Witam wszystkich! Potrzebuje małej pomocy przy odnalezieniu serialu. Sytuacja trudna bo znam tylko bardzo szczątkowe ale dla znawców owego serialu na pewno wiadome fakty. Mianowicie Jak byłem młodszy w TV leciał pewien serial- (teraz już 20 ale to było ok 10-15 lat temu). Jedyna rzecz która na 100% była w tym serialu była scena dotycząca głównego(lub jednego z głównych) bohatera. Jego matka zginęła(lub zaginęła) w katastrofie samolotu- którego nie zlokalizowano. Osobiście znalazł miejsce katastrofy w jeziorze. Do tej sceny dodam fakty które są jakby przez mgłę ale mogą być prawdziwe, wydaje mi się że: *jezioro było w pobliżu miejsca gdzie mieszka chłopak, miejsce katastrofy(to że był to samolot matki) rozpoznał po opasce, akcja serialu toczy się w Australii- sama katastrofa nie była sensem serialu, lecz tylko dotyczyła jednego odcinka.
Wcześniej myślałem że może chodzić o "Klinika pod kangurem" gdyż zgadza się czas i nazwa świta w głowię- ale jest problem gdyż w opisach odcinków nigdzie nie znalazłem ww sceny.
Pozdrawiam i liczę że ktoś może kojarzyć co widziałem te naście lat temu :)