w 1987 roku pomiędzy 9 a 15 stycznia (pamiętam bo moja żonka w tym czasie rodziła syna w szpitalu) w godzinach wieczorno nocnych oglądałem w telewizji polskiej nie pamiętam na jakim kanale film , którego tematem przewodnim była miłość kobiety do delfina.Prawdopodobnie w tytule filmu występowały słowa błękit , głębia, niestety nie pamiietam. Piekna atmosfera , cudowne zdjęcia podwodne o zabarwieniu erotycznym. Jeżeli ktoś wie o co mi chodzi błagam o pomoc.Z góry dzięki DEES
jedyny film z błękitem w tytule i delfinami jaki znam to wielki błętkit, ale to chyba nie oto Ci chodzi
pozdro
Oprócz "Wielkiego Błękitu" przychodzi mi do głowy "Błękitna laguna", ale to też raczej nie to - miłość kobiety do delfina? Hmm...
Niestety to żaden z nich.Kto wie może gdzie można zdobyć archiwum programów telewizyjnych? Czekam na kogoś kto też oglądał ten film. Zwróćcie uwagę na datę.
Kurczę, ja również poszukuję tego filmu; kapitalne zdjęcia i niesamowita atmosfera. Może udało się juz komuś namierzyć tytuł? Jeśli tak to proszę o info: aftar@wp.pl
Pozdrawiam!