Podawajcie po 3. najlepsze seriale według was...mogą być o tematyce komediowej czy też mogą być na tle dramatu... podawajcie po trzy...angielskie, polskie...jakie chcecie...przy liczbie 100, 200 może 300 komentarzy wyłonimy zwycięski serial...
Moja propozycja:
13. Posterunek; Przyjaciele; Gotowe na wszystko...
1.Heroes - Niby nic nowego ,ale jak narazie najlepszy serial podwzgledem efektów,gry aktorskiej(Zachary Quinto) i fabuły .
2.Lost - Rewolucja serialowa ,kapitalny klimat ,który wciąga jednak 3 seria już taka jakoś srednia
3.X-Files - Rewolucja w połączeniu sc-fi z horrorem,kapitalny klimat
Poza Listą:
4.Prison Break - może i dużo emocji,ale dużo błedów i przetartych schematów ,choć gra aktorska na najwyższym poziomie(nie nie mówie tu o ,,pięknym"Wentwordzie ,lecz o aktorach grających T-Baga,C-Nota,Abruzziego i Bellicka.
Cóż...nie można jednoznacznie orzec który jest najlepszy...ale :
Dexter, SIX feet under, Hotel babylon, lost - sezon 3, prison break...
W tej chwili jesteśmy zasypywani, przez multum seriali na najwyzszym poziomie...więc wybór jest naprawde trudny.
1.Herosi
2.Zagubieni
3.4400
Cóż ten ostatni może nie za bardzo jest moim ulubionym ale nic innego nie mogłam wymyślić.
czarodziejki
beverly hills 90210
miodowe lata
to ostatnie żeby pierwszwe dwa filmy miały większe szanse:D:D
1. Kryminalne zagadki Las Vegas
2. Kości
3. Dowody zbrodni
A poza konkurencją: Czterdziestolatek i Małpi biznes (na Animal Planet) :)
1. "Życie na fali"
2. "Na Wspólnej"
3. "Szkoła złamanych serc"
i jak jeszcze można, to "13 posterunek".
(:
Wystarczy wejść na Top100 seriali i efekt taki sam.. NO ale cóż ,jeśli lubicie spowolnić jeszcze serwer to moje typy :
1. Lost / Prison Break
3. Herosi / Archiwum X
1.hotel babylon
2. gotowe na wszystko
3. świat wg bundych
więcej nie podam, bo ja po prostu nie oglądam seriali
ja tam mam kilka seriali, nie tylko trzy, ale takie najfajniejsze dla mnie to WERONIKA MARS, KYLE XY, BUFFY, a tak poza tym to jeszcze jedne z moich ulubionych to CSI, 4400, i takie tam kryminały :D...