Robert Kubica na 3 miejscu po wyścigu we Włoszech na Torze Monza... Wyścig zakończył się zwycięstwem Michaela Schumachera (Ferrari). Na drugiej pozycji znalazł się Kimi Raikkonen (McLaren). Gratulacje dla Polaka... Miejmy nadzieje, że właśnie dzięki takim osobą jak Robert Kubica i Adam Małysz za 5-10 lat w skokach i Formule 1 pojawią się polacy ;) Bo na Polską Piłkę Nożną nie ma co liczyć... Przynajmniej ja w naszych orłów [ ;) ] nie wierze ;) Pozdrawiam ;)
Już niedługo wszystkie teamy będą go chciały ;) Zauważyliście, że mamy teraz taką "kubicomanię"? Małysz jak zaczął gorzej skakać to go wszyscy mieli w d****... Ciekawe czy z Kubicą będzie podobnie? Miejmy nadzieję, że nie.
tak to już jest z tymi sportowcami - moda szybko mija jak nie wygrywają.
Ale Kubica jest maksymalnie pozytywnie prze$@&@^y naprawde nie moge wyjść z podziwu.
I pomyśleć że Kubica jakiś czas temu przechodził kryzys i myślał nawet o zmianie dyscypliny na rajdy samochodowe (których zresztą jestem zapalonym fanem :) , wziął udział w rajdzie barburki i poszło mu nawet nieźle (miał nawet lepszy czas od Hołowczyca) ale nie wiem już które miejsce zajął... Jak puźniej sam powiedział "doszedł do wniosku że bez wyścigów nie może żyć" i wrucił za kierownice bolidu.
A Kubicomania to w sumie normalny efekt. Przez całkowity zastuj w polskim sporcie i takich dramatach jak polska piłka nożna każdy chce wiedzieć wszystko o kimś kto odnosi sukcesy na arenie międzynarodowej (wiecie identyfikowanie się z własnym krajem, dowartościowanie swojej tożsamości narodowej i takie tam).
Jeżeli ktoś jest fanem sportów motorowych to na pewno będzie mu kibicował bez względu jak potoczy się jego kariera
Tym wyścigie Kubica udowodnił,że jest niesamowicie utalentowanym kierowcą.Zająć 3 miejsce jadąc bolidem tej klasy co BMW Sauber to prawdziwa sztuka:)I ciekawe czy teraz F1 stanie sie tak popularna jak kiedyś skoki?W koncu to naprawdę bardzo elitarny sport ,także jeśli chodzi o kibiców
Tym wyścigie Kubica udowodnił,że jest niesamowicie utalentowanym kierowcą.Zająć 3 miejsce jadąc bolidem tej klasy co BMW Sauber to prawdziwa sztuka:)I ciekawe czy teraz F1 stanie sie tak popularna jak kiedyś skoki?W koncu to naprawdę bardzo elitarny sport ,także jeśli chodzi o kibiców
Zgadzam się z Motorcycle Boy, gdyż 3 miejsce w BMW to nie lada wyczyn, patrząc, że w przed ostatnim wyścigu miał postoje w pit stopie po 9 sekund i jeszcze na koniec dali mu złe opony... ;) Pozdrawiam fanów Roberta Kubicy ;)
Ja również przyłanczam się do gratulacji dla ROBERTA, choć przyznacie sami, że miał trochę szczęścia w końcówce (a przeciwnik pecha). Ale taki jest w łaśnie sport...pzdr ;]
ps. Co do piłki nożnej to zgadzam się z pewną wypowiedzią, w której padła sugesia by nasze orły pracowały na zasadzie "umowy o dzieło" -) będzie robota wykonana, będą pieniądze :P
Bravo Roberto :) Gratulacje :D co do "kubicomani" to naturalne zjawisko- przykre jest tylko w tych wszystkich "...maniach" to, ze kiedy po jakimś czasie taki sportowiec wypala sie, idzie mu trochę gorzej to wszyscy, albo przynajmniej znaczna większość zapomina o wszelkich sukcesach i o tym co było dobre i zaczyna się wielka nagonka- tak jakby ludzie nie rozumieli, że każdemu może się zdarzyc przegrać, albo poprostu najlepsze lata ma juz za sobą... przykry jest ten totalny brak zrozumienia dle drugiego człowieka
Zgadzam sie.Robert Kubica i Adam Małysz to prawdziwi sportowcy z ambicjami.A nasze polskie orły to zgraja pazernych beztalenci ktorych interesuje tylko kasa.W ogole caly PZPN jest dla mnie gówno warty tak jak nasza reprezentacja.Zawsze wielkie nadzieje,wielkie pieniadze wpomnopowane w promocje naszej piłki...i co? I zawsze plama na kazdej swiatowej imprezie.
noo niestety to prawda :/ wogóle jakos tak naszym piłkarzom- nawet jeśli jakoś dobrze idzie w jakiś eliminacjach, przedbiegach to potem w decydujacym momecie zawsze idzie cos nie tak... ja osobiście mniej się denerwuję jak nasi nie graja w jakiś mistrzostwach... bo jak juz zagrają to potem wstyd za grę czy nawet hymn im nie wyjdzie... jedynie co dopisuje to kibice- i tak naprawdę to jest jedyny pewnik w polskiej piłce- kibice nigdy nie zawodzą :)
I niestety zgadzam się z resztą, że chyba jedynie na Kubicę i Małysza możemy liczyć, bo co do reszty, to jakoś im nie wychodzi (o piłkarzach to nawet nie wspomnę :p)...
Pozdrawiam!!
Miał bardzo poważny wypadek.... wczoraj....
www.youtube.com/watch?v=X4S4X-mK-kE
Na szczęscie żyje... i prawdopodobnie wezmie udzial w kolejnych wyścigach....
Pozdrawiam...
Jagaa:)
nigdy chyba podczas transmisji tv nie przezywalem tyle emocji co podczas wypadku, i wielka radosc po informacji ze wszystko ok.
Zwlaszcza jak czlowiek mial w glowie wypadek Senny...
Zauważ, że w tytule tegoż przedziału forum widnieje napis "TELEWIZJA I SERIALE"... A teraz chwilka na przemyślenia co może się pod tym kryć...
Pozdrawiam... Jagaa:)
Zauważyłem :)
ale skoro to portal filmowy to raczej w tym temacie powinno sie poruszać tematy filmów, seriali i dokumentów pokazywanych w TV.
Na tematy sportowe są inne fora dyskusyjne :)
Ale jeśli wsród Filmwebowiczów są też osoby, które chciałyby się podzielić swoimi upodobaniami, radością to czemu zwracamy im uwagę na to co robią?...dając za przykład: Maximus1944pl: chciał ukazać swą (myślę że) pasję, która wiąże się z tv. Wiele osób również odpowiadało mu na założony przez niego forumowy temat. Uważam, że jeśli już posunął się do takiego kroku to poprawnie umieścił temat o Kubicy. Choć jest miejsce "INNE", gdzie również mógłby zamieścić swoj tekst ale postanowił umieścić go w "TELEWIZJA I SERIALE". Mi to nie przeszkadza, bo myślę, że mieści się to w granicach poprawności... Jeśli Tobie tak, to szanuje Twoje zdanie, bo każdy ma do niego prawo.
Pozdrawiam...
Jagaa :)