Jaki serial telewizyjny uważacie za najciekawszy i godny uwagi. Jest ich bardzo dużo ale konkretnie, może macie swój ulubiony serial? Krótki komentarz.
RZYM pierwszy sezon był najlepszym serialem jaki widziałem (wkrótce na HBO ma być druga seria). Zachęcam do jej obejrzenia.
Oczywiście The Bold and the beautifull ;)
Poza tym Przyjaciele i Tajemnice Smallville =P
Pozdrawiam :)
Przyjaciele, Detektyw Monk i ostatnio zaciekawił mnie serial ''Przystanek Alaska'' ale teraz go nie puszczają.
Carnivale zdecydowanie, Gotowe jak wyżej (naprawdę rewelacja), i co tam sobie zechcesz, amerykańskie seriale cechują się tym, że każdy znajdzie coś dla siebie, a wykonanie ich jest na poziomie mistrzowskim. Do polskich mam odrazę, wybaczcie.
na pierwszym miejscu 1 sezon PRISON BREAK. A inne fajne seriale to 1 sezon LOST, Gotowe na wszystko, Przyjaciele. Dalej nie pamiętam.
Moj ulubiony serial to "detektyw monk", "gotowe na wszystko", "joan z arkadii","na wspolnej", "24 godziny", "lost", "friend". Pozdrawiam milosnikow tych seriali!!!!
Ja uwielbiałem serial , "co ludzie powiedzą?" "dwóch i pół" przyjaciół simpsonów Lost, ale najlepszy jest ten pierwszy!
Brzydula też wymiata!!!!!
ja mam 4 takie typy :)
1.Przyjaciele (wszystkie serie, numer jeden zawsze i wszedzie, nic tego nie przebije)
2.Ally McBeal
3.Seks w wielkim miescie
4.Joey
rzecz jasna The bold and the beautifull!! ;) ;) ;) (Ridge znowu na Bruku !!)
a jeżeli mam być poważna (no staram się , STARAM!!) to ,,Sześć Stóp Pod Ziemią"
Kiedys mialam "fiola" na punkcie Roswell. Ale teraz przerzucilo mnie na inny typ seriali... Moim zdaniem prym wsrod seriali wioda produkcje HBO. Niestety nie posiadam tego kanalu, wiec musze trzymac kciuki,za tvn :( Zdecydowanie najbardziej podobaja mi sie 6 stop pod ziemia i Rodzina Soprano. Uwielbiam tez amerykanskie seriale komediowe (widocznie ich typ humoru mi najbardziej odpowiada), takie jak "Przyjaciele", "Siostrzyczki", "Alf" itd. A Ostry Dyzur i Ally McBeal to juz u mnie klasyka :D
Zdecydowanie Lost :) coś sie dzieje w każdym odcinku ,ktoś ginie albo ktoś nowy sie pojawia ,zagadki ;] nie ma rzadnych smętów jak np. w M jak Miłość
1. Plebania
2. Na Wspólnej
3. M jak miłość
4. Moda na sukces
5. Daleko od noszy
6. Na dobre i na złe
7. Klan
Wszystkie na najwyższym poziomie !!!
Czołowe miejsca w rankingach światowych !!!
Tylko w Polskiej TV !!!
"Każdy z każdym"("Coupling") - niesamowicie śmieszny serial BBC, na żadnym innym serialu się tak nie śmiałam.
"Kompania Braci" - tu chyba komentarz zbędny :-)
zgadzam sie z toba madzia!! no i jeszcze gotowe na wszystko! - sa extra!! :) polecam na polsacie!! :P
Najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał to oczywiście 24 godziny.
Genialni aktorzy, realistyczne sceny, fantastyczna muzyka, cudowny klimat i napięcie trzymające widza w niepewności co się za chwilę wydarzy w kazdym odcinku kazdego sezonu...polecam kazdemu..juz nie mogę się doczekać 6 sezonu
Ta , zgadzam sie 24 h to zajbisty serial i takowymi ( lol ja takie slowo) tez aktorami:D, ale mnie wciagnal najbradziej wciagnal "4400" no ilost za naciskiem na 4400.
:) popieram godny uwagi serial :)
http://www.ecranlarge.com/serie-tele-336.php [www.ecranlarge.com/seri...]
Dodatkowo polecam: Rzym i Prison Break
Dlaczego nikt nie mówi o Czterech Pancernych?? :)
Jeśli chodzi o mnie to: LOST,Grey's Anatomy i Detektyw Monk...bo mają to "coś" co chwyta od pierwszych minut;-)