witam chciałbym zapytać czy 4 sezon jest ostatnim czy bedzie jeszcze i 5 sezon jesli tak to prosze o jakis linik do strony gdzie o tym pisze z gory dzieki i jeszcze do fanow jak soebie wyobrazaja koniec tego serialu jezeli 4 sezon jest osotnim z gory dzieki za odpowiedz

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
maglownik

4 sezon niemal na 100% będzie ostatnim, oglądalność już jest fatalna. Jeśli o mnie chodzi, ten serial już nie może mieć satysfakcjonującego zakończenia. Szanse na dobre rozwiązanie Prison Breaka przepadły w ostatnim odcinku drugiego sezonu.

Panoptikon

4 sezon jest definitywnie ostatnim, ale po co tu o tym piszesz, a nie na forum Prisona??

maglownik

Ja mam wszystkie odcinki na płytach, i nie wiem jak sie skonczył 4 sezon, jak mi powiesz, to ja napisze Ci czy bd następny :) :P

gosia_me

4 sezon nie jest ostatnim. Oficjalnie Michel Scofield nieżyje - trupa nie widziałem, Lincoln otworzył swój sklep ze sprzętem do nurkowania. Podczas jednej podwodnej wyprawy, odnajduje podwodny bunkier z LOST.

Finalny_Odbiorca

A pływający sobie w łódce Mulder i Scully z ostatniej sceny "Chcę wierzyć" wpadną, żeby sprawdzić, czy bunkier nie jest dziełem kosmitów... Ta, jasne...

Keodred

Będzie 5 sezon, w którym Michael zostanie sklonowany i wysłany w kosmos, aby na Marsie znaleźć sposób na ucieczkę Jelonka Bambi.

maglownik

Nie wiem czy to jest czwarty, ale opisze jaki widziałam ostatni : A wiec w ostatnim sezonie jest mowa o tym że Michael poświecił się dla Sary i umarł. :-( :-( Linc założył swój wymarzony sklep. Aaa. Syn Sary i Michaela ma na imię Michael ;)
Najbardziej tragiczna scenka: Jakoś tak
Sara: chodź synku do taty (ja taka szczęśliwa ze żyje) a oni idą na cmentarz.... :(:(:((:

gosia_me

4 sezon będzie już ostatnim xP Na bank.
Już się nie mogę doczekać 6 września ;DD
Uwielbiam "Skazanego na śmierć" ;]

dark_angel94_15

Nic dziwnego. Pewnie jesteś blondynką...

era

A tu się właśnie mylisz.Jestem brunetką.
To znaczy że jak lubię ten serial to muszę być blondynką??
Dużo ludzi to ogląda bo to po prostu lubią xP
ja również i nie ma w tym nic dziwnego.

dark_angel94_15

Ja bym ten serial skończył na pierwszym sezonie

sfaczek

Ja na drugim, tak, jak to było pierwotnie zaplanowane (jak ktoś pamięta końcówkę drugiego sezonu to wie, jak pięknie go mogli zakończyć).