mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
Ludzie. Błagam, zakochałam się - piosenka z reklamy orbit white. "zdęBIAłY" itp;) coś tam, "yeah, his my men". pliz!
Witam pytanie odnośnie trzech reklam
piersza neostrady- coś tam śpiewa laska no limit
druga operatora play- laska na siłowni a druga przychodzi z chipsami
trzecia nive- jakiś balsam i laska śpiewa goodbye celulit czy coś w tym stylu.
Pomoże ktoś?
Ja mam pytanie moze nie do konca zwiazane z reklama... wie ktos moze gdzie mozna znalezc muzyczke z filmu Testosteron (ta na samym poczatku filmu) ?
Hej szukam informacji na temat kawałka z reklamy Aparatu Fotograficznego Canona...chłopaki spadają z nieba i cykają foty :)
Hej wszystkim ;)Słuchajcie mam mega prośbe, jakby ktoś znał muzyke z reklamy mc donalds ona jest na tym linku http://www.youtube.com/watch?v=2A0c6GYolJU
czekam na odp ;) :*
a piosneka z reklamy snickersa, gdzie kolesie polewają się wodą z węży strażackich? zna ktos. Jak tak to prosze o tytuł. I jeszcze stara reklama mcdonalds. Jak byla olimpiada w turynie to ligoccy nakrecili reklame z mcdonalds. Jezdza na deskach w tle leci wypasiona muza, pamieta ktos moze i zna tytul?
Co do Snickersa to jest gdzieś wyżej...w zakresie do 3 stron w tył..także trzeba tylko poczytać :)
Ponawiam pytanie !! Czy nikt tego nie zna ??
Hej szukam informacji na temat kawałka z reklamy Aparatu Fotograficznego Canona...chłopaki spadają z nieba i cykają foty :)
Prosze...zależy mi na tym kawalku...
Dzieki z Góry :)
Od dłuższego czasu szukałam piosenki z reklamy piwa Okocim z tym takim krecikiem "tylko dla orłów" i juz mialam pisac z zapytaniem czy ktos moze wie coz to za piosenka ale wlasnie kolega mnie olśnił
Zdenek Blaha- "Jede posta z Vidne 2"
śmieszna pioseneczka po czesku może komuś się spodoba =)
pozdrawiam!
witam, szukam piosenek z dwóch reklam, pierwsza to reklama opla astry, z tym panoramicznym dachem, a druga to piosenka z reklamy orbit white, z góry dzięki
Prawie pewne, że canon to jest La Boutique Fantastique - "Wave". Linki potwierdzające:
http://youtube.com/watch?v=VTADaUtdwvY
http://forum.musiquedepub.tv/viewtopic.php?t=8451&sid=9ab23c15cc0840e36231d37ca0c7bc48
Czesc:] czy nie wie ktos moze czyja jest ta piosenka z reklamy telewizoru jakies firmy (nie jestem pewna, ale chyba SONY) Chodzi mi o ta z tymi kolorowymi pileczkami, ktore odbijaja sie przez cale miasto. Bylabym wdzieczna za pomoc... Pozdrawiam goraco:]
Ta reklama z piłęczkami to pewnie chodzi CI o telewizje N. Taen pakiet telewizji cyfrowej itp.
Ja natomiast mam taką prośbe do wszystkich bo szukam pewnej piosenki. Nie wiem w jakiej reklamie ona leciałą, ale kiedyś (chyba dawno) leciała. Ostatnio ca Comedy Central ją usłyszałem chyba we wkręconych.
Ktoś tam śpiewa: "I like You, yeah I Like you and I like You" I tak powtarza to kilka razy. PIosenka podchodzi pod rock.
POMOCY !!!
Czy ktos zna muzyke z reklamy samochodu, wiem jedynie ze jest to albo citroen albo renault albo peugeot. chodzi o samochod kombi. muzyka jest ni to punkowa ni to rockowa, reklama jest o tym co mozna pomiescic w samochodzie i perkusje od corki i jeszcze inne tam badziewia, czesto jest scena jak dziewczyna skacze po swoim lozku, jak nie znacie muzyki to przynajmniej dla jakiego samochodu jest to reklama, dzieki
szukałam na tym portalu z piosenkami do reklam, ale tam nie ma. ;( czy ktoś mógłb mi podać piosenki do następujących reklam?
Pedros - taki koles gra tam zarąbiście na gitarze
New Yorker - ta z tą dziewczyną w niebieskiej bieliźnie i z dziadkiem
byłabym megawdzięczna!!! :D
Abjovi, ta pisoenka, o którą Ci chodzi, to może z rekalmy sieci komórkowej vodafone. A tytuł i wykonawca to: Dandy Warhols - Bohemian Like You.
Pozdrawiam
Poszukuję piosenek z reklam skody roomster, hyundai santa fe i fundacji TVN, z góry dziękuję za pomoc.
A ja prosiłabym o pomoc w kwestii piosenki tej z reklamy Tak Tak'a co jest jeden koleś z trzema babkami na plaży...
Mr. Naboo -> Jesteś WIELKI !!! Wielkie dzięki. O to mi chodziło. Tyle tego szukałem i nic. Jeszcze raz dzięki.
A wiecie może jaki jest tytuł piosenki z reklamy reserved? Tej, na której idzie sobie najpierw sama dziewczyna a chłopak siedzi u fryzjera, a potem idą razem...
czy ktoś już może wie, co to za poisenka z reklamy orange, co się zmieniają Ci ludzie no i oczywiście z rexony dla kobiet?
Wie ktoś może, jaki to utwór leci w reklamie "AXA" - to jest od pożyczek, ubezpieczeń etc. Gdzie wszędzie obecne są bąbelki mydlane (czy to może bańki) Facet jedzie autem z tyłu na siedzeniu latają sobie bańki i nie pękają... :) Help me!
tak własnie myslałam dzisiaj puściłamm sobie Lily Allen bo znalazłam przez przypadek płytę i mnie zatkało xD
i tak bardzo dziękuję :O)
co do piosenki z reklamy reserved, to jej wykonawcą jest feist, ale tytuł brzmi: one evening, a piosenka pochodzi z płyty let it die
hejka :)
mam pytanie o piosenkę dość juz straą, bo prawie sprzed roku. Jest to reklama pepsi - mundialowa. w bawari mecz rozgrywaja tamtejsi ludzie z piłkarzami - carlos, lampard, ronaldhinio, beckham. i wygrywają Bawarczycy. Orginjal tej piosenki to "da da da:", ale mi chodzi o ta wersję z tą orkiestrą (z tej reklamy) i nie moge jej znależć :) z góry dzięki :))
a czy ktoś może kojarzy piosenkę z raklamy cherokee, moda w stylu cherokee, ceny w stylu tesco, czy coś w tym stylu, jest tam między innymi pokazane, jak jakieś dzieci bawią się na placu zabaw i ceny ubrań sie wyświetlają
hmm... a zna ktoś piosenkę z reklamy chyba mebli do łazienek ROCA ?? jakiś facet przechodzi przez rózne pokoje (łazienki) i w tle leci taka muzyka, jakaś klasyczna pewnie. jeśli ktoś zna tą piosenkę to niech napisze. z góry dziękuje :D
Hejka mam pytnie. Zna ktoś nazwe piosenki z 3bita?? Taką co chłopak je 3bita i przyjeżdżają takie dziewczyny ze straży pożarnej?? Jak coś to dzięki wielkie:*:D:D:D
zna ktoś piosenkę z nowej reklamy FIATA gdzie samochód wyłania się z czegoś
czarnego a potem jest chlapany czerwonym kolorem