Obejrzałem przed chwilą pierwszy epizod. Czy kolejne odcinki:
1.Trzymają podobny poziom?
2.Nabierają tempa?
3.Są coraz gorsze?
Nie wiem czy marnować czas. Pozdrawiam.
Dla mnie cała pierwsza seria, czyli pierwsze 3 odcinki stoją na podobnym (wysokim) poziomie. Utrzymują podobne tempo.
Za to druga seria (kolejne 3 odcinki) jest rewelacyjna. Świetne historie i postacie. W pierwszym odcinku prym wiedzie Irene Adler, w drugim grozę budzi pies Baskerville'ów (jednocześnie jest to najzabawniejszy odcinek), a w trzecim Moriarty daje prawdziwy popis swoich umiejętności.
Trzecia seria nie jest zła, choć w porównaniu z pierwszą i drugą trochę rozczarowuje.
Oczywiście to jest moje zdanie i polecam obejrzeć wszystkie odcinki by przekonać się samemu.
Pozdrawiam
Teraz nie obejrzę, bo ksiądz mnie zdenerwował. Łazi po bloku z kolędą a nawet nie powiesił informacji. W sumie i tak bym go nie wypuścił, ale mnie wkur*ił , bo mnie zaskoczył. Idę do piwnicy po bimber. Wku*wia mnie to, że muszę się napić, bo mnie ksiądz wku*wił. Zwyrodnialec.
hahaha
cztery lata temu ksiądz mi na posesję wszedł, bo miałem bramę otwartą. Psy go otoczyły i się ruszyć nie mógł. Co chciał kroka zrobić to warczały. Przetrzymałem go tak dwie godziny, a było zimno jak cholera i deszcz zacinał. W końcu wyszedłem z domu, a ten do mnie z mordą. Na to ja mu, że nie życzę sobie, żeby ktoś na mnie wrzeszczał na moim terenie i że jest to teren prywatny i jest informacja o psach. Coś tam zaczął, że jest sługą bożym i inne bzdety i ma prawo wchodzić... To ja mu na to, że ja mam prawo wrócić do domu i zostawić te psy. Zmiękła mu rura. Od tej pory omija moją chałupę.
Heheheh nie ma to jak tępić kleryków. Gdybym mieszkał w domu a nie bloku, to na bramie wywiesiłbym napis "Achtung! Minen!". Psa też bym sobie znowu sprawił, ale jakiegoś z Czarnobyla, żeby był oryginalny :) Kiedyś mialem kundla, podobnego do tego co lata za owcami (nie znam sie na rasach), ale rak kości go położył. Szkoda, bo lubiłem tego sku*wiela.
Zaraz losowanie grup ME, oł jeee!
Baba tylko mnie zje*ala. Dzis i jutro mam wolne. Trzeba będziesie ukrywać :) Polska! Biało-czerwoni!
1. Trzymają podobny poziom, może są trochę lepsze, ale nie ma co oczekiwać większego skoku jakości.
2. Niespecjalnie, to nie film sensacyjny.
3. Odsyłam do pkt 1.