Obejrzałem przed chwilą pierwszy epizod. Czy kolejne odcinki:
1.Trzymają podobny poziom?
2.Nabierają tempa?
3.Są coraz gorsze?

Nie wiem czy marnować czas. Pozdrawiam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Zawisza87

Dla mnie cała pierwsza seria, czyli pierwsze 3 odcinki stoją na podobnym (wysokim) poziomie. Utrzymują podobne tempo.
Za to druga seria (kolejne 3 odcinki) jest rewelacyjna. Świetne historie i postacie. W pierwszym odcinku prym wiedzie Irene Adler, w drugim grozę budzi pies Baskerville'ów (jednocześnie jest to najzabawniejszy odcinek), a w trzecim Moriarty daje prawdziwy popis swoich umiejętności.
Trzecia seria nie jest zła, choć w porównaniu z pierwszą i drugą trochę rozczarowuje.

Oczywiście to jest moje zdanie i polecam obejrzeć wszystkie odcinki by przekonać się samemu.
Pozdrawiam

Herflick

Dziękuję za opinię. Pozdrawiam.

Zawisza87

Nie marudź.... oglądaj... czasu nie zmarnujesz.

Gasza1910

Teraz nie obejrzę, bo ksiądz mnie zdenerwował. Łazi po bloku z kolędą a nawet nie powiesił informacji. W sumie i tak bym go nie wypuścił, ale mnie wkur*ił , bo mnie zaskoczył. Idę do piwnicy po bimber. Wku*wia mnie to, że muszę się napić, bo mnie ksiądz wku*wił. Zwyrodnialec.

Zawisza87

hahaha
cztery lata temu ksiądz mi na posesję wszedł, bo miałem bramę otwartą. Psy go otoczyły i się ruszyć nie mógł. Co chciał kroka zrobić to warczały. Przetrzymałem go tak dwie godziny, a było zimno jak cholera i deszcz zacinał. W końcu wyszedłem z domu, a ten do mnie z mordą. Na to ja mu, że nie życzę sobie, żeby ktoś na mnie wrzeszczał na moim terenie i że jest to teren prywatny i jest informacja o psach. Coś tam zaczął, że jest sługą bożym i inne bzdety i ma prawo wchodzić... To ja mu na to, że ja mam prawo wrócić do domu i zostawić te psy. Zmiękła mu rura. Od tej pory omija moją chałupę.

Gasza1910

Heheheh nie ma to jak tępić kleryków. Gdybym mieszkał w domu a nie bloku, to na bramie wywiesiłbym napis "Achtung! Minen!". Psa też bym sobie znowu sprawił, ale jakiegoś z Czarnobyla, żeby był oryginalny :) Kiedyś mialem kundla, podobnego do tego co lata za owcami (nie znam sie na rasach), ale rak kości go położył. Szkoda, bo lubiłem tego sku*wiela.

Zaraz losowanie grup ME, oł jeee!

Zawisza87

Całkiem całkiem ta grupa

Gasza1910

Między Ukrainą, a szwabiszkami będzie gorąco :)

Zawisza87

gorąco to by było jakby Ukraina z Rosją się spotkały.

Gasza1910

Nawet kaca nie mogę dostać. Karwaasz twarz, jestem żałosny :)

Zawisza87

Znaczy nie dopuszczasz? hehe

Gasza1910

Baba tylko mnie zje*ala. Dzis i jutro mam wolne. Trzeba będziesie ukrywać :) Polska! Biało-czerwoni!

Zawisza87

Baby.. ach te baby

Mnie moja nie goni... ale w sumie ja zbyt często nie piję od rana

Gasza1910

Bimber z rana, jak śmietana :)

Zawisza87

Chyba muszę Cię kiedyś odwiedzić i skosztować tej śmietany.

Zawisza87

1. Trzymają podobny poziom, może są trochę lepsze, ale nie ma co oczekiwać większego skoku jakości.
2. Niespecjalnie, to nie film sensacyjny.
3. Odsyłam do pkt 1.

Anthrax91

Widzę, że ktoś ma świra na punkcie dinozaurów.

Świra w sensie pozytywnym

Gasza1910

To już taka nieuleczalna choroba która została mi z dzieciństwa.

Anthrax91

Fajnie fajnie