Czasami oglądam seriale - "Szkoła przetrwania", "Kryminalni", "Cuda", ale w większości przypadków, to mam ochotę zwrócić śniadanko:] Na "Rodzine zastępcza" mam uczulenie, "Klan" to dla mnie tasiemiec. A te brazylijskie i meksykanskie telenowele to totalne dno! Do tego wszystkie te teleturnieje typu "Familiada"... Czy na serio ktoś to ogląda?? Najgorszy film jaki ostatnio oglądałam to "Klątwa". Cała sala w kinie po jego zakończeniu wybuchnęła śmiechem. To były stracone pieniądze i czas...

mufa

hmm interesujące... naprawdę... szczególnie interesujący jest zapewne motyw jakim się kierowałeś pisząc to....

madzia_18

Nie kierowałeś lecz kierowałaś... To tak dla wyjaśnienia:) A co do mojego wywodu, to miał być odpowiedzią na inny - omyłkowo zamieściłam go jako odrębny temat. Wszystko zapewne przez to, ze w świecie filmweb jestem nowicjuszka. Pozdrawiam.

madzia_18

Nie kierowałeś lecz kierowałaś. To tak dla wyjaśnienia:) A mój wywód był odpowiedzią na inny. Przez pomyłkę umieściłam go jako osobny temat. Powodem tego jest zapewne fakt, że na filmwebie jestem nowicjuszką. Pozdrawiam.

madzia_18

Na dowód tego masz moje dwie odpowiedzi:]

mufa

hej:) przepraszam że Ci płeć zmieniłam hehe
a co do tematu do wyjaśnia to wszystko sorki za błędny komentarz do tematu:P