mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
nie widziałam w ogóle tej reklamy. a zna ktoś piosenkę z najnowszej reklamy Duluxa? podchodzi coś pod beatlesów ale to nie oni raczej. będę wdzięczna za odpowiedź (:
Juz znalazlam; jakby kogos interesowalo to Evolucja Guinnessa ma piosenke z musicalu Sweet Charity: The rythm of life.
hej, to znowu ja :)
tym razem szukam muzyki z reklam: cheetos (u fryzjera) oraz reklamy pił mechanicznych STiHL :)
pozdrawiam :)
TA PISENKA Z FIATA TO CHYBA
Gianna Nannini - Maravigliosa creatura
ALE NIEJESTEM PEWNA:)
ZNA KTOś TYTUł Z REDDSA, PROSZE:) NIECH KTOś SIę ZLITUJE:)
sie ma!!(albo sie nie ma) ja wlasnie nie mam, szukam piosenki seana paula (bodajze) z reklamy peguota co skacza takie potworki czy co to tam jest, i szukam jeszcze jednej piosenki tez z reklamy peguota co ziomki z trabanta zbili 206 i potem w jej rytmie wozą sie przez miasto. z gory dzieki za ewentualne odpowiedzi pozdro
ostatnio w tv leciała reklama, zdaje się KREDYT BANKU z taką melodią muzyki klasycznej dość znaną. zna ktoś nazwę tego utworu, lub choćby autora?
i jeszcze jedno... jaka klasyczna melodia leci przy prezentacji logo eurowizji? a przynajmniej kiedyś była puszczana zawsze przy tym starym logo. z góry dzięki.
RIMMEL
http://youtube.com/watch?v=gWV5vtAwuKc&mode=related&search=
i jeszcze bardzo bym prosiła o tą pisenke:)
może ktoś zna.....
może ktoś tą piosenke zna zamieszczam linka z kawałkiem tej piosenki sory za jakosc bo nagrywane z telefonu link http://www.wrzuta.pl/audio/yF4OyRCEhY/ piosenka leciała w reklamie automaniak max na tvn turbo gdzie testowany był cadillac escalade
hej. szukam piosenki ze skeczu kabaretu DNO o śmierci i kierowcach, chodzi mi o ten motyw w tle gdy śmierć za nimi biegała i zastanawiała się którego załatwić. pokazywali ten skecz we wtorek i w środe w nocy w programie Piotr Bałtroczyk przedstawia.
będe wdzięczna :)
oto ten skecz: http://www.youtube.com/watch?v=qteCmIegwL0
Witam.
Może zna ktoś tytuł utworu z reklamy TOP SECRET? Widziałem kilka razy w kinie przed filmami. Świetny utworek, coś w stylu deep house. Dzięki i Pozdrawiam!:)
za mna z kolei chodzi taka piosenka z reklamy jacobs kronung, w której ekspedientka sklepu (z meblami?) wlewa do filiżanki kawe i wtedy pewna para "zwabiona "zapachem kawy wchodzi do sklepu.och prosze o pomoc:)
chyba taaaak to to:) jesli nie to samo to na pewno coś w podobnym stylu:) dzięki wieelkie:) pozdrawiam
tera to mi się podoba fragment z reklamy Fiata, taka kobitka wokali po włosku miłą dla ucha pościelówę, dalej nic nie wiem na temat
Mam prośbę zna ktoś muzę z tej reklamy tak tak (chyba) co kolesiowi spada ręcznik jak się schyla po telefon. Proszę o tytulik :)
moja uwage przykula melodia reklamy AXE w kotrej niezliczona ilosc kobiet w bikini podaza w pewnym kierunku, na koncu okazuje sie iz celem byl chlopak uzywajacy owege dezodorantu :), muzyka jest doniosła przy akompaniamecie choru, bede ogromnie wdzieczny za jakiekolwiek info
PIOSENKA Z FIATA TO CHYBA:
Gianna Nannini - Maravigliosa creatura
ALE NIEJESTEM PEWNA;)
A MOżE ZNA KTOś TYTUł Z REKLAMY REDDSA???
PROSZE.... :)
reklama:
corny - harry kirsh - "looking for my baby"
era tak tak - kelis - "trick me"
reddsa niestety nie znalazlem.
nie udaje mi sie rowniez znalezc muzyki do reklamy balsamu nivea.
wiec jesli ktos by wiedzial to napiszcie.
A może wie ktoś co to za piosenka z reklamy Nescafe Cappuccino??? Z tej co wszyscy piją cappuccino i mają wąsy od piany;p
W reklamie Ery (tej najnowszej - abstrakcyjnej) jest taka fajna muzyczka w tle; wie ktoś może kto to wykonuje? A może została specjalnie zrobiona na potrzeby reklamy? Tam taki fajny moment skrzypcowy jest! :D
HEJ HEJ, PRZYPOMINAM O SOBIE I O POSZUKIWANIU MUZYKI Z REKLAMY PRONTO Z DYWANEM WYRZUCANYM PRZEZ OKNO! Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDROWIONKA :)
sie ma!!(albo sie nie ma) ja wlasnie nie mam, szukam piosenki seana paula (bodajze) z reklamy peguota co skacza takie potworki czy co to tam jest, i szukam jeszcze jednej piosenki tez z reklamy peguota co ziomki z trabanta zbili 207 i potem w jej rytmie wozą sie przez miasto. z gory dzieki za ewentualne odpowiedzi pozdro
PILNE>>>> piosenka z reklamy lodów Algida Carte dor trochę żatka reklama ale morze ktoś wie <<<PILNE
dla podpowiedzi, muzyka leci w tle jak się wejdzie na tą stronę:
http://www.topsecret.pl/
co to jest?