Szukam serialu o życiu młodych ludzi w wieku studenckim (20-26 lat), opowiadający o problemach ludzi w tym wieku (czyli nie małżeństwa czy kryzysy wieku średniego).
Chodzi o coś jak w różowych latach 70., gdzie pokazali młodych ludzi, którzy muszą się zmagać z kolejnymi problemami, które były w miarę realne jak na serial.
Bliskie też było jak poznałem waszą matkę (chociaż tu wiek bohaterów i ich problemy były trochę inne).
to nie jest serial o życiu tylko zwykły sitcom. I wcale nie jest to serial dla kobiet.
Poza tym mało tam życiowych wątków, a humor raczej nie jest zbyt wyszukany. Lubię ten serial, ale szukam czegoś innego
To nie jest o normalnym życiu tylko o samych patologiach. Chodzi mi o coś podobnego, tylko bez skupienia, seksie, narkotykach i alkoholu.
Poza tym co kilka sezonów serial zmienia bohaterów, a mi chodzi o serial w którym cała fabuła się ze sobą łączy.
Proszę bardzo: http://www.filmweb.pl/serial/Inny+świat-1987-88363
Obstawiam, że tym razem nie będzie pasował bo za stary, tudzież za dużo Afroamerykanów.
Do tego nie ma napisów nawet. Nic dziwnego, że nic nie pasuje, skoro zamiast podawać coś co pasuje do kryteriów wszyscy rzucają przypadkowymi tytułami.
Chwilunia nie tak prędziutko, gdzie napisałeś, że ma być z napisami? Serial leciał w polskiej tv nie moja wina, że byłeś wtedy niemowlakiem i nie mogłeś obejrzeć. Podaje zgodnie z twoimi wytycznymi: "o życiu młodych ludzi w wieku studenckim (20-26 lat), opowiadający o problemach ludzi w tym wieku", "gdzie pokazali młodych ludzi, którzy muszą się zmagać z kolejnymi problemami, które były w miarę realne jak na serial", "Chodzi mi o coś podobnego, tylko bez skupienia, seksie, narkotykach i alkoholu".
Edit. I znowu ta Joan z Arkadii - już przecież uzgodniliśmy, że to szmira jest.
To chyba logiczne, że szukam serialu po to by go obejrzeć. Nie musi być z napisami, może być lektorem, albo dubbingiem. Ale musi być dostępny z polskim tłumaczeniem
Joan z Arkadii to nie fantasy trollu. Równie dobrze każdy film o Joannie d'arc musiałby być fantasy, a nie jest.
Sprawdź sobie, bo ja widzę wśród gatunków fantasy: http://www.filmweb.pl/serial/Joan+z+Arkadii-2003-111989
A trollu to sobie możesz mówić do tych co cię spłodzili, a nie do mnie.
Rozmawianie z bogiem to nie fantasy. Rozmawiały z nim postaci historyczne jak chociażby Joanna D'arc.
Grzeczniej troche, fiutku. Ludzie sie tu staraja bezinteresownie bo tobie sie google nie chce uzyc, a ty tu z marudzisz.
To nie jest tak, że mi się google nie chce użyć. W google nie da sie szukać czegoś takiego. Za dużo informacji. W google można szukać jak zna się już tytuł. A skąd mam wiedzieć jak sie nazywa serial skoro go nie znam.
Mnie denerwuje, że ludzie zamiast pomagać tylko trollują, podając seriale nie mające nic wspólnego z tym, albo takie których nie da sie obejrzeć.
Szkoda czasu na dzieciaka. Co najmniej raz w miesiącu zakłada tak absurdalny temat a potem płacze na każdą propozycję ze zła.