jak myslicie? dzisiaj "chicago" i "zona astronauty" a w poniedzialek "frida"

użytkownik usunięty
Szczepan

No trochę. Jest teraz marzec, nowa ramówka. Tak samo inne stacje mają dobre filmy, nowe seriale itp.

Fajnie było sobie przypomnieć "Chicago" - świetny film.......no i Fride, też obejrzę chociaż już kiedyś ją widziałem. Widać, że TVP1 chce konkurować z TVN, który w piątki puszcza różne "smakołyki".

TVP1 wyrabia sie nie powiem, tylko troszke poznawo - pewnie po ostatnich porazkach (np. telekamery) stacja uswiadomila sobie, ze jednak widz jest wazny, a nie to czy puszczac "O dwoch takich...", bo a noz widelec ktos sie wkurzy ;). Pozdrawiam :)

Szczepan

TVP1 wyrabia sie nie powiem, tylko troszke poznawo - pewnie po ostatnich porazkach (np. telekamery) stacja uswiadomila sobie, ze jednak widz jest wazny, a nie to czy puszczac "O dwoch takich...", bo a noz widelec ktos sie wkurzy ;). Pozdrawiam :)

Szczepan

TVP rzeczywiście pozytywnie mnie zaskoczyła. Mam nadzieję, że to nie tylko chwilowy przebłysk.

PaulaPaula

Konkurencja potrafi czynić cuda. Każdy walczy o swoje. Tu akurat o widzów ( tak mnie się wydaje). Mam nadzieje, że będzie tak dalej i lepiej. (choc nadzieja matką głupich...:P)

Szczepan

Ja uważam że nie tylko TVP1 zaczyna puszczac ostatnio fajne i nowe filmy. Praktycznie każda stacja oferuje nam całkiem przyzwoity pakiet na tydzień. Według mnie w każdym tygodniu jest co najmniej jeden film który mnie zaciekawi. Przykłady niedawnych emisji:
TVP3 - "Miś"
TV4 - "Prawdziwy romans"
TVP2 - "Jennifer 8"
itd.

pOZDRAWIAM

Szczepan

No ja w szoku byłem jak puścili "Lost" :)