy butelki napoju szturmują zamek i uwalniają królewnę, czy kto to jest, która wygląda jak paź. A najgorsze jest to: "Wybawco!!!"... ych.. Tak... To, jak niektórzy aktorzy mówią w reklamach może być naprawdę denerwujące (inny przykład: wszystkie "njieee!!" pań broniących swojego prania - pani Włocławek :-); Cindi Crawford ze swoim: "Arctic. To tłój djeń, to tłoja włoda...")

Radzivill

Ja nie cierpię reklam wód i napojów "Zbyszko"... grrr.... Kto w ogóle coś takiego wymyślił?! Naprzykład ta, co trzy butelki napoju szturmują zamek i uwalniają królewnę, czy kto to jest, która wygląda jak paź. A najgorsze jest to: "Wybawco!!!"... ych.. Tak... To, jak niektórzy aktorzy mówią w reklamach może być naprawdę denerwujące (inny przykład: wszystkie "njieee!!" pań broniących swojego prania - pani Włocławek :-); Cindi Crawford ze swoim: "Arctic. To tłój djeń, to tłoja włoda...")

terranigra

Ona mowi Wybawco bo ma takiego nieziemskiego kaca ze napoj jest dla niej wybawcą :P Ciezko jest o dobrą reklame...Reklama z Nutelli mi sie ostatnio spodobala-przyjemna i nawet fajna muzyczka.

Radzivill

Oczywiscie Heayah - Czerwony Kapturek rulez (ta wczesniejsza, "sepleniaca" wersja, ta nowa jest zbyt...hmm...mdla, nie ma tego uroku).
Plus - kabaret Mumio. Chyba nie musze komentowac...
Podoba mi sie tez reklama Peugeota 407 (chyba ze zwyczajnej milosci do marki), w ktorej wokol jezdza kartonowe samochodziki, z klockow lego i nakrecane na kluczyk.
Najgorszy spot jaki ostatnio widzialem to Calgon. Tworcy sprofanowali utwor Carla Orffa "O Fortuna" z "Carmina Burana". Ta zniewaga krwi wymaga... W ogole nie przepadam za reklamami proszkow, srodkow czystosci i margaryn.

shere_khan

Moje ulubione reklamy to zdecydowanie:
Z naszych: Czerwony kapturek-'To już jest koniec ja już nie mogę występować':D:D
Mumio reklama plusa też jest mocna.
Z zagranicznych najbardziej mnie rozwala reklama na eurosporcie-z bobaskiem w kojcu który bawi się piłką tenisową i nagle ledwo wstaje potrzuca sobie piłkę i uderza ją jak rasowy tenisista:D.Musicie to zobaczyć!
Pozdrawiam:)

shere_khan

Moje ulubione reklamy to zdecydowanie:
Z naszych:Czerwony Kapturek-"To już jest koniec ja już nie mogę występować"
Kabaret Mumio w reklamie plusa.Widzieliście ich w Opolu!Zaje**** skecze wszyskie trzy no,no,no:D
Z zagranicznych to reklama na eurosporcie-bobasek siedzi sobie wkojcu bawiąc się piłką tenisową i nagle ledwo wstaje i podrzuca sobie piłkę z łatwością i odbija ją jak rasowy tenisista:D Musicię ją zobaczyć!
Pozdrawiam:)

Radzivill

Najlepszy jest Kapturek!!!!!! I ta piosneczka....hahaha,naprawdę, jak wszyscy nienawidzę reklam,ale ta jest GENIALNA!!

Zebra_2

Jeśli jesteś w TAK-TAKU dłuuuuużej....:) śpiewający wojewódzki jest boski :)

Radzivill

Wszystkie reklamy Heya - z Czerwonym Kapturkiem na czele :-D

Radzivill

reklamy heyah i plusa są niezłę, no i oczywiście kolega nam sie rozłądował.
kiedyś leciała taka reklama piwa kiedy spotykali sie w barze a w domu niby coś naprawiali a w rzeczywistości pozostawiali manekin i magnetofon pod samochodem zlewem itp. a jeden mowi ze naprawia kosiarke . kto nie widział niech zobaczy.
nie lubie proszków do prania bo jak wypierzesz skarpety to bedą białe i nawet jakbrdziesz biegać po błocie to się nie zabrudzą ale głupota

Radzivill

Ulubiona reklama Czerwony Kapturek Heyah - (Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat!) jest super i reklamy z fajnymi piosenkami.
Nie lubie i są to reklamy denerwujące: reklama Calgon, w której jakaś kobieta skrzeczącym głosem mówi, że nie będzie miała czasu odprowadzic Maćka do szkoły,bo pralka zalała jej całą łazienke. I wszystkie reklamy Perwolu, gdzie wszyscy,mają ten persil przy sobie nawet w kinie!!

