nie wiem kto za tym stoi ale naprawde zróbcie coś z tym zeby było dalej to co było!!! bo teraz jest do bani!!!!!!!do kogo mam pisać?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
gigi82_82

w dupie to mam szukam innej strony gdzie bede mogla sobie od razu zobaczyc jakie odcinki mam nie ogladniete i jak znajde strone pozaznaczam sobie odpowiednie seriale i odcinki i usuwam konto. tyle w temacie dziekuje za uwage

Bognaaa

Zaraz przed usunięciem konta proszę podać wszystkim linka, też chętnie zmienię.

Bognaaa

Ja przeszedłem na http://www.pogdesign.co.uk/cat/profile

barticf

Wielkie dzięki, strona wygląda nawet całkiem fajnie. Dopiero dodałem parę seriali na szybko by zobaczyć funkcjonalność, ale myślę, że jest wystarczająca. Polecam.

Teraz chyba filmweb'a będę używał już tylko by sprawdzić jakie seriale/odcinki obejrzałem by przepisać je tam xD

Dieter Morinem

Dziękuje za zrobienie najch...ujowszej rzeczy w tym roku czyli wyłączenie starego kokpitu , co jeszcze będzie spier...dolone znaczy "usprawnione" na filmwebie ??

Mateo_SF

No cały profil jest jeszcze nie spiertolony:
http://www.filmweb.pl/user/twój_nick
Wbrew pozorom ciągle jest co psuć.

barticf

Wielkie dzięki za strone wygląda spoko własnie przenosze zaznaczam sobie seriale i odcinki :D

barticf

A jest tam opcja żeby znaleść serial który juz nie lecie w tv?? bo mam takie a nie moge zaznaczyc ze ogladałam bo ch nie ma

Bognaaa

http://www.pogdesign.co.uk/cat/all-shows/I
Shows Cancelled or Have Ended

barticf

Ok super dzięki :D

barticf

Dzięki za info :) Też się przeniosłam

Bognaaa

Jak zmiany będą wyglądać jak do tej pory, tj. usuwanie rzeczy dobrych na rzecz funkcji które komplikują poruszanie się po stronie to i ja usunę konto.

gigi82_82

Szkoda twojego zachodu...Filmweb ma głęboko w doopie zdanie użytkowników...

gigi82_82

Mogliby chociaż się wypowiedzieć na ten temat... może nie pasowało, że ludzie po kilka razy dziennie wchodzili na kokpit sprawdzając to, co mieli tam ustawione i nie lizali tyłków administracji za brak błędów w artykułach. Niestety ta strona teraz nie ma nic godnego uwagi. Dosłownie. Styl strzela po oczach i skraca ich żywotność, do tego nie wyszczegulnia odpowiednich elementów, ale jest super, bo taki nowoczesny... brak kokpitu z własnymi ustawieniami, zamiast tego społecznościowe g..., którego i tak większość nie chce, bo wystarczało, jak oceny znajomych były pokazywane w małym okienku w starym kokpicie... eh. Zna ktoś jakąś godną alternatywę poza IMDB i jej polskimi kopiami z ewentualnym podpiętym forum pod każdym filmem/serialem?

Tak, wiem, jestem niekulturalny, przywykłem do kokpitu, który był przyjazny, przywykłem do szarości i czerwieni, które były dobrze dodane i nie powodowały oczopląsów i co najważniejsze czasem oczekuję, żeby jakiś odpowiedzialny .... wypowiedział się na temat zmian i napisał co go motywowało. Gdyby jakiś ... z administracji wprowadził licznik kliknięć na stronie głównej, osobno na kokpicie [starym] i osobno na nowym ...., to nikt przy zdrowych zmysłach nie usuwałby tak ważnego elementu.

użytkownik usunięty
Lordnar

Jak widać "administracja" ma głęboko w poważaniu opinie użytkowników, mało tego, widać ze administracja to banda imbecyli którzy nie rozumieją że ten portal tworzyli i tworzą właśnie użytkownicy...

