Dziewczyny rzućcie mi coś w tym stylu : widziałem już poślubione armii, seks w wielkim mieście albo chociaż jakiś taki dramat obyczajowy co ma kilka sezonów aha no i oglądam orange is the new black ,kochanki i pokojówki z beverly hills :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
damian4815162342

Zobacz co sobie babki (czasami nie tylko one) chwala: Revenge, Ringer, Switched at birth, Gossip girl, Pretty little liers, Girls, One trill Hill, The Oc, Veronica Mars, The Lying Game.

slawek333

widziałem plotkarę , pretty little liars , i chyba wezmę się za girls i revenge , dzieki :)

damian4815162342

http://www.filmweb.pl/serial/Wentworth.+Wi%C4%99zienie+dla+kobiet-2013-670340
http://www.filmweb.pl/serial/Rozpali%C4%87+Cleveland-2010-565640 - obejrzałam tylko 1 odcinek, ale może Tobie się spodoba.

Cairns

rozpalić cleveland to jak gotowe na wszystko 40 lat później :)

damian4815162342

Ja nie oglądałam, bo moim zdaniem serial ubliża kobietom, ale chyba ktoś go lubi i może ocenia inaczej:) Nie znam nic podobnego do "Gotowych na wszystko". To był naprawdę niezły serial. Jeśli natomiast szukasz seriali typowo babskich to może te dwa:
http://www.filmweb.pl/serial/Partnerki-2010-554932
http://www.filmweb.pl/serial/Dwie+sp%C5%82ukane+dziewczyny-2011-616779

damian4815162342

Potwierdzam - Pokojówki z BH (Devious Maid) są świetne - wszystko to czego oczekiwalibyście od następcy Gotowych, choć wiadomo, że nikt godnie ich nigdy już nie zastąpi. Jest humor, jest wiele spraw z przymróżeniem oka, krwiste postacie pierwszo i drugoplanowe (z wyjątkami oczywiści), wiele aktorów, którzy przewinęli się również w Gotowych, jak również ekipa po drugiej stronie kamery. W kilka dni zaliczyłem hurtem 2 sezony a teraz połykam 3. Jestem zadowolony, idealnie poprawia humor. Jak chce się skalać czymś ambitnym to na zmianę z Pokojówkami oglądam House of Cards.

jesttakPL

House of Cards zacząłem jednak fakt że główny bohater mówi bezpośrednio do kamery tak mnie irytował że nie dałem rady...

użytkownik usunięty
damian4815162342

Grey's anatomy (Chirurdzy)

widziałem , czekam na nowy sezon :)

użytkownik usunięty
damian4815162342

ja utknęłam w połowie piątego sezonu, co jakiś czas jeszcze obejrzę, ale ten serial stał się dla mnie taki jakiś zbyt monotonny i bezbarwny, może oglądałam za dużo odcinków naraz :)

o nieeeeee , nie możesz teraz przestać , nie będę spoilerował ale zakończenie 6 sezonu grey's anatomy to największe wydarzenie jakie kiedykolwiek widziałem w jakimkolwiek serialu , szczęka była zbierana z podłogi ...

użytkownik usunięty
damian4815162342

w sumie przekonałeś mnie, bo kocham zaskakujące zakończenia w filmach, nie słyszałam, że końcówka szóstego sezonu ma być taka świetna. a mam jeszcze pytanie - gdzie oglądałeś? bo ja nie wiem, gdzie można poza kinomanem, a tam przed obejrzeniem każdego odcinka musi się buforować - czasem krócej, czasem dłużej :(

ja oglądałem to już kiedyś to wtedy był kinomaniak ale teraz polecam alekino. tv i nocnyseans .pl

użytkownik usunięty
damian4815162342

o ja, dziękuję, już nie będę musiała czekać przed obejrzeniem!! a wydawało mi się, że sprawdzałam wszystkie te strony i wszędzie jakieś problemy typu limity albo płatne. muszę na drugi raz szukać uważniej. ps masz raczej kobiecy gust, jeśli chodzi o seriale :P

hahaha :D wiem ale nie mam zamiaru na siłę oglądać coś dla facetów jak wiem że mnie będzie to nudziło ps. już obejrzałem 21 sezonów Americas next top model :D

użytkownik usunięty
damian4815162342

Boże, to ma ponad 20 sezonów... o.o

użytkownik usunięty
damian4815162342

a czy mogłabym Cię jednak poprosić o zaspojlerowanie tej końcówki szóstego sezonu? nie chce mi się już oglądać Grey's anatomy, mam tyle innych seriali do obejrzenia :) ale jestem ciekawa, bo wiem, że stać ich na zaskoczenie widza

ok ale będziesz żałowała że tego nie widziałaś : ostatnie 2 odc. 6 sezonu są ze sobą połączone : mąż stracił żonę w wypadku a lekarze jej nie uratowali .On obwiniał ich o to wszystko i wpadł w rozpacz , więc postanowił wszystkich pozabijać . Przyszedł do szpitala z bronią i umarło 2 stażystów ,Derek dostał kulkę , Karev dostał i wykrwawiał się w windzie , Christina z bronią przystawioną do głowy musiała operować , Calie musiała uciekać z noworodkami a siostra Meredith byłą cały czas na celowniku przez te dwa odcinki ach i jeszcze Bailey musiała kłamać że jest pielęgniarką żeby jej nie zabił bo on chciał pozabijać wszystkich chirurgów ... to tyle ale te 2 odcinki były tak emocjonujące że myslałem że sam umrę przed telewizorem :D

użytkownik usunięty
damian4815162342

może obejrzę tylko te dwa odcinki jeszcze... ale rozwala mnie trochę to, jak dużo w tym serialu się dzieje, czasem za dużo, każdy ociera się o śmierć, a połowa umiera :)

haha więc nie dotrwasz do 12 sezonu , tam już były katastrofy samolotowe , wypadki i połowa obsady już nie żyje :)

użytkownik usunięty
damian4815162342

a mogłabym jeszcze spytać, jak potoczyły się losy Izzie i Georga? swego czasu byli oni moimi ulubionymi postaciami

Izzie zachorowała na raka mózgu i chyba umarła bo jej wątek nie był do końca dobrze wyjaśniony ale chyba jej nie uratowali a George wpadł chyba pod jakiś samochód ??? już nie pamiętam ale wiem że Calie rozpoznała jego zwłoki po znamieniu na dłoni więc umarł napewno...

użytkownik usunięty
damian4815162342

tu wszyscy umierają, dosłownie wszyscy, z tego, co poczytałam w spojlerach... i sorry za zasypywanie pytaniami :D