Każdy kinomaniak będzie miał co robić w tegoroczne święta. Czasem trzeba będzie się wręcz rozdwoić, gdyż telewizja zasypie nas świetnymi obrazami.
Pełną listę filmów, na które moim zdaniem, warto zwrócić uwagę znajdziecie pod tym adresem: http://kyrtaps.interkar.pl/nie_przegapTV.htm [kyrtaps.interkar.pl/nie...]
Proszę o uwagi jeśli coś pominąłem.

KYRTAPS

W sobote na TVN lecą "Gliniarz w przedszkolu" i "Amerykański ninja", moim zdaniem dwa bardzo dobre filmy.
POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
KYRTAPS

CHociaż mało tv oglądam, to sobei zaplanowałem że w święta ogląndę Dracule, bo z Winoną Ryder i Stuarta Malutkiego bo z Geeną Davis. A reszta mnei nei obchodzi ;) no może oglądnę jesczez Moje wielkie wesele, bo warto się pośmiać ;)

do tego dodalbym jeszce:
PIATEK
-"Walkabout" 15:20 tvp kultura
-"Sekrety i kłamstwa" 20:00 europa
-"Przeminęło z wiatrem" 23:25 TCM
SOBOTA
-"Fortepian" 20:00 europa
NIEDZIELA
"Mały Budda" 20:00 europa
PONIEDZIAŁEK
"Casablanca" 22:40 TCM
"Grek Zorba " 22:10 tv4
"Pożegnianie z Afryką" 12:55 europa
WTOREK
"Kotka na gorącym blaszanym dachu" 21:00 TCM
"Król Lear" 21:00 tvp kultura
"Bezsenność" 20:50 polsat

Te filmy zamierzam oglądnąc plus te ktore wymienil kyrtaps:
-"Gorączka"
-"Kino Paradiso"
-"Lawrence z Arabii"
-"Drakula"
-"Gilda"

Nie wiem kiedy znajde na to czas :/.

surfer_2

:)
Zgadzam się panie Surfer, ale kanały które brane są po uwagę, to te prawie ogólnodostępne ;) na których filmy powtarzane są maksymalnie dwa razy....
TCM, EUROPa... itd.. odpadają...

KYRTAPS

ja bym jeszcze dodal stary (no moze nie az tak ;]), dobry film o cybernetycznych przygodach mlodych zdolnych komputerowcow z tytule mowiacym samym za siebie "Hakerzy" sobota (a wlasciwie juz niedziela) tvp2 01:20 w nocy... pozatym "kod merkury" w niedziele o 20:10 na tvn7 (dzis tez leci ale nie warto z "goraczki" dla niego chyba rezygnowac :) ), btw. wesolych swiat :D

fl4k

prawie robi wieeeeelką różnicę - przynajmniej dla mnie i w tym przypadku :((

tvn7 i tvp kultura out :( zostaje niewiele...

kto mnie przygarnie na te święta - jestem mało wymagająca - mogę nawet przynieść własne krzesełko i mydełko :D

ahcynk

Ja mogę przygarnąć pod warunkiem, że weźmiesz ze sobą własny ręczniczek i podczas seansu nie będziesz się odzywać ;)
Wesołych Świąt :D