Ja osobiście żegnam się z tym "portalem" (jesli nadal można używać tego słowa do tego goowna które teraz prezentuje), skoro nawet stary kokpit na siłę usunęli, mimo że wszyscy o niego prosili. Szczerze mówiąc to szkoda nawet klawiatury aby dłużej rozwodzić się nad tym serwisem, skoro pseudo administracja nie raczyła nawet zabrać głosu w temacie.

Właśnie wysłałem maila i czekam na usunięcie konta.
Żegnam.

gigi82_82

NOWA STRONA O SERIALACH TO GÓ WNO

meganjewell

DLACZEGO w "masz do obejrzenia" MAM SERIALE, KTÓRYCH NIE OGLĄDAM, A NIE MAM TYCH, KTÓRE OGLĄDAM!!!!!! G Ó W N O!!!!!

gigi82_82

A jednak powiedzenie "lepsze jest wrogiem dobrego" sprawdza się znakomicie!
Ten nowy układ jest niestety "kaszaniasty" w całej rozciągłości tego słowa.

gigi82_82

Chcemy Starego Kokpitu. Znowu jakiś młody kreatywny face-bukowiec spieprzył dobrą stronę internetową.
Pewnie przydupas szefa, bo u mnie w firmie po zmianie gdzie użytkownicy uciekają to został by wyjeb...ny z roboty, a tu pewnie jest nie do ruszenia.
Dla mnie porażka. Teraz pewnie dorabiają do tego teorię, że jednak nowy układ jest super.

Gratuluję kreatywności.

gigi82_82

A jaką stronę z programem polskich stacji tv możecie polecić zamiast filmwebu?

gigi82_82

Nosz kur&*%! wiedziałam że tak będzie! Co im szkodziło zostawić stary kokpit! to było o wiele wygodniejsze i bardziej funkcjonalne niż ta obecna, gó*niana z resztą, strona!

Dlaczego administratorzy mają totalnie w du*ie zdanie użytkowników???????????????????????

gigi82_82

co za gówno jedno wielkie, oczywiscie wielkie wymuszanie powiązania z fb i znikneły wszystkie seriale co na bieżąco oglądam !!! a w dupie was mam i nie powiąże konta a znajdę sobie inną stronę . życzę tej stronie aby upadła i nie powróciła

gigi82_82

dokładnie! jestem za! oddajcie mój kokpit!!! ;/

gigi82_82

KOKPIT WRÓC

a_anusiek

oddawać stary kokpit

gigi82_82

gratuluje zniszczenia serwisu,
w starym kokpicie była dobra mała lista seriali którą można było sobie dowolnie ustawiać, pokazywała najbliższą premiere, do tego według "chce obejrzeć" a to "coś" co teraz jest to totalne dno, 0 jakiegokolwiek poukładania jakieś seriale które mam do obejrzenia w ostaniej kolejności na samej górze, nie widać dni do premiery, ja je&ie.... 2 listy mam sobie poukładać ? jak jakieś puzle -_-'
ech..
usuwać coś co było dobre, gratuluje geniuszu

krusader

oddać stary kokpit!

gigi82_82

Nie wiem kto wymyślił te zmiany, ale ku... powinny polecieć za to głowy. Jak można tak świetnie funkcjonalną rzecz zmienić na takie gówno! Wszyscy wolą stary kokpit, a filmweb jak uparte dziecko musi stawiać na swoim. TRAGEDIA! 10 lat korzystam z tej strony i pierwszy raz zaczynam się zastanawiać nad odejściem.

gigi82_82

Z każdą kolejną zmianą jest coraz gorzej...
STARY KOKPIT! COME BACK!

gigi82_82

Niech stary kokpit wróci !!!

aaru___

Niech wróci... pytanie czy admini to czytają...

może napiszmy apel tam gdzie czytają?

gigi82_82

Nie mogę zrozumieć tego co z tym portalem się właściwie stało ... jak można było usunąć najważniejszą funkcję jaką niewątpliwie był kokpit który był jedną z rzeczy jakie przekonały mnie do FW i chyba nie tylko mnie . przerażające jest to że głupota ludzka naprawdę nie zna granic...

gigi82_82

I tak już tak zostanie. Musimy się przyzwyczaić.

gigi82_82

ha tak tez sie zesr al ;< Nie ma juz fajnych polskich stron filmowo serialowych