przydały by się możliwośc dodawania i oceniania sztuk teatralnych
Niektóre to perełki
Co WY na to ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
giovanni50

Też jestem takiego zdania i sam kiedyś o tym myślałem. Wszak dzięki temu mógłbym ocenić obejrzany teatr i mieć jakby swoją bazę obejrzanych (wtedy wiedziałbym ile teatrów TV w życiu widziałem). Miałoby to sens, bo teatr ma dla mnie więcej wspólnego z filmem niż np. gry komputerowe. Przecież gry to zupełnie inna para kaloszy.

Ale to raczej nie przejdzie, bo jest już inny, konkurencyjny portal...

giovanni50

Również jestem za, kiedyś byłam w teatrze na Mistrzu i Małgorzacie, no po prostu mistrzostwo, niesamowite widowisko.

kasiowos

Mi podobało się Klub Kawalerów,Zabawa w morderstwo ,Więzień Drugiej Ulicy ,Igraszki z diabłem ,Arszenik i stare koronki (Irena Janowska,Krzysztof Kowalewski )Upiór w kuchni

giovanni50

Kojarzę jedynie "Klub Kawalerów" oraz "Igraszki z diabłem". Bardzo dobre spektakle.

giovanni50

Bardzo lubię teatr TV i myślę, że to bardzo dobry pomysł.

giovanni50

Całkiem dobry pomysł, ale sztuki w teatrach często są grane przez różnych aktorów, przez co większość miałaby jedną może dwie oceny. To chyba nie byłoby miarodajne, poza tym jest dużo amatorskich spektakli, ciężko będzie coś takiego zrobić.

Xkuba1996X

Ale tylko teatr tv

Xkuba1996X

Wiele filmów ma jedną, dwie oceny.

giovanni50

Lubię teatr. Często z żoną chodzimy i często oglądałem w tv. Ale myślę, że tutaj się to nie sprawdzi. Do ocen zaraz dorwałyby się małolaty, czy jak to niektórzy nazywają gimbusy i wszystko by szlak trafił.