Proponuje By kazdy wpisal swoje ulubione programy tv i napisal dlaczego je tak lubi. MOze ttez napisac o programach ktore go wnerwiaja
Ja Zaczynam
1.Szymon majewski - szymonka uwielbiam po prostu jego poczucie humoru no i te rozmowy w tloku :D
2. Duze dzieci- wspanialy pomysl na ten program, dzieci przezabawne szczegolnie karolek, blizniaki i jadzia :) NO i Mann tez wymiata
Nie znosze za to "chce byc piekna"(nie umywa sie do amerykanskiej wersji i "kuba wojewodzki" (zrobil sie nudny z tymi swoimi podtekstami seksualnymi :-/

użytkownik usunięty
angela_bee

KLAN

choć to nie program, a serial

użytkownik usunięty

tak Klan i jeszcze raz Klan... nigdy go nie przegapiłem zawsze oglądam.

użytkownik usunięty

Tak jest Towarzyszu Ojcze Dyrektorze ! Klan, Klan i tylko Klan.

angela_bee

ogólnie kanały muzyczne
Kryminalni
Sędzie Anna Maria Wesołowska
Taniec z gwiazdami (już nieaktulane niestety)
Niektóre programy na TVN style np.
Kto tu rządzi?
i jeszcze taki, gdzie koleś robi ludziom ogrody (nie pamiętam tytułu)

Miss_Fantasia

Kinomaniak
Dekoratornia
Dom nie do poznania
Duże dzieci

Sophie_Neveu

Duże Dzieci - świetne, Jadzia rlz :]
Dom nie do poznania
a najlepsze to chyba:
Mój wstrętny tłusty szef (iluśtam ludzi starało sie o posade i chyba 200 tysięcy, w tak naprawde nieistniejącej firmie, wykonywali absurdalne, śmieszne zadania, na końcu okazało sie że prawdziwym szefem był szympans...)oraz
Mój wstrętny tłusty narzeczony (lub w innej wersji ,,Narzeczony dla mamony") - dziewczyna musiała udawać przed rodziną i znajomymi że pokochała i wkrótce bierze ślub z takim obleśnym facetem, nie wiedziała jednak że ten facet jest aktorem i wszystko było ustawione

:)
już niestety nie lecą (obydwa leciały na TV4 a po jakimś czasie na Polsacie powtórzyli) oglądał ktos może? Szkoda ze nie robią (chyba) kolejnych edycji :]

Seniorita_Paulita

Paulinko 16 ja tez ogladalam te dwa genialne programy 9chodzi mi tu o "tlustego szefa i narzeczonego"). mowie o nich ze sa genialne gdyz ten pierwszy pokazal prawdziawa nature ludzka (przynajmniej Amerykanow :P) ze dla kasy zrobia wszystko. Jaka ironia byl final tej chistorii gdy sie okazalo ze od poczatku dyrygowal nmi malpiszon! a odpadali nie ze wzgledu na porazki w zadaniach ale na losowanie.

Drugi program takze obdarl nas ze zludzen - babki niektore sa wstanie zrobic wszystko dla mamony, nawet oklamac rodzine, ktora rzekomo "bardzo" kocha...

Dlatego jestem za zwiekszeniem liczby tego typu programow w tv!!

Dorzucam tez wszystkie programy MTV a przede wszystkim Laguna Beach, Dirty Sanchez, I bet you will. pozdrowim

angela_bee

1.Seriale z AXN : Agency , Cryminal Minds , Andromeda
2. X Files - o ile idzie aktualnie w tv
Nie cierpię wszelkich seriali produkcji polskiej : M jak ..., W11, itp. + Programy typu Anna Maria Wesołowska,Bar itp.

Pandemoniusz

"chcę byc piękna" to kompletna chała! Oglądałam ze 2 odcinki "łabedziem być" (coż zawzruszająca nazwa)i rzeczywiście mi się podobało, bo tam przemiany były naprawdę imponujące,a polska wersja? zmieniaja im fryz (najczęściej każdej na taki sam, czyli krótkie blond włosy) robia makijaż i hola, no może wcześniej kilka operacji, ale nigdy nie byłamw szoku, tak jak przy "łabędziem być".

użytkownik usunięty
angela_bee

1. Szymon Majewski Show - można się pośmiać
2. Miasto Kobiet w TVN Style - można się dużo ciekawych rzeczy dowiedziec
3. Kochaj mnie - można popłakać, cieszyć się że samemu się nie jest w takiej sytuacji
4. Zaklinaczka dzieci - bardzo edukacyjna, na przyszłość
5. Duze dzieci - zabawne teksty i dużo śmiechu

Nic mi teraz więcej nie przychodzi do głowy. Pozdrawiam

lubie kube wojewódzkiego taką szydere robi super ma teksty
pozdro

CYBORG89

...czemu wszyscy oglądacie taki szit....

