Witam, postaram się w szybkim skrócie napisać jakie seriale lubię najbardziej, a Was proszę o podanie mi czegoś podobnego do moich upodobań.

Moje ulubione seriale z fabułą:

Dexter
LOST
Skazany na Śmierć
Rodzina Soprano
Kompania Braci
Dr House
Chirurdzy
Odwróceni

Moje ulubione seriale tzw. "bez fabułowe":

Kości
Detektyw Monk
Dowody zbrodni
NCIS - Agenci Specjalni

Seriale nielubiane:

Przyjaciele (10 około)
Herosi (12)
4400 (6)
Sześć stóp pod ziemią (6)
Supernatural (4)
Californication (5)
Trawka (8)

Ok, napisałem już wszystkie seriale, które oglądałem.
W nawiasie nielubianych seriali liczba odcinków, które widziałem, a po których przestałem oglądać dany serial. Zaznaczam, iż wszystkie zaczynałem oglądać od początku (wyjątek Przyjaciele), ale od razu zaznaczam iż żadnego z nich nie oceniłem, ponieważ nie będę oceniał czegoś czego nie widziałem w całości. To tak, żeby się ktoś zaraz nie czepiał. Każdemu serialowi z nielubianych dałem szanse, najwięcej wytrzymałem z Herosami, ale jednak później zaczynał już mnie nużyć ten serial.
Seriale, które znajdują się w ulubionych widziałem w całości, bez wyjątku.
No i na koniec po proszę Was, żebyście nie podawali seriali komediowych, typu Przyjaciele itp. bo to nie dla mnie kompletnie. No i nie przepadam za polskimi serialami (wyjątek Odwróceni) oraz dziękuję za różnego rodzaju anime. Najbardziej chciał bym serial, który ma świetną fabułę (Dexter, LOST itp). Wiem, wybredny jestem:) Piszę ten post do Was ponieważ najnormalniej w świecie skończyły mi się seriale do oglądania, a przejrzeć TOP100 to nie to samo, wielu seriali tam nie ma.
Pozdrawiam oraz z góry dziękuję za jakieś tytuły. Sprawdzę na pewno każdy serial. W końcu muszę sobie czymś umilić czekanie na Finałowy sezon "LOST" oraz "Dextera" no i na nowy miniserial Spilberga i Hanksa "The Pacific".

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa