Oglądał ktoś może kiedyś taki film [ niestety nie pamiętam w którym to roku było ani tytułu
teże nie pamiętam ; /// ] w którym coś tam była sobie jakaś pewna babka no i do tej babki
wprowadziła się jakaś współlokatorka [ niestety nie wiem jak do tego doszło bo kompletnie
zapomniałam co to był za film i o czym on był ] która na początku wydawała się normalna ale
z czasem była coraz gorsza! Zabiła psa tej pierwszej kobiety, ukradła jej faceta, zmieniła
kolor włosów i fryzurę tak jak ona aby była z nią mylona itp. A na koniec coś tam było że
tamta chciała podać jej jakieś pigułki aby umarła... ale ta coś tam się wymknęła i do windy
pobiegła i później ta ją dopadła i zaczęła szaprać w tej windzie [ pamiętam że waliła jej
głową o ściany windy itp. jednym słowem próbowała ją wykończyć ] no i dalej nie pamiętam
bo po pierwsze: Nie pamiętam w którym to było roku ale wydaje mi się że tak około 2009 czy
coś, po drugie: byłam wtedy młodsza więc trochę się przestraszyłam tego filmu i w którymś
momencie [ chyba pod koniec ] poszłam spać a następnego dnia nie zapisałam sobie
tytułu. ; /// a teraz chciałabym ten film znowu obejrzeć. No i nie wiem czy kiedykolwiek go
znajdę :( On był chyba na TVP1 ale nie wiem dokładnie... czy umie mi ktoś pomóc ? I kojarzy
taki film ? Byłaby okropnie wdzięczna za pomoc!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
loveash

czy to to?
http://www.filmweb.pl/film/Sublokatorka-1992-9853

kaczkulec

Tak to to ale nigdzie nie mogę tego obejrzeć :( Bo nie ma ; /// :(

loveash

poszukaj na zagranicznych torentach - "single white female"

kaczkulec

Hm... Szczerze to wątpie czy to coś da ale spróbuję :)