napiszcie mi proszę jakie najbardziej lubicie seriale i podajcie tytuły. Zobaczymy kto jakie zostaną wymienione najwięcej razy :)
1.PRZYSTANEK ALASKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
2.Jak Dwie krople Wody
3.VIP;)
hehe wiedziałem że sie posypią klany i podobne tego typu kupy :/ ponirzej ejst lista seriali ktre naprawde są warte oglądania :]
- Friends
- ER
- South Park
- Latający Cyrk Monty Pythona choć niejest to serial ale jest odcinkowy :P
- Family Guy ale tu to trzeba wiedzieć co sie dzieje w ameryce i co sie w niej działo aby zrozumieć większą część dowcipw :]
- Kompania Braci
- Rodzina Soprano
to sa właśnie prawdziwe seriale a nie te polskie i latynowskie bzdety chociarz wiem dlaczego to jest tak popularne poniewarz nie wymaga to od człowieka inteligencji a jak wiadomo nie karzdy stał w kolejce po rozum :P
Ja lubię komediowe(ale nie polskie!!!).Moje ulubione to:Drew Carrey Show,Jak pan może Panie Doktorze,Przyjaciele,Dharma i Greg !!!
South Park -wszystkie sezony są fenomenalne , Dowson`s Creek- w niektorych odcinkach fajna muzyczka jest no i może... Klan!! ale to tylko wtedy jak mam zły humorek bo Rysio z Klanu mi go poprawia na cały dzień :D
nie zapominajcie o starych dobrych polskich serialach, choc widzialem ze niektorzy niezbyt dobrze sie o nich wypowiadaja (ogolnie o polskich srerialach):
- zmiennicy :)
- czterej pancerni i pies :)
- tajna misja
- dwa swiaty
a zagraniczne to:
- macgyver :))
- druzyna A :))
- NA poludnie
- gorączka w miescie
- na wariackich papierach
- żar tropikow
- pełna chata
- detektyw w sutannie
- detektyw monk
- kryminalne zagadki las vegas
- randall i duch hopkirka
- gliniarz i prokurator
- policjanci z miami...
uff ale sie rozpisalem a jeszcze sa kreskowki :)) :
- Johny Bravo
- smurfy :)))
- druzyna RR
moglbym tak wymieniac i wymieniac. jak cos mi sie przypomni to dopisze :D pozdrawiam
możecie mnie wypiać ale mimo wszystko:
-świat według kiepskich
-13 posterunek
-daleko od noszy
polska rullez