Witam. Szukam tego serialu już od wielu dni i miesięcy, i za nic nie mogę go znaleźć. Więc proszę was o pomoc, drodzy forumowicze. Jesteście moją jedyną szansą. Na początku może opowiem nieco fabuły z tego co pamiętam, ponieważ dawno temu to oglądałem, i mało co pamiętam, ale myślę że powinno wystarczyć:
Fabuła:
Pewien koleś ma dom, rodzinę, pracę. Po prostu rutyna. Codziennie idzie do pracy, i tak w kółko panie Macieju. Lecz pewnego dnia w metrze przed przyjazdem metra nie wiem jak to wytłumaczyć, ale jeden koleś popycha drugiego kolesia, a ten koleś trzeciego itp i na końcu ten któreś z kolei facet popycha naszego bohatera, i ten wpada pod metro które akurat wjeżdżało na stację. Koleś umiera oczywiście, choć...
...okazuje się, że żyje. Teraz nie wiem jak to wytłumaczyć ale dalsza część fabuły skupia się na tym, że jakieś typy spod ciemnej gwiazdy (niekoniecznie z ciemnej) ratują go "jakoś" od śmierci i dają mu takie (w zasadzie jakby to powiedzieć)hm, no po prostu inne ciało. Koleś przed wypadkiem był grubą baryłą, a po wypadku był szczupły przez tych kolesi. No i później fabuła skupia się na życiu "innym" codziennym tego kolesia, lecz niestety nasz bohater ma tam jakiś zakazy, że nie może opuszczać swojego lokalu itp. No i o ile dobrze pamiętam rodzina nie wierzyła że on umarł, i go szukali, szukali i znaleźli. Teraz mi się urywa film, który i tak był już strasznie urwany hehehe...
Co do daty wyświetlania tego filmu. Jest to chyba gdzieś przedział 2004-2006 rok, choć może być nawet z 2003. Nie wiem, nie pamiętam. Co do stacji która ją emitowała, to był Polsat. Po emisji bodajże pierwszego sezonu Polsat zaprzestał kolejnych serii (o ile były) albo ewentualnych powtórek. Nic, totalnie nic. Taką sabrine już ze milion razy szukali, a takiego porządnego serialu nawet drugi ehhh.
Więc błagam was jeszcze raz, o jakąkolwiek pomoc. Z góry wielkie, ale to wielkie dzięki!