Zabawa polega natym ze gażdy pisze swój serial który lubi i którego nie lubi i pisze dlaczego lubi i dlaczego nie lubi np.
(lubie)-Pierwsza Miłość- Występuje tam Ewa Skibińska
(nie lubie)- Święta Wojna- To zbeszczeszcza Hanysków.
lubie: Gotowe na wszystko - Eva Longoria :-* poza tym zabawny jest
nie lubie: Na dobre i na złe - nudne jest strasznie, Zosia i Kuba ideały takie że aż mdli :-/
lubie
"Gotowe na Wszystko" ponieważ jest to serial po ktorym nie spodziewam jaki będzie koniec lub następny odcinek
nie lubie
"Barwy Grzechu" serial zrobiony tak ze jak sytuacja jest nie dorozwiązania to i tak doloża bohaterom jeszcze wiecej problemów
jestem za " Gotowe na wszystko " + "Niania" świetna gra A.Dygant
przeciw wszystkim innym typu "Pierwsza miłość" M jak miłość i całej reszty tandetnej beznadziei
Mi z kolei z takich starszych seriali, bardzo podobaly sie, "Seaquest" i "Nikita", w ogole lubię seriale które się rozwijają w trakcie trwania, i później nawiązują do poprzednich wydarzeń...
Nie znoszę poprostu wielu polskich telenoweli np. "Plebani" blaaahhh
lubie:
The Sopranos-najlepszy serial jaki widziałem!!! Kompania Braci tez był dobry no i oczywiście Przyjaciele!!!
nie lubie:
Pierwsza Miłość-taki gówniany serial ze głowa boli, przebija nawet najgorsze wenezuelskie produkcje!!!!!
Ulubione:
Lost - za napiecie, wciagajacy scenariusz
Family Guy - za to za co kocha go swiat ;-)
Nieulubiony:
Nie wiem, nie ogladam
ulubiony:
lost - za to że jest inny niż wszystkie, tajemniczy, ciekawym, trzyma w napięciu :)
niania - A. Dygant oczywiście, ale inni też tworzą świetny klimat
jest też pare innych, ale to jush mniej lubiane...
najgorszy:
moda na sukces - moja babcia to ogląda ( i to jej największa wada)
wszystkie seriale latynoskie, brazylijskie, typu: "Armando, zdradziłeś mnie z Luz mariją, ale ona jest twoją siostrą, bo Fernardo twój prawdziwy ojciec, tak naprawde jest moim wujkiem, ...."
ulubiony:
lost - za to że jest inny niż wszystkie, tajemniczy, ciekawym, trzyma w napięciu :)
najgorszy:
wszystkie seriale latynoskie, brazylijskie, typu: "Armando, zdradziłeś mnie z Luz mariją, ale ona jest twoją siostrą, bo Fernardo twój prawdziwy ojciec, tak naprawde jest moim wujkiem, ...."
ulubiony:
najgorszy:
ulubiony:
-Gotowe na wszystko (ha, dzisiaj o 20:15 :D)
najgorszy:
-większość polskich... na przykład Plebania :/ albo wspomnianna już Moda na sukces...
hehe, wszystko ma swój koniec, tylko nie Moda na sukces, nie? ;P