dlaczego bardzo dobre filmy są w telewizji nadawane o takiej porze??, po połowie filmu zasypiam, bez sensu

kasia_s_2

Tak to już jest... ja mam tak samo, niestety filmy dobre i nie mam tu na myśli filmów typu "FBI zabiło Davida, teraz jego brat mści się" w gwiazdorskiej obsadzie, chodzi mi o filmy przy których można...popłakać, przeżyć film naprawdę, a po seansie zastanawiać się "a dlaczego było tak a nie inaczej" takich filmów niestety w naszej tv jest mało, a jak już są takie filmy emitowane to o takiej porze, kiedy większość już śpi...stacje wolą puszczać durne strzelanki z gwiazdorską obsadą lub głupawe komedie, które przed telewizory przyciągają więdzej widzów, z tym, że poziom widzów jest niższy... nie żebym miała coś do strzelanek i takich komedii oraz do osób które te filmy oglądają...no ale taka jest prawda.....
pozdrowienia

kasia_s_2

Mnie też to okropnie denerwuje, że większość filmów, które mam zamiar obejrzeć leci w nocy. A najgorsze jest to, że film czasami jest emitowany pare razy (HBO, ale kino! itp.) i zawsze między 1 a 5 w nocy :/. Właśnie czekam na „Noc żywych trupów” o 1:30 w ale kino! ciekawe czy zdołam obejrzeć =]

kasia_s_2

O to trzeba sie zapytać tych na górze :D:D Masz racje .....większosć dobrych filmów jest puszczana późno, przykład - wczorajsza emisja "Skazani na Shawshank".

kAMSON

na tym własnie zasnełam w niedziele, hehe, dobrze ze juz wczesniej widziałam

kasia_s_2

a 25. godzina?? Chciałam obejrzeć cały i co?? środek przespalam;/ i obudziałam sie jak pobity Norton gdzieś jechal... Eh... szkoda słów - nie wszyscy są sowami ;]

kasia_s_2

Dlaczego? To proste, po porstu telwizje publiczne istnieją po to by uprzykrzać nam życie i zbijać kasę...:/

kasia_s_2

Całkowicie się zgadzam! Najbardziej denerwuje mnie jednak Kocham Kino, które jest nadawane tylko raz w tygodniu o tak później porze! W telewizji nie ma teraz prawie żadnych dobrych filmów, jedynie w Kocham Kino puszczą coś ciekawego... szkoda tylko że na każdym z tych filmów zasypiam :( Niedawno tak długo czekałam na np: "Niebezpieczne związki" i udało mi się tylko początek zobaczyć...

Skylaria

ja zasnełam wczoraj na filmie dokumentalnym o Kieslowskim, hehe, chyba zaczne to nagrywac i oglądac nastepnego dnia, zawsze jakies wyjscie :)

użytkownik usunięty
kasia_s_2

jak będziesz starsza to ci to nei będzie przeszkadzało.