Ja widziałem wczoraj pierwsze 2 odcinki i jestem naprawdę pod dużym wrrażeniem serialu, ciekawa i wciągająca fabuła, niezły klimat! Naprawde wart polecenia, piszcie co sądzicie! Pozdro

Pablo_3

ja juz skonczylem nie jest zly

MPD

Chyba naoglądałem się zbyt dużo seriali S/F i ten nie zrobił na mnie specjalnego wrażenia, sam pomysł jest bardzo ciekawy, ale IMHO jakoś brak temu tej iskry, która sprawia, że z utęsknieniem czekam na następne odcinki.

na_wrotki

Serial miałem okazje obejrzeć ok. roku temu. Nie zrobił na mnie specjalnego wrażenia. Teraz jest aż nadmiar seriali o ufoludkach:P

Antichrist_2

Ile jest odcinków ? Jestem ciekawa ile czasu będziemy go ogladać.

Pablo_3

Kolejna mierna pozycja, w której znów chodzi o to, żeby pokazać trochę dziwolągów, którzy nie potrafią niczego innego, jak tylko zadawać cierpienie i śmierć.
Tym razem jednak jest to śmierć wymyślniejsza, ale w istocie ma to przełożenie tylko na technikę filmową, która poszła do przodu. Dzięki FX-om mozna teraz na ekranie uśmiercać w sposób bardziej wyszukany i widowiskowy.
W gruncie rzeczy jednak to wszystko sprowadza sie do tego, aby epatować przemocą i cierpieniem.

Pablo_3

Przegapiłem :/

Pablo_3

mam mieszane uczucia.Ale będę oglądać bo chce zobaczyc jak rozwinie się fabuła.

Pablo_3

Początek (pierwsze dwa odcinki) przynudnawe. Nie wykorzystano potencjalnie dobrej fabuły czyli okoliczności pojawienia się grupy 4400.
Potem z odcinka na odcinek jest już lepiej..ale nadal tylko przeciętnie. Poza kilkoma fragmentami brak ożywionej akcji w tym serialu co sprawia że odbieram go jako telenowele-sf.