Poszukuje seriali w których występuje młodsza siostra lub koleżanka. Ogółem młoda dziewczyna najlepiej nastolatka lub dziewczyna ledwo po dwudziestce. Spodobała mi się relacja z serialu Dolunay Deniz&Asuman i ciekawa jestem czy jest coś podobnego. Nie zależy mi żeby była to główna para może być też poboczna tak jak to było w Dolunay.
Z tureckich seriali mogę polecić:
- Gunesin Kizlari (dwie nastoletnie siostry Nazli i Selin - obie się zakochują)
- turecką wersje Słodkich kłamastwek - Tatlı Küçük Yalancılar (głównie ze względu na relacje Barisa i Hande - nastolatków)
- Ask Laftan Anlamaz (3 przyjaciółki)
W Rannym ptaszku siostra Sanem też się zakochuje, choć ona jest chyba trochę starsza.
A z serialii spoza turcji to może:
- Skam (norweski serial o nastolatkach)
- Tres veces Ana - meksykański serial (tutaj najbardziej zachwyciła mnie relacja Ramiro z Aną Laurą)
Dzięki za odpowiedz
-Gunesin Kizlari gdzieś mi kiedyś mignął ale jeszcze go nie sprawdzałam zobaczę.
-Tatlı Küçük Yalancılar oglądałam wersję amerykańską i była nawet spoko. Tą wersję chyba chciałam ale zapominałam dzięki za przypomnienie.
- Ask Laftan Anlamaz to chyba teraz w telewizji leci sprawdzę.
-Ranny Ptaszek już oglądałam genialny serial. Historie obu sióstr były wciągające. Chociaż raz główne postacie były z tymi osobami z którymi chciałam.
-Skam oglądałam z kilka wersji też bardzo fajny.
-Tres veces Ana nie słyszałam chyba o tej telenoweli może być ciekawa. Trochę kopciuszek do głowy przychodzi bo tam też trzy siostry.