1 z 10 to jest dobry program (teleturniej) ....duzo pytań padających jedno po drugim, z różnych dziedzin, bez "kół ratunkowych" ani 45 minut na zastanowienie się....
...podziwiam niektórych zawodników...
Można sie duzo nauczyć z tego programu a nie słuchac plotek o Dodzie i Wiśniewskim:-/

Pan_Lipa_zMiodem

1. X-Files
2. Rodzina Soprano
3. Na wariackich papierach

4. Rozmowy w tloku u Majewskiego są powalające...a ja umiem naśladować Jande XD aż trafiłam do lekarza bo mi przepona się przesunęła...

angela_bee

Szczerze mówiąc w polskiej tv nie ma nic specjalnego... gdyby nie Szymon Majewski...

No i ZŁOTOPOLSCY;);P

angela_bee

Widze ze zrobilo sie tu jeszcze forum o serialach wiec swoje ulubione tez dopisze:
1."Roseanne" - super super, duzo smiechu i wspaniala gra aktorska ;)
2."Gotowe na wszystko" - hehe swietne naprawde dawno juz nie bylo czegos amerykanskiego naprawde dobrego
3."na wariackich papierach" - tu sie dolaczam i stwierdzam ze bruce willis wymiata
Z polskich to chyba tylko "Alternatywy 4" i moze "wojna domowa" i pare jeszcze takich staroci ;)

użytkownik usunięty
angela_bee

1.W11- wydział śledczy
2.dedektywi
3.Wzywam dr Burknera
4.Kryminalne zagadki LV
5.wszystkie Bondy
6.Mission Impassible2
i wiele wiele innych
"M jak miłość" i "Na dobre i na złe" bez komentarza po 200 odcinkach robi się bleeeeeeeeeeeeeeeeee...

użytkownik usunięty
angela_bee

jezu jezu. Dlaczego wszyscy oglądacie takie gówniane programy? Duże dzieci? Szymon Majewski? To są według was dobre programy? Śmieszni jesteście, tak jak ten wasz pożal się boże panie nasz Szymon Majewski. Ludzie, ogarnijcie się, bo źle z wami, oj źle.

Przepraszam odezwa do pana/pani "le" : a co mamy innego ogladac?? Moze podaj swoje propozycje a potem krytykuj...Poza tym wydaje mi sie ze jestes jakims zgorzknialym smutnym pesymista. Mi te programy daja duzo dawke humoru, energi i poprawiaja nastroj. Jesli sie myle co do twojej osoby chodzi to napisz jakie ciebie programy rozbawiaja!!!

angela_bee

moje ulubione programy to telemagazyn, tv kurier i gazeta telewizyjna :]

użytkownik usunięty
angela_bee

To teraz odezwie się PANI le alias "ponura pesymistka". Nie chcę się naprawdę kłócić z kimś tak płyciutkim jak fani Szymonka Majewskiego i Dużego (albo może Durnego?) Dziecka Jadzi. Powiem Ci tylko jedno: włącz sobie TVP KULTURĘ mój drogi panie / droga pani. z poważaniem i gorącym pozdrowieniem - Szanowna Pani Le.

angela_bee

hmm czy naprawde nad imieniem angela musisz sie zastanawiac czy to imie zenskie czy meskie? To cchyba ty w takim razie powinnas sobie tvp kulture wlaczyc. No i powiem ci ze fani SM ( dla "kulturalnych" ludzi podpowiem ze chodzi o szymona majewskiego) raczej by wiedzieli ze imie angela jets damskie...No ale to jzu inna sprawa a apropo tego ze jestem plytka to nie wiem jak mozesz moja glebie oceniac po tym ze podoba mi sie SM i duze dzieci. Wiesz to chyba oznacza ze wiekszosc narodu jets bardzo plytka. No coz niestety wiekszosc ludzi preferuje raczej prostej dawki humer i malo skomplikowanej co potwierdza juz wiele lat. Tak rzeczywiscie tvp kultura to swietny sposobna rozerwanie sie a szczegolnie kiedy masz dola...Zdecydowanie

użytkownik usunięty
angela_bee

Brawo. Jaka spostrzegawcza jesteś - skoro zauważyłaś najbardziej przygnębiającą cechę naszego narodu - płyciznę. Wiesz, chyba ty masz jednak większego doła i na dodatek musisz być nieźle zdesperowana skoro pocieszasz się takimi programami, których już nie wymienię, bo boję się o swoje zdrowie. Doprawdy.

Skoro ogladasz tvp kulture to jako spostrzegawcza osoba powinnas zauwazyc ze nie napisalam ze to ja mam dola. Napisalam to sensie "jesli". Naprawde dziwi mnie ze musze to wyjasniac tak inteligentnej i pewnie oczytanej osobie jak ty. Co do plycizny naszego narodu to jak na razie przede wszystkim ty jestes plytka bo chyba sadzisz ze jestes najmadrzejsza w polsce gdyz ogladasz tvp kulture. Mysle ze ktos cie powinien uswiadomic ze sie niestety mylisz.

użytkownik usunięty
angela_bee

Zaprzeczasz sama sobie droga moja Andżelko. Najpierw mówisz o mnie "inteligentna i oczytana osoba", potem znowóż poddajesz wątpliwości moją inteligencję - mówisz, że to ja jestem płytka. Ty jesteś za to napewno głeboka.
I wiesz, nawet jeśli ktoś mnie powinien uświadomić, że nie jestem najmądrzejsza na świecie (o zgrozo, a myślałam, że jestem) to przepraszam, strasznie Cię przepraszam AnDŻela, ale tą osobą nie będziesz napewno TY.

Widzisz Szanowna Pani Le naprawde dziwi mnie ze nie zorientowalas sie ze stwierdzenie co do ciebie ze jestes "oczytana i inteligentna" bylo niestety tylko i wylacznie ironia. Uwierz mi ze naprawde tak nie mysle. Nie zamierzam tez cie uswiadamiac o glebokosci twojego zycia bo wydaje mi sie ze nie jestem do tego chyba odpowiednia osoba choc ty siebie chyba uwazasz za taka bo mnie oceniasz po tym ze podobaly mi sie pewne programy telewizyjne...

użytkownik usunięty
angela_bee

Weź Andżelka przeczytaj ostatnie zdanie swojej powyższej wypowiedzi.

użytkownik usunięty
angela_bee

(A mnie dziwi, jak ty tak ciągle możesz się kurwa dziwić.)

Tzn nie wiem za dlugie dla ciebie zdanie i nie zrozumialas sensu czy co bo autentycznie nie wiem o co ci chodzi. No i niestety mnie to dziwi...

użytkownik usunięty
angela_bee

Nie da się zrozumieć sensu tam gdzie go nie ma. Ja też, Andżelka, nadziwić się wprost nie mogę.

do pani/Pana le - to ze ogladasz Tv Kultura nie czyni Cie lepsza/ym od innych a niestety troche gorsza/ym, bo nic a nic tam nie ma ciekawego. Jak chce sie ukulturalnic to ide do pierwszego lepszego teatru albo opery. Polecam Króla Leara z Olbrychskim, a tak na marginesie zeby zrozumiec Szymona Majewskiego trzeba miec troche oleju w glowie i dawke samokrytyki czego niektorym jak widac brakuje. Szymon rules. POza tym polecam Kube Wojewodzkiego - tez dobrze robi jesli chodzi o dystans do samego siebie :) Innym forumowiczom polecam cykl Katasrofy na National Geographic a z dyskusjami z Pania/em Le proponuje skonczyc bo to chyba nie ma sensu...

użytkownik usunięty
angela_bee

Do pani / pana rk krakow@: Jeżeli już się wtrącasz w powyższą rozmowę, to przeczytaj ją sobie jeszcze raz i zauważ, że żadnym zdaniem nie śmiałAM stwierdzić, że cokolwiek czyni mnie lepszĄ od innych. Pani / pan Andżela jedynie chciał / chciała dowiedzieć się, jakie programy ja preferuję. TVP KULTURA - to była moja odpowiedź. Z tobą natomiast się zgadzam co do teatru (szkoda, żeś nie zauważył / a, że na tvp k. jest duuży wybór ciekawych sztuk), jeżeli zaś chodzi o wyżej wspominanego Szymona M. nie zamierzam zachwycać się nad jego "inteligentnymi" dowcipami, gdyż jest on krótko mówiąc: idiotą. PS. Jeżeli dyskusje z kimś tutaj nie mają sensu - to nie ze mną, a z wami moi drodzy, ukochani fani "Tańca z gwiazdami".

nie wiem dlaczego nadal pisujesz tu swoje inteligentne rozwazania i szkoda ze nie dociera do ciebie ze po prostu ludzie maja rozna gusta i nei kazdemu podobaja sie tvp kultura za to wola SM. To jest tak jak z poczuciem humoru kazdy ma inne i juz nie wiem jak ci to inaczej wytlumaczyc zebys zrozumiala i nie przekrecila znaczenia moich slow co niestety zawsze robisz. PS Nastepne czemu sie dziwie i nie rozumiem to to dlaczego ty nadal nei wiesz ze angela to imie damskie. Nie wime moze ze stron z ktorych pochodzisz to imie jest tez meskim no ale juz ci raz powiedzialam ze ono jets damskie. Nie wiem moze to jest zemsta za to ze nie umialam odczytac prawidlowo plci z nicku "le" co jest neiwatpliwie bardzo proste
Mam Nadzieje ze zrozumiesz te zdania choc chyba sa dla ciebie troche za dlugie

użytkownik usunięty
angela_bee

paniE Angela. dziękuję za tą niesomowicie inteligętną wypowiedź, która doprawdy już wszystko mi wyjaśniła. Nie mam już żadnych wątpliwości, ani co do tego, że ludzie mają różne gusta, ani co do tego, że Szymon M. jest cud miód chłopak, ani do tego nawet, że imię Angela to z pewnością imię.. męskie. :*