mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

siema znacie moze eykonawce utworu z reklamy butów lasocki,dzieki

użytkownik usunięty

piosenka z reklamy lasocki blagam pomozecie mi bo umre
pink15

A ja umre od tego skamlenia....
www.reklamy.tv !!!
"Lasocki : Da Lux - "I Gotta Do"
opis (reklamy): Trzy panie siędzące na kanapie w butach firmy lasocki."

użytkownik usunięty
fredka

nie umieraj od skamlenia!!!!!bo tej piosenki nie da sie sciagnac przez emula nawet przez kaze chocia jest najlepsza od mp3!wiec nie wiem co robic a chce ja miec:P

A co mnie obchodzi że nie możesz jej znaleźć? W Twojej "prośbie" nie było napisane że chcesz mieć to mp3. Twoja "prośba" wogóle mało informacji zdradzała. Moja wina, że nie możesz jej znaleźć? Wystarczy, że podałam wykonawce i tytuł. A jeśli nawet już znałaś/aś to też nie moja wina - wyrażaj się jaśniej.

użytkownik usunięty

kaza to lipa poszukaj w dc ja mam te piosenke hehe

użytkownik usunięty

kazaa wcale nie jest najlepsza do ściągania mp3.ściągnij sobie lepiej LimeWire,ten program ściąga szybko i wyszuka praktycznie wszystkie mp3 jakie chcesz

Te programy co wy wymieniacie to nie sa niczym lepsze od kazdy tak samo jak kaza maja w sobie duzo wirusów i odradzam polecam BearShare dobry programik do sciganie mp3 w bardzo szybkim czasie oraz wielu innych zeczy.

dausner

To właśnie BearSharem pościągałem najwięcej wirusów z trojanem na czele przez co straciłem wszystko co miałem na dysku, nie pomógł żaden antywirus ani profesionalny program do usuwania trojanów więc nie zachwalaj byle czego, prędkość może się liczy ale nie za cene utraty wszystkiego. eMul może nie jest najszybszy ale antywirus zdąży złapać zainfekowany plik zanim zostanie zapisany. Ale to chyba nie miejsce na te tematy.

HiFtc

To znaczy że trzeba mieć dobrego antywirusa, który od razu wychwyci co się ściagnęło... ja takiego mam ... pozdrawiam

użytkownik usunięty

jak nie da sie ściągnąć w kazie właśnie z tamtąd ją mam. jest dobra z niggerami śpiewa nasza

zna ktoś moze tytuł piosenki z reklamy rexony?Opis:dziewczyna biega wkoło budynków aż wpada na chłopaka

najelpsze do mp3.. jest LIMEWIRE lub BEARSHARE..:)a nie kazaa..

nie wiem czego to reklama jakies telewizorka chyba z płaskim ekranikiem coś tam... no kurcze nie pamiętam miliony kulek kolorowych po asfalcie skacze.. takich wariatek... gdyby kots skojarzył choc nie łatwo to byłabym wdzięczna o tytuł i wykonawce dziekuje:)

kolacz_kasia

ta piosenka z reklamy telewizorka to
Jose Gonzales " Heartbeats"

użytkownik usunięty
fredka

Nie wiem kim jesteś!!!
Ale co do tej reklamy lasockiego nie bądź taki/taka mądra bo nie o tą reklame chodzi, bo to jest stara a teraz jest już nowa!!!!
Pa

użytkownik usunięty
fredka

jak mozna ściągnoć tą piosenke z reklamy lasocki

użytkownik usunięty

jesli masz juz ten utwór to przeli mi go. Bede wdzieczny

użytkownik usunięty

http://www.gdynia.mm.pl/~jmp3m/Da%20Lux%20I%20Gotta%20Do.mp3 [www.gdynia.mm.pl/~jmp3m ...]
na tej stronce jest muzyczka sciagnij sibie.
pozdrawiam

użytkownik usunięty

kto wie jaki tytul ma ta piosenka z reklamy butów lasocki to blagam piszcie na emaila: moniaserwus@interia.pl; z góry dzieki :*

użytkownik usunięty

Ta piosenka to Da Lux - Groovr Me jeśli byś ją zdobył przesłał byś na
mosaczka@op.pl prosze !!!

