Sądzę, że conajmniej trzy nagrody wpadły do zasłużonych rąk: do Dody, Szymona Majewskiego, oraz "W11 Wydziału śledczego". Bardzo mi się podobały ich wystąpienia. "M jak miłość"- to już normalka, że dostają nagrodę. Jakby się uwzięli cięgle im dają. Na szczęście za rok nie startują do Telekamer. Oprócz tego fajnie, że statuetkę dostał Adamczyk, naturalnie, przede wszystkim za ostatnią rolę, z której jest najbardziej znany. A co do reszty jest mi obojętne. Choć podobały mi się też role Zakościelnego w "Kryminalnych" i Dygant w "Niani".
Pozdrawiam,
-ZAGUBIONA-

Essy

wybacz ale DODA to chyba pomyłka, dziewczynka myśli, że jest Victorią Beckham a jej Radzio to David, owszem kawałek głosu ma, przyznam, ale nic poza tym, szkoda bo w rzeczywistości wcale nie jest tak głupiutka jak się kreuje (140 IQ), Telekamera napewno należała się Majewskiemu, fajny gość, z poczuciem humoru, inteligentnymi ripostami i bezproblemowym stosunkiem do własnej osoby, ciekawymi pomysłami,a przede wszystkim jest naprawdę naturalny, to nie jakiś pozer on taki po prostu jest "jaja od progu". Jeśli chodzi o Adamczyka, fakt gdyby nie "papież"pewnie nie było by nagrody, ale jaki "papież" fenomenalny!!! M jak miłość -pomyłka, Kryminalni - należało się, Dygant - czemu nie, Aga ostatnio jest na fali Niania, Tylko mnie kochaj, Na dobre i na złe, ciekawa osobowość ale Magdalena Różdżka ciekawsza, widocznie jeszcze nie przyszła na nią kolej, poczekamy, zobaczymy. Reszta może być.

Essy

jestem zdziona, że bardziej mówi się o debilnym zachowaniu Dody i niestosownym stroju Muchy niż o zwycięzcach. Np. o Adamczyku, który na Tlekamerę jaknajbardziej zasłużył.

Essy

W sumie nagrody trafiły do właściwych rąk z wyjątkiem jednej. Powiedzcie mi za co telekamere otrzymał Tomasz Lis bo ja kompletnie nie widzę powodu. Nominowani byli lepsi od niego no ale cóż...

eowyna_r

Uważam, że Telekamera napewno należała się Agnieszce Dygant!!! Myślałam, że znowu będziemy mieli pokaz w którym M jak miłość będzie triumfowało we wszytskich kategoriach, a tego naprawdę nie chciałam. Tak naprawdę mam już tego dosyć. Wszędzie tylko Cichopek, Kożuchowska i inne pseudo gwiazdy z M jak miłość. Są inne, bardziej wartościowe seriale. Ale nie o tym. Doda jak zwykle dała popis, ale mówiąc szczerze należało się jej. Ma dziewczyna talent, chociaż jest jaka jest. Dla mnie wyznacznikiem popularności i wartości jakie mają gwiazdy napewno nie są takie plebiscyty. Dla mnie gwizadami są aktorzy Plebanii: Pan W. Matuszak, Pani K. Łaniewska, P. Dorota Nowakowska, P. Krzysztof Janczar, P. B. Machała Krzemińska i Maciej Wilewski i wielu inych. To jest moje osobiste zdanie..

użytkownik usunięty
Valijka

Ja sam osobiście to cieszę się, że telekamerę otrzymał Kamil Durczok, Również Tomasz Lis,ale najbardziej to wkurw..ło mnie to, że nagrody nie otrzymała piękna Hania Smoktunowicz, tylko jakaś krowa Pochanke.

Moim zdaniem Telekamera napewno należała się Agnieszce Dygant-jest naprawdę świetna aktorką :)
A także serialom W11 i Kryminalni.
Co do reszty to szczerze mówiąc było mi to obojętne. ;P