mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Arunia_2

Ludzie. Błagam, zakochałam się - piosenka z reklamy orbit white. "zdęBIAłY" itp;) coś tam, "yeah, his my men". pliz!

aamidale

dobra. juz wiem i dzielę się z innymi - Goldfrapp - Satin Chic
(reklama z orbitwhite)

CH3HgCH3

Witam pytanie odnośnie trzech reklam
piersza neostrady- coś tam śpiewa laska no limit
druga operatora play- laska na siłowni a druga przychodzi z chipsami
trzecia nive- jakiś balsam i laska śpiewa goodbye celulit czy coś w tym stylu.
Pomoże ktoś?

szpako85

reklama nivea
Awim - GoodBye
Ta z play to jest jakiś remix na potrzeby reklamy, tak słyszałam.

szpako85

Ta piosenka z neostrady to: "2unlimited - No limit" :) Miłego słuchania:P

CH3HgCH3

Ja mam pytanie moze nie do konca zwiazane z reklama... wie ktos moze gdzie mozna znalezc muzyczke z filmu Testosteron (ta na samym poczatku filmu) ?

Flaa

Hej szukam informacji na temat kawałka z reklamy Aparatu Fotograficznego Canona...chłopaki spadają z nieba i cykają foty :)

CH3HgCH3

Hej wszystkim ;)Słuchajcie mam mega prośbe, jakby ktoś znał muzyke z reklamy mc donalds ona jest na tym linku http://www.youtube.com/watch?v=2A0c6GYolJU
czekam na odp ;) :*

CH3HgCH3

a piosneka z reklamy snickersa, gdzie kolesie polewają się wodą z węży strażackich? zna ktos. Jak tak to prosze o tytuł. I jeszcze stara reklama mcdonalds. Jak byla olimpiada w turynie to ligoccy nakrecili reklame z mcdonalds. Jezdza na deskach w tle leci wypasiona muza, pamieta ktos moze i zna tytul?

mych

Co do Snickersa to jest gdzieś wyżej...w zakresie do 3 stron w tył..także trzeba tylko poczytać :)
Ponawiam pytanie !! Czy nikt tego nie zna ??
Hej szukam informacji na temat kawałka z reklamy Aparatu Fotograficznego Canona...chłopaki spadają z nieba i cykają foty :)
Prosze...zależy mi na tym kawalku...
Dzieki z Góry :)

CH3HgCH3

Heja. Jeżeli niewiesz jaka jest piosenka w reklamie wejdź na tą strone www.reklamy.tv

michalurbaniak6

Od dłuższego czasu szukałam piosenki z reklamy piwa Okocim z tym takim krecikiem "tylko dla orłów" i juz mialam pisac z zapytaniem czy ktos moze wie coz to za piosenka ale wlasnie kolega mnie olśnił

Zdenek Blaha- "Jede posta z Vidne 2"
śmieszna pioseneczka po czesku może komuś się spodoba =)
pozdrawiam!

michalurbaniak6

Hej :) no dzieki ale sprawdzalem juz i jakos znaleźć nie moge...qude

pyniek111

witam, szukam piosenek z dwóch reklam, pierwsza to reklama opla astry, z tym panoramicznym dachem, a druga to piosenka z reklamy orbit white, z góry dzięki

poswiat