ta piosenka jest groove me zespolu da lux

użytkownik usunięty

siema ! mam tą piosenke wiec jeśli chcesz to pisz czeko_nt@buziaczek.pl pozdro

użytkownik usunięty

odpisali ci tez chce ją napisz jak masz
monika_makos@o2.pl

gg 3767489

użytkownik usunięty

czesc te piosenke spiewa DA LUX -I gotta do :-)

użytkownik usunięty

Nie, nie znam wykonawcy tej piosenki!!!
Ale bardzo bym się chciała tego dowiedzieć!!!
Jeśli będziesz wiedzieć to mi o tym napisz!!!
dziewczyna1@bravo.pl

użytkownik usunięty

pewenie że znamy to jest zespó Da luxel a nazwa piosenki to groove me

użytkownik usunięty

tylko matoły nie znają jak macie pytania to wysyłajcie e-maile na ciopas@o2.pl czekam

znam jest to deluxe a tytulu nie pamiętam ale mam ta płyte tylko ją sie dostaje jak sie kupi u nich buty ale spoko ja tez nie wiedzialam jak sie nazywa ten zespół i tytuł piosenki był dla mnie nie znany ale jak mama kupiła buty to byla płyta buziaczki papa pozdro

w

Reklama perfum "Touch of Pink" filmy Lacoste - śpiewa Natasha Thomas. Fajna pioseneczka, fajny filmik i fajna dziewczyna (www.lacoste.com). Pozdrawiam:)

a nie wiecie może co to jest za piosenka z reklamy neostrada tp??pilis pomóżcie

Nikaa

Ja tez jej szukam jest Swietna plis pomuszcie

CH3HgCH3

jeśli poszukujesz utworu z reklamy to zazwczaj znajdziesz odpowiedź na http://www.reklamy.tv/

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

a znacie jakies zagraniczne strony na ten temat?

A mnie się podoba obecna piosenka z nuteli i nie wiem skąd ją mam wytrzasnąć!

xomitsux

Pewnie chodzi Ci o piosenkę "Glorious" Andreasa Johnsona.

użytkownik usunięty
xomitsux

"glorious " Andreas Johnson..Nutella:))))

użytkownik usunięty

niech mi ktos pomoze ........... szukam tej piosenki i szukam a nigdzie nie da sie jej posluchac w calosci .....zna ktos jakas strone na ktorej jest ta piosenka ?????? prosze......

xomitsux

Bardzo proszę o pomoc. Gdzie mozna ściągnąć najnowszą reklamę Nutelli. Chodzi mi o całą ręklamę a nie tylko muzę. Z góry dziękuję.

użytkownik usunięty
xomitsux

jak chccesz piosenke z reklamy nutelli to napisz: qba285@op.pl

CH3HgCH3

nie wiecie moze czyja to piosenka z reklamy MOTOROLA E398???
i jescze jakiegos auta ze styłu siedzi sobie jakies upaprane kremem dziecko i nie chce sie wycierac o samochód to sie wyciera o siebie :P
PLISSSS HEEELLLLLLP nigdzie nie moge tego znalezc!!

użytkownik usunięty
Michelle

autor Lyrics Born
tytuł Callin' Out
długo sie namęczyłem zanim to znalazłem ale opłacało sie :)

a to z reklamy Avensis nie pamietam :(

użytkownik usunięty
Michelle

Toyota Avensis : Maurice Williams And The Zodiacs - "Stay"
ta reklama z dzieckiem na tylnym siedzeniu. papapapapa

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

mam pytanko, kto wykonuje piosenke w reklamie perfum LACOSTA ??? bArdzo mi sie tap iosenke ppodoba i jakbyście mogli to mi pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Najlepiej odposzcie na mój mail: moje.empetrojki@interia.pl

Ludzie! Czy wy czytacie co się do was pisze? Od piosenek z reklam jest odpowiednia strona internetowa
http://www.reklamy.tv
tam szukajcie i tam pytajcie (jeśli nie znajdziecie odpowiedzi)!
Lacoste? To pewnie Natasha Thomas.. zaglądnij na stronę.

użytkownik usunięty

Natash Thomas - Save Your Kisses For Me
ale w rekclamie Lacoste są slowa zmienione ale muzyka ta sama

Pozdrawiam :)

http://reklamy.tv/znane?pokaz=cale [reklamy.tv/znane?pokaz= ...]
to jest stronka z piosenkami z reklam tv

CH3HgCH3

A kto śpiewa i jaki jest tytuł piosenki z Kinder Bueno co idzie jakoś tak:
"Give a bit of mmm to me
I give a bit of mmm to you
You give a bit of mmm to me
You're a mistery