Ktoś wie co stało się z tymi portalami? Jeszcze przed chwilą oglądałem odcinek, gdy przełączyłem na następny pojawiła się czarna strona z napisem THE END

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
tytus01

I co dziwniejsze na dwóch stronach. Też oglądam serial i nagle error albo the end. Szukam w necie odpowiedzi i nic nie znalazłam

Wercia1501

Na obu bo to jedna firma, na ii tv był odnosnik do drugiej. Swieza sprawa dlatego jeszcze nic nie wiadomo.

tytus01

scs, e kino, zalukaj to, tych stron również nie ma :(

anthonyperette

Akurat teraz, jak nałogowo pochłaniam Sons of Anarchy... :| pozostał mi kinoman i cda.

tytus01

Obie strony zostały zamknięte, wystarczy wpisać w google np. i i t v i poczytać newsy.

artelve

Teraz tak, napisałem ten post gdy podczas przełączania odcinków pojawił się error 404. Ciekawe ile osób wykupiło niedawno roczny abonament....

tytus01

lol, jeszcze pobierali opłaty za oglądanie online pirackich ripów? Jeżeli był ktoś idio-, to mu teraz dobrze...

Herushingu

Czasem lepie zapłacić grosze w takim serwisie niż bujać się po sądach i mieć w plecy 500-1000 PLN nie uważasz?

tytus01

Inteligentny człowiek albo nie będzie udawał, że nie łamie prawa i nie będzie, albo pomyśli i zrobi tak by dostać co chce bez nabijania kieszeni innym złodziejom.

Dealric

To dajesz te inteligentne rady, się czegoś czuję nauczę.

tytus01

Ucz, ucz, ale ja nie zamierzam swojej wiedzy za frajer oddawać ;>

Dealric

Tak myślałem....

tytus01

O widzisz. Już udało mi się zmusić Cię do myślenia więc jednak jest dla Ciebie jakaś nadzieja ;)

Dealric

Wiedziałem że to Twoje czcze gadanie i nic więcej Pani inteligentna. Buziaczki pozdrawiam

tytus01

http : / / n a t e m a t . p l / 1 4 2 0 0 5 , w i e l k a - a k c j a - p o l s k i e j - p o l i c j i - z a m k n e l i - p o p u l a r n e - s e r w i s y - z - f i l m a m i - i - s e r i a l a m i - o n l i n e - i i t v - e k i n o - s c s - p l

I wszystko jasne. Moim zdaniem to jest pierdoła. Niektórych filmów nie można obejrzeć w kinie lub kupić na dvd, podobnie z serialami.

Wercia1501

Tylko spacje zlikwidujcie. Musiałam je dać.

Wercia1501

Przez ii tv i e kino i s c s nie moglas wkleic linku, to jakas blokada przeciw rozpowszechnianiu tego typu serwisów tutaj.

tytus01

no ale na takim S C S nie potrzebny był żaden abonament..

anthonyperette

Na i i t v też nie trzeba było. Jest mnóstwo stron z serialami online, ale na tych dwóch stronach wszystko było wygodne. Podeszły pode mnie ;)

Wercia1501

znacie podobne strony z serialami jak ii tv lub zalukaj to

panteraworange

seansik tv

no_bo_co

albo serialeonIine pl

panteraworange

kinex.tv

FuX_08

tej strony nie znałem dobra jest , znasz może jeszcze jakieś tego typu żeby była w zanadrzu jak coś

Wercia1501

ii tv wygodne, od roku co miesiac zakladalem nowe konto za 2zl na miesiac i mialem w swoich serialach kontrole nad tym co juz wyszlo z napisami, gdzie skonczylem.

tytus01

ii tv wygodne bardzo i zlikwidowali a taki wybór był tam

tytus01

ACTA atakuje.

tytus01

proponuje wrzucac na torrenty seriale ktorych zabraknie w zwiazku z likwidacja stron online.
Ja wrzucam powoli juz :Big bang theory, Mom i Last man standing

tytus01

ma ktoś jakąś stronę, na której można jeszcze podpatrzeć większość seriali?

Leexi17

www.tvseriesonline.pl :)

jacob_filmweb

zostały zamknięte ;) ale jeszcze działa cda, chociaż tam nie ma wszystkiego i jest chaos, ale polecam kinomana ;)