Dziewczyny rzućcie mi coś w tym stylu : widziałem już poślubione armii, seks w wielkim mieście albo chociaż jakiś taki dramat obyczajowy co ma kilka sezonów aha no i oglądam orange is the new black ,kochanki i pokojówki z beverly hills :)
Zobacz co sobie babki (czasami nie tylko one) chwala: Revenge, Ringer, Switched at birth, Gossip girl, Pretty little liers, Girls, One trill Hill, The Oc, Veronica Mars, The Lying Game.
http://www.filmweb.pl/serial/Wentworth.+Wi%C4%99zienie+dla+kobiet-2013-670340
http://www.filmweb.pl/serial/Rozpali%C4%87+Cleveland-2010-565640 - obejrzałam tylko 1 odcinek, ale może Tobie się spodoba.
Ja nie oglądałam, bo moim zdaniem serial ubliża kobietom, ale chyba ktoś go lubi i może ocenia inaczej:) Nie znam nic podobnego do "Gotowych na wszystko". To był naprawdę niezły serial. Jeśli natomiast szukasz seriali typowo babskich to może te dwa:
http://www.filmweb.pl/serial/Partnerki-2010-554932
http://www.filmweb.pl/serial/Dwie+sp%C5%82ukane+dziewczyny-2011-616779
Potwierdzam - Pokojówki z BH (Devious Maid) są świetne - wszystko to czego oczekiwalibyście od następcy Gotowych, choć wiadomo, że nikt godnie ich nigdy już nie zastąpi. Jest humor, jest wiele spraw z przymróżeniem oka, krwiste postacie pierwszo i drugoplanowe (z wyjątkami oczywiści), wiele aktorów, którzy przewinęli się również w Gotowych, jak również ekipa po drugiej stronie kamery. W kilka dni zaliczyłem hurtem 2 sezony a teraz połykam 3. Jestem zadowolony, idealnie poprawia humor. Jak chce się skalać czymś ambitnym to na zmianę z Pokojówkami oglądam House of Cards.
House of Cards zacząłem jednak fakt że główny bohater mówi bezpośrednio do kamery tak mnie irytował że nie dałem rady...
ja utknęłam w połowie piątego sezonu, co jakiś czas jeszcze obejrzę, ale ten serial stał się dla mnie taki jakiś zbyt monotonny i bezbarwny, może oglądałam za dużo odcinków naraz :)
o nieeeeee , nie możesz teraz przestać , nie będę spoilerował ale zakończenie 6 sezonu grey's anatomy to największe wydarzenie jakie kiedykolwiek widziałem w jakimkolwiek serialu , szczęka była zbierana z podłogi ...
w sumie przekonałeś mnie, bo kocham zaskakujące zakończenia w filmach, nie słyszałam, że końcówka szóstego sezonu ma być taka świetna. a mam jeszcze pytanie - gdzie oglądałeś? bo ja nie wiem, gdzie można poza kinomanem, a tam przed obejrzeniem każdego odcinka musi się buforować - czasem krócej, czasem dłużej :(
o ja, dziękuję, już nie będę musiała czekać przed obejrzeniem!! a wydawało mi się, że sprawdzałam wszystkie te strony i wszędzie jakieś problemy typu limity albo płatne. muszę na drugi raz szukać uważniej. ps masz raczej kobiecy gust, jeśli chodzi o seriale :P
hahaha :D wiem ale nie mam zamiaru na siłę oglądać coś dla facetów jak wiem że mnie będzie to nudziło ps. już obejrzałem 21 sezonów Americas next top model :D
a czy mogłabym Cię jednak poprosić o zaspojlerowanie tej końcówki szóstego sezonu? nie chce mi się już oglądać Grey's anatomy, mam tyle innych seriali do obejrzenia :) ale jestem ciekawa, bo wiem, że stać ich na zaskoczenie widza
ok ale będziesz żałowała że tego nie widziałaś : ostatnie 2 odc. 6 sezonu są ze sobą połączone : mąż stracił żonę w wypadku a lekarze jej nie uratowali .On obwiniał ich o to wszystko i wpadł w rozpacz , więc postanowił wszystkich pozabijać . Przyszedł do szpitala z bronią i umarło 2 stażystów ,Derek dostał kulkę , Karev dostał i wykrwawiał się w windzie , Christina z bronią przystawioną do głowy musiała operować , Calie musiała uciekać z noworodkami a siostra Meredith byłą cały czas na celowniku przez te dwa odcinki ach i jeszcze Bailey musiała kłamać że jest pielęgniarką żeby jej nie zabił bo on chciał pozabijać wszystkich chirurgów ... to tyle ale te 2 odcinki były tak emocjonujące że myslałem że sam umrę przed telewizorem :D
może obejrzę tylko te dwa odcinki jeszcze... ale rozwala mnie trochę to, jak dużo w tym serialu się dzieje, czasem za dużo, każdy ociera się o śmierć, a połowa umiera :)
haha więc nie dotrwasz do 12 sezonu , tam już były katastrofy samolotowe , wypadki i połowa obsady już nie żyje :)
a mogłabym jeszcze spytać, jak potoczyły się losy Izzie i Georga? swego czasu byli oni moimi ulubionymi postaciami
Izzie zachorowała na raka mózgu i chyba umarła bo jej wątek nie był do końca dobrze wyjaśniony ale chyba jej nie uratowali a George wpadł chyba pod jakiś samochód ??? już nie pamiętam ale wiem że Calie rozpoznała jego zwłoki po znamieniu na dłoni więc umarł napewno...