Ktoś wie co stało się z tymi portalami? Jeszcze przed chwilą oglądałem odcinek, gdy przełączyłem na następny pojawiła się czarna strona z napisem THE END
I co dziwniejsze na dwóch stronach. Też oglądam serial i nagle error albo the end. Szukam w necie odpowiedzi i nic nie znalazłam
Na obu bo to jedna firma, na ii tv był odnosnik do drugiej. Swieza sprawa dlatego jeszcze nic nie wiadomo.
Teraz tak, napisałem ten post gdy podczas przełączania odcinków pojawił się error 404. Ciekawe ile osób wykupiło niedawno roczny abonament....
lol, jeszcze pobierali opłaty za oglądanie online pirackich ripów? Jeżeli był ktoś idio-, to mu teraz dobrze...
Czasem lepie zapłacić grosze w takim serwisie niż bujać się po sądach i mieć w plecy 500-1000 PLN nie uważasz?
Inteligentny człowiek albo nie będzie udawał, że nie łamie prawa i nie będzie, albo pomyśli i zrobi tak by dostać co chce bez nabijania kieszeni innym złodziejom.
http : / / n a t e m a t . p l / 1 4 2 0 0 5 , w i e l k a - a k c j a - p o l s k i e j - p o l i c j i - z a m k n e l i - p o p u l a r n e - s e r w i s y - z - f i l m a m i - i - s e r i a l a m i - o n l i n e - i i t v - e k i n o - s c s - p l
I wszystko jasne. Moim zdaniem to jest pierdoła. Niektórych filmów nie można obejrzeć w kinie lub kupić na dvd, podobnie z serialami.
Przez ii tv i e kino i s c s nie moglas wkleic linku, to jakas blokada przeciw rozpowszechnianiu tego typu serwisów tutaj.
Na i i t v też nie trzeba było. Jest mnóstwo stron z serialami online, ale na tych dwóch stronach wszystko było wygodne. Podeszły pode mnie ;)
ii tv wygodne, od roku co miesiac zakladalem nowe konto za 2zl na miesiac i mialem w swoich serialach kontrole nad tym co juz wyszlo z napisami, gdzie skonczylem.
proponuje wrzucac na torrenty seriale ktorych zabraknie w zwiazku z likwidacja stron online.
Ja wrzucam powoli juz :Big bang theory, Mom i Last man standing