Niesamowicie mi się podoba, przede wszystkim dlatego, że jest to program WARTOŚCIOWY. Świetna zabawa i przy tym profesjonalna.
Co wy o nim sądzicie, ktora para jest waszą ulubioną no i kto według was powinien wygrać?
Moimi ulubieńcami są Małgosia i Rafał (ten facet niemalże lata!). Razem z Kasią Cichopek i Marcinem idą równo, a ci mają niezłą technikę. Wielkim błędęm, ogromnym wręcz, było odpadnięcie Piotra i Anny - robili wielkie show i na pewno tańczyli dużo lepiej niż Rylik i Wesołowski (sztywnością przerosli kij od miotły).
Już niedługo finał, niestety... Czekam na Wasze opinie.
Pozdrawiam,
Ada
P.S. Urbański swymi "błyskotliwymi i inteligentnymi" uwagami potrafi czasem zepsuć całą zabawę...
nie wiem,czy wiesz,ze w tvn,jest wszystko poustawiane.Bylam na nagraniu ciao darwin,i cos wiem na ten temat,tam odpada ten,kto ma odpasc,bo to z gory jest zaplanowane,cala ta zabawa to smiechu warte.szkoda,ze odpadla Ania -ona tanczy najlepiej i jakie cialo piekne ma!!!!wesolowski,zaszedl juz za daleko,tanczy jakby robil w gacie!ale przeciez to twarz tvn,wiec musi zajsc daleko,jak kolega Janiak.TAKA jest wlasnie polityka w tvn,wiem co mowie,bo widzialam na wlasne oczy!
Mam nadzieję, że nigdy w zyciu nie wygra Wesołowski. Cała Polska by ich wysmiała! Cała walka rozegra sie ( a przynajmniej powinna) między Małgosią/Rafałem a Kaską/Hakielem.
I innej mozliwosci dla mnie nie ma :]
Ja również lubię ten program, dlatego że sama przez wiele lat tańczyłam.wiem jak trudno jest opanowac perfekcyjnie kroki taneczne. podziwiam uczestników z ich wysiłek. Moimi faworytami są Kasia Cicopek i Marcin, trzymam za nich mocno kciuki. Kasia swietnie tańczy, z gracja i wdziekiem. życze im wygranej. Mam nadzieję, że puszczą równiez trzecia edycję. Bedę czekać z niecierpliwoscią. Ado masz zupełną racje co do Urbańskiego!!!!!!!! Pozdrawiam
..zgadzam sie bardzo fajny program.. i chyba nikogo nie zdziwie jak napisze ze malgosia i rafal oraz kasia i marcin sa najlepsi.. ale rozwalil mnie tekst ze ania ma piekne cialo.. zlosnic przeciez to jest kosciorup... no moze lubisz takie kobiety ale chyba wiecej cialka ladniej wyglada :P
Ma piekne ciałko, ma...same miesnie. :)
Dzis odpadł Kuba, w koncu i nareszcie... i juz niedlugo finał. Szkoda tylko, że jego wynik jest NAJPRAWDOPODOBNIEJ przesadzony.
Kolejny bigos dla gospodyń domowych.
Urbańskiego uważam za jedną z niewielu wartości jakie niesie ten program... Profesjonalizm produkcji nie podlega żadnej dyskusji. Według mnie TVN jeśli chodzi o realizacje swoich programów jest na pierwszym miejscu a za daleko, daleko nic...
pozdrowienia
OMFG
To juz wiemy, ze wartosciowy program to ten, w ktorym jest zabawa i profesjonalizm.
To jest program o tancu! Przeciez to jest rowne programom kulinarnym, ten sam poziom! To nawet nie jest dobra zabawa, chyba ze jest sie fanem tych "gwiazd".
Widze, ze mamy kolejny ciekawy temat :(
Jak narazie to jestem jedyny z was, którym ten programik się nie podoba. Widziałem jeden odcinek i nie zauważyłem w nim niż niesamowitego, ani wartościowego. Nie chce się tu rozpisywać, co jest z nim nie tak, ale ogólnie sztucznie zrobiony i strasznie nudny. To kolejny dochodowy interes TVN dla mało ambitnych widzów.
Ja jestem na NIE. Widziałam parę odcinków I edycji. Nie podobało mi się. Ale oczywiście nie mam nic przeciwko temu, żeby inni się nim emocjonowali. To osobista sprawa każdego widza. Pozdrawiam!
No ja też tego programu nie lubie. Komercha na kase i tyle... i żadna z tego rozrywka. Lepiej oglądnąć jakieś MŚ w tańcu albo coś takiego i chyba jest to bardziej wartościowe.
A na dodatek jak widze tych beznadziejnych prowadzących Urbańskiego i Skrzynecką to płakać mi się chce. Żenada!!!!
Ale skoro są ludzie którzy to oglądają to pewnie i takie coś jest potrzebne. Ale do mnie to nie trafia. Niestety....
Powiem tak...nie ma co szaleć z entuzjazmu...jak zwykle Urbański się męczy, żeby być śmiesznym, pani Skrzynecka się męczy, żeby wypaść wdzięcznie...ALE, uczestnicy zapewne musieli włożyć w to chociaż trochę wysiłku, [prawdziwego wysiłku za co trzeba ich docenić] by móc pokazać coś na parkiecie. Na szczęście finał będzie pomiędzy dwiema świetnymi parami i mam nadzieję, ze wygrają Rafał-Gosia.
Pozdrawiam tych co ZA i tych co PRZECIW
A mi się podoba program biorąc pod uwagęże chyba nie ma programów gdzie można by było pooglądać jak ktoś tańczy, przy czym świetne aranżacje Sztaby:) może i program typowy dla bab, ale mi sie podoba:)
Szkoda że odpadł Wesołowski. Jego tancereczka była zajebista. Miałem nadzieje że pokręci tyłeczkiem w finale.
Dziś owszem, bardzo mi się podobało jak Foremniak tańczyła, ale wiadomo, ze wygrać musiała Kasia Cichopek bo mimo wszystko była najlepsza (na nią liczyłam):D
No i Taniec z gwiazdami epizod II przeszedł do historii!Wygrała oczywiście Cichopek. Gratulacje! Ciekawe co teraz zrobią dalej, w czasie pory emitowania Tańca.....
Niedługo ma być podobno 3 edycja, a wśród gwiazd Tatiana Okupnik. I bardzo dobrze - ona świetnie tańczy!!!!!
Program bardzo fajny, możemy poznać znane nam osoby z innej strony - poprostu jakimi sa ludźmi.
Jedyne co bym zmieniła w kolejnej edycji ( bo podobno ma być ) to Urbańskiego. Jest kompletnie beznadziejny. Jego żarty są równie drętwe jak Strasburgera z Familiady. Publiczność nawet nie śmieje się z grzeczności.
Taaaak... Muszę się zgodzić. :]
Urbański w ogóle nie pasuje do tego programu, a jego żart: "to moja ulubiona para" (wypowiadany po każdym tańcu) nikogo nie śmieszy... Dobrze chociaż, że nie próbował tańczyć. :]
Program przypadł mi do gustu, mieliśmy okazję oglądać znane nam osoby już nie tylko w serialach czy też filmach.
Moim zdaniem poziom tańca był bardzo wysoki. Większość par prezentowała się bardzo, aleee to bardzo dobrze.
No i moja faworytka wygrała, ostatni taniec Cichopek był wspaniały. :)