Radzivill

CZERWONY KAPTUREK HEY !! ta reklama jest extra !! ( Lapki tez sa extra :])

Radzivill

Nikt nie wspomniał o wymiatających owcach na kosiarkach - Mentos.Ostatnio rzadko puszczają tą reklamę ale swoje czasu nieźle się na niej uśmiałam i jeszcze muzyczka: Czikago, czikago... czy co oni tam śpiewają:)))

Radzivill

no a mi sie podoba reklama NestaTea jak ten Antonio... stoi przed lustrem:p
a poztym to reklamy plusa sa the best:] i czerwony kapurek

Dareios

A mni sie podobają (numerki bez znaczenia - wszystki świetne)
1. reklama samochodu (nie pamiętam jakiego) Taki swoisty łańcuszek szczęścia, jedna część wyposarzenia dotknęła drugiej a ta druga trzeciej i w konsekwencji auto odpaliło :D
2. Stara reklamy Coca COli (te z Chichuala - jakkolwiek to się pisze =)
3. Reklama LOTTKA :D ! ! ! !
4. Dalej - Plus i kabaret Mumio w akcji :D
5. Piwa żywiec - "Prawie" robi dużą różnicę =)
6. Reklama LECHA
7. Kiedyś leciała reklama proszku (chyba wizira - i to jedyna reklama proszku która mi siępodobała) ALE WIOSNĄ ZAPACHNIAŁO wymiawiane przez lekko sepleniącą owieczkę :D
8. I to chyba najlepsza - PANADOL BEYBE (po prostu słodka =)
9. I wiele innych

Na wymioty zbiera mi się jak widze reklamy:
1. Nospy - pierwsza wersja jeszcze z tym chłopakiem - Totalne dno.......
2. Reklama wybielaczy, proszków do prania, płynów do płukania (pozostawie bez komentarza :/ )
3. Papieru LAMBI - za to powinni w psychiatryku zamykać! ! ! !
4.I wiele innych

Radzivill

he he he, ja nienawidze reklam biedronki (dno), tych wszystkich Pysiów i Kubusiów ;/ i pasty blend-a-med o różnych smakach (beznadzieja). Fajne są reklamy plusa, idei, heyah, samochodów;], nutelli, kosmetyków Garniera ... i jescze moge wymieniać :)

dondziorex

Reklama Coca Cola Light, ale to bylo dawno temu..., wchodzi facet do sklepu i wybiera koszulę, zauwaza babke pijaca Cole i ta mu doradza, po chwili jej sie pyta co by zalożyła i ona wskazuje na gołego manekina...bomba...mina tego faceta...Nie wiecie gdzie to mozna sciągnać?
Kiedys podobaly mi się reklamy Axe, a ostatnio fajne są te Rexony i Kopytko oczywiście. Poza tym reklamy Pepsi z piłkarzami i Adidasa:)
pozdrawiam:)

lady_akira

A mi sie reklama czerwonego kapturka niepodoba! (zaraz bedzie lincz david) .Jest beznadziejna-wogole bez polotu,kompletna bezedura.Tak samo jak z Idei i z groszem-kompletna gupota.

Za to reklama mentosa z owcami wymiata :D Smialem sie po wielokroc patrzac na nią.

A jesli chodzi o komorki to oczywista kopytko.

Radzivill

Mnie wQrzają reklamy: Biedronki, Ery co tak machają do samolotu=/, Heyah z czerwonym kapturkiem , który pozdrawia cały świaT ( haha )... A lubie reklamy PEPSI ( teraz jakaś nowa nowy wyszła z J.LO i Beyonce i Beckhamem) no i fajna też jest SPRITE ( ja jestem SpriTe, a Ty pragnienie:) )

Radzivill

mnie najbardziej wkurzają reklamy
vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

vanisha...

Radzivill

mi sie bardzo podoba lapka heyah, ktora probuje opowiadac bajki a w szczegulnosci "dlaczego masz takie wielkie oczy" :) dla mnie bomba