Pamiętacie(jak ktos miał) kasety Polskich Nagran(1989) - Hanna-Barbera.To były bajki.Mam 5 kaset z tymi bajkami nr.5,6,7,8 i 10.Były najbardziej dostępne w latach 1990-1992.Mam 21 lat i do dzis je sobie ogladam.Można je było dostać w dobrych księgarniach , sklepach elektronicznych albo w PEWEXIE...Taki sentyment pozostał do dzis.
Hej kolego:Podaj tyuly!!!!(numery mi nic nie mowia a wiekszosc obejrzalem)
Moja pierwsza kaseta vhs bylo scooby dooby doo(rozowa okladka). Obejrzalem ja z 30 razy!!!Byla to ulubiona kaseta mojego o 6 lat mlodszego kolegi, ktory znal kazdy dialog kazda scene. Nie wiem w czyich rekach sie znajduje teraz kaseta, ale musze przyznac, ze kiedys bajki trzymaly poziom. Do dzis wielu krytykow amerykanskich jest fanami batmana, supermana badz spidermana toma i jerryego, kaczora donalda i spolki. Z tego co pamietam w prawym gornym rogu ekranu byla nutka bedaca logo tejze firmy).Mam 22lata ;)
Witam.Kasety H-B od 1 do 12 to skladanki.Znajduja sie tam flinstonowie,jetsonowie,top cat,scooby and scrappy do itp.Na okladce jest podany numer czesci kasety.Natomiast kasety np.20 czy moze 25 nie maja podanego numeru na okladce.Znajduja sie tam pelnometrazowe filmy animowane np.Johny Quest,czlowiek zwany Flinstone,albo ucieczka misia Yogi.Ja osobiscie wolalem skladanki.mam 5 kaset.Na nr.5 jest pixie i dixie z kotem na bialym tle,na6 Fred i Barney niosa flage Ameryki,na 7 Hakelbery ze strzelba,na 8 ten kot z pixie i dixie na dachu na czerwonym tle.Na 10 jakies psy.Jeden z gitara - podobny do Hakelberego na takim szachowym dywanie.Zanim rodzice kupili mi te kasety jakies 15 lat temu,pozyczalem je od kumpla starszego o 2 lata.On mial sladanki od 1do12.Pozdrawiam