..świetny serial grozy z dobrą fabułą i jak na złość emitowany w środku tygodnia o nienormalnej godzinie 23.30 na tvn...
.ok - serial nie jest przeznaczony dla widzów o średnio wytrzymałych żołądkach ani tymbardziej dla dzieci (chociaż moim zdaniem prędzej matki by ześwirowały gdyby dowiedziały się co ich pociechy oglądają)..
.co sądzicie na temat tego serialu?
.bo mi bardzo przypadł do gustu ponieważ uwielbiam takie klimaty grozy i mistycyzmu... i nawet nie przeszkadza mi, że jedną z głównych ról dostało śliczne chłopcze jakim niewątpliwie jest to chucherko, Jared Padelecki :)
Jestem już po dwóch pierwszych odcinkach i muszę powiedzieć, że całkiem nieźle się zapowiada. Bardzo dobre efekty specjalne, świetna muzyka (m.in. AC/DC), niezłe historie... Taki "Z archiwum X" z pierwszych sezonów :)
To 'Supernatural' wraca do TVN? A kiedy? ;] Pora jak dotąd rzeczywiście była beznadziejna (a później sie dziwią że mało kto ogląda i zdejmują z anteny :/ ) ale ja i tak pozno kłade sie spać wiec mi to nie przeszkadza :] Serial rzeczywiście jest świenty, od pierwszego odcinka zmusił mnie do dalszego oglądania ;>
..ale mają lepsze efekty niż w X-FILES ;P
.jak to miło widzieć, że ktoś oprócz mnie ma problemy z zasypianiem i odgląda ten serial^^..
.tydzień temu odcinek odwoływał się do moich fobii... robali... jak ja niecierpię tych małych, wijących się, wpełzających we wszystkie ludzkie otwory, robali... yakhl ;P....
.natomiast odcinek z 14 marca był całkiem ciekawy, a scenka z szatkowaniem dłoni hydraulika spodobałaby się niejednemu fanowi gore ;]....
..ekhm.. chyba tylko ja cierpię na bezsenność i oglądam ten serial :(...
Odcinek z robalami był "taki se", zbyt naciągany jak dla mnie. Jak na razie ze wszystkich najbardziej posobał mi się ten ze Śmiercią :) A "Don't Fear The Reaper" Blue Oyster Cult to już mnie kompletnie rozwaliło :D
.;]....
.to fakt - szczególnie ten błąd: Dean mówił, że już północ się zbliża i muszą uciekać.. schronili się w domu, na strychu i ni stąd ni z owąd nagle świt-_-.... zdarza się :)
fajny serial choc niektóre epizody są dosyc nudnawe.powinni skupić się bardziej na wątku tego demona :p
dzisiaj oglądałem 16 odcinek drugiej serii ;) ,ale te ponad miesięczne przerwy w nadawaniu w usa mnie dobijają :/
Serial jest bardzo fajny, chociaż zawsze dziwi mnie fakt, że jak słyszą o nowej sprawie mówią "To nie dla nas" i okazuje się, że to siły nadprzyrodzone ;). Najlepszy odcinek był chyba z "Krwawą Mary", bo się na nim trochę wystraszyłam..;).
Szkoda, że TVN bawi się tym serailem - nadaje, przerywa, nadaje przerywa...