jak myslicie? dzisiaj "chicago" i "zona astronauty" a w poniedzialek "frida"

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Szczepan

No trochę. Jest teraz marzec, nowa ramówka. Tak samo inne stacje mają dobre filmy, nowe seriale itp.

Fajnie było sobie przypomnieć "Chicago" - świetny film.......no i Fride, też obejrzę chociaż już kiedyś ją widziałem. Widać, że TVP1 chce konkurować z TVN, który w piątki puszcza różne "smakołyki".

TVP1 wyrabia sie nie powiem, tylko troszke poznawo - pewnie po ostatnich porazkach (np. telekamery) stacja uswiadomila sobie, ze jednak widz jest wazny, a nie to czy puszczac "O dwoch takich...", bo a noz widelec ktos sie wkurzy ;). Pozdrawiam :)

Szczepan

TVP1 wyrabia sie nie powiem, tylko troszke poznawo - pewnie po ostatnich porazkach (np. telekamery) stacja uswiadomila sobie, ze jednak widz jest wazny, a nie to czy puszczac "O dwoch takich...", bo a noz widelec ktos sie wkurzy ;). Pozdrawiam :)

Szczepan

TVP rzeczywiście pozytywnie mnie zaskoczyła. Mam nadzieję, że to nie tylko chwilowy przebłysk.

PaulaPaula

Konkurencja potrafi czynić cuda. Każdy walczy o swoje. Tu akurat o widzów ( tak mnie się wydaje). Mam nadzieje, że będzie tak dalej i lepiej. (choc nadzieja matką głupich...:P)

Szczepan

Ja uważam że nie tylko TVP1 zaczyna puszczac ostatnio fajne i nowe filmy. Praktycznie każda stacja oferuje nam całkiem przyzwoity pakiet na tydzień. Według mnie w każdym tygodniu jest co najmniej jeden film który mnie zaciekawi. Przykłady niedawnych emisji:
TVP3 - "Miś"
TV4 - "Prawdziwy romans"
TVP2 - "Jennifer 8"
itd.

pOZDRAWIAM

Szczepan

No ja w szoku byłem jak puścili "Lost" :)