witam chciałbym zapytać czy 4 sezon jest ostatnim czy bedzie jeszcze i 5 sezon jesli tak to prosze o jakis linik do strony gdzie o tym pisze z gory dzieki i jeszcze do fanow jak soebie wyobrazaja koniec tego serialu jezeli 4 sezon jest osotnim z gory dzieki za odpowiedz
4 sezon niemal na 100% będzie ostatnim, oglądalność już jest fatalna. Jeśli o mnie chodzi, ten serial już nie może mieć satysfakcjonującego zakończenia. Szanse na dobre rozwiązanie Prison Breaka przepadły w ostatnim odcinku drugiego sezonu.
Ja mam wszystkie odcinki na płytach, i nie wiem jak sie skonczył 4 sezon, jak mi powiesz, to ja napisze Ci czy bd następny :) :P
4 sezon nie jest ostatnim. Oficjalnie Michel Scofield nieżyje - trupa nie widziałem, Lincoln otworzył swój sklep ze sprzętem do nurkowania. Podczas jednej podwodnej wyprawy, odnajduje podwodny bunkier z LOST.
A pływający sobie w łódce Mulder i Scully z ostatniej sceny "Chcę wierzyć" wpadną, żeby sprawdzić, czy bunkier nie jest dziełem kosmitów... Ta, jasne...
Będzie 5 sezon, w którym Michael zostanie sklonowany i wysłany w kosmos, aby na Marsie znaleźć sposób na ucieczkę Jelonka Bambi.
Nie wiem czy to jest czwarty, ale opisze jaki widziałam ostatni : A wiec w ostatnim sezonie jest mowa o tym że Michael poświecił się dla Sary i umarł. :-( :-( Linc założył swój wymarzony sklep. Aaa. Syn Sary i Michaela ma na imię Michael ;)
Najbardziej tragiczna scenka: Jakoś tak
Sara: chodź synku do taty (ja taka szczęśliwa ze żyje) a oni idą na cmentarz.... :(:(:((:
4 sezon będzie już ostatnim xP Na bank.
Już się nie mogę doczekać 6 września ;DD
Uwielbiam "Skazanego na śmierć" ;]
A tu się właśnie mylisz.Jestem brunetką.
To znaczy że jak lubię ten serial to muszę być blondynką??
Dużo ludzi to ogląda bo to po prostu lubią xP
ja również i nie ma w tym nic dziwnego.