Podawajcie po 3. najlepsze seriale według was...mogą być o tematyce komediowej czy też mogą być na tle dramatu... podawajcie po trzy...angielskie, polskie...jakie chcecie...przy liczbie 100, 200 może 300 komentarzy wyłonimy zwycięski serial...
Moja propozycja:
13. Posterunek; Przyjaciele; Gotowe na wszystko...
1."Detektyw Monk"
2."Bez śladu"
3."Dowody zbrodni"
No i tak poza listą
4."Krok od domu"
Wszystkie prawie o tym samym, ale jednak inne i każdy z nich ciekaw... jak dla mnie. O! :P Pozdrawiam :*
http://www.filmweb.pl/topic/624152/kt%C3%B3ry+z+ameryka%C5%84skich+seriali+jest+ najlepszy+.html?page=1
1. Szkola zlamanych serc (tvp 1)
2. Herosi (tvp 1)
3. Prawo pozadania ;D (tvn)
(Gotowe na wszystko, W11, Sloneczny patrol =] )
...jak na razie...
Gotowe na wszystko i Chirurdzy, i Herosi wygrywają...(po 3. głosy)
...następnie gonią powyższe seriale...
Bez śladu i Dowody zbrodni, i Zagubieni...(po 2. głosy)...
...oczywiście pozostałe i inne nie wymienione też mają ogromne szanse...bo przecież...to dopiero początek rywalizacji...
Widze ze wszystkie najlepsze seriale powstały w przeciągu 5 lat. Żyjemy w złotym okresie kinematografii.
No bo po prostu mamy kurde szczęście, widzisz.
A ty pewnie nie doceniasz. I krytykujesz, krytykancie jeden ;)
to ja się podpisuję tylko że dodłbym jeszcze II sezon (kolejnych jeszcze nie widziałem) ale to jest po prostu odlot. Musiałem wziąć urlop bo nie mogłem przerwać oglądania. A kto widział już II sezon wie dlaczego za cholerę nie mogę doczekać się kiedy zaczne oglądac nastepny :-)
Ech, mnie te współczesne seriale w ogóle nie przekonują. Co siądę z nadzieją, to pudło. Z sentymentem wspominam za to "The Twighlight Zone" albo "Star Trek: The Next Generation". Jeszcze poczatkowe serie "The X Files" były niezłe.
...jak do tej pory (3. pierwsze miejsca)...rywalizacja jest co raz bardziej zacięta...:
Gotowe na wszystko( 5. głosów)
Zagubieni (4. głosy)
Herosi i Chirurdzy (3. głosy)...
...pozostałe seriale i te, które są jeszcze niewymienione mają wielkie szanse na zwycięstwo, gdyż rywalizacja dopiero się zaczęła...
Qrde długo zwlekałem by kolejny raz pisać swoje ulubione seriale, ale że będę się nudził przez kolejne 30min to pozwolę sobie je wymienić:>
*Świat wg. Bundych
*Dexter (nie mylić z Dexter's Laboratory)
*Dragon Ball
BiF:>
...jak na razie...
pierwsze dwa miejsca mają...Zagubieni i Gotowe na wszystko...
lecz to dopiero początek rywalizacji...
Prosze oto moje top 5 niezmienne od paru lat (nie licząc odwróconych :P)
1) Z archiwum X
2) Detektyw Monk
3) Lost - Zagubieni
4) Kompania Braci
5) Odwróceni
to moja piatka(wszystko anime)
1.Ghost in the Shell
2.Cowboy Bebop
3.Chobits
4.Baslisk
5.FullMetal Alchemist
ANIME RULEZ (nietylko dragon ball:P:)
...sorry, ale liczą się tylko seriale w wystąpieniu osób ożywionych...jedynie mogę dopuścić jeden serial anime...dragon ball...i to jest jedyny taki serial, który bierze udział w tej rywalizacji...więc proszę wpisywać seriale...a nie...jakieś odcinkowe bajki anime...ok...
ta wypowiedź aż kipi od sensu xD Szczerze, "jakieś odcinkowe bajki anime", "seriale w wystąpieniu osób ożywionych" - leżę i kwiczę xD wybacz, serial to serial, animowany czy nie, ale serial :)
1.Miasteczko Tween Peaks
2.Carnivale
3.Robin of Sherwood - Michael Praed & Jason Connery
4.Kompania Braci
5.Odwróceni
...jak na razie pierwsze miejsce ma wciąż serial ZAGUBIENI...
...czuję, że to będzie zażarta rywalizacja...
1. Lost
2. Prison Break
3. hmm.
zastanawiam się nad
-One Tree Hill
-Heroes
-Gotowe na wszystko
i niech będzie
3.Heroes..
...jednak wciąż na prowadzeniu Lost...(załóżmy, że wyłonimy zwycięzcę przy 100, 200 komentarzach...)...
"Widze ze wszystkie najlepsze seriale powstały w przeciągu 5 lat. Żyjemy w złotym okresie kinematografii."
Chyba jednak nie kinematografii. Seriale powstają dla telewizji ;) I tak - telewizja nigdy nie produkowała tak dobrych seriali, jakie robi od paru lat. I pod tym względem jest ciągle coraz lepiej. 10 lat temu telewizja była wyłącznie kojarzona z naiwnymi bajeczkami, które nie mają najmniejszych szans w porównaniu z filmami kinowymi. To się teraz zmieniło.