Witam wszystkich,

Jestem studentką Uniwersytetu Jagiellońskiego i aktualnie piszę pracę magisterską na temat seriali telewizyjnych, tego co lubimy, a czego nie, jak seriale oglądamy, w jakich godzinach i jakiego rodzaju. To bardzo ciekawy gatunek, pomijany przez wielu naukowców i praktyków. Pomóżcie mi to zmienić :)
Serdecznie zapraszam do wypełnienia anonimowej ankiety, która pomoże mi wzbogacić pracę magisterską o Wasze opinie.

link:
www.docs.google.com/forms/d/1yqlMC3Gf5FMBQ8FS_YXR4gdI_Q-FkohsJIqEKYEfe4E/viewfor m#responses

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Augna

W linku pojawiła się niechciana spacja, której niestety nie mogę zedytować :) wystarczy ją usunąć i link powinien działać

Pozdrawiam serdecznie!

Augna

Strasznie tendencyjna ta ankieta. Wygląda jakby autorka utożsamiała seriale z rodzimymi telenowelami.

gagarin77

Moja praca dotyczy właśnie polskich seriali telewizyjnych, w dużej mierze rzeczywiście - telenowel. Ankieta pomaga odpowiedziec na pytania dotyczace hipotez zawartych w pracy, tam też skrupulatnie tłumaczę się z każdego branego pod lupę serialu i zawartego w ankiecie pytania. Jestem wdzięczna za kazde wypełnienie ankiety, w tym także ze strony osób, które za polskimi telenowelami nie przepadają ;)

mam nadzieje ze choc trochę rozwiałam wątpliwości :)

Augna

Szkoda że nie doprecyzowałaś tego wcześniej. Nie brał bym się za tą ankietę ponieważ już z 9 lat w ogóle nie oglądam polskiej telewizji. A seriale owszem lubię - oglądam jakieś 15 aktualnie emitowanych tygodniowo (a bywało że przeszło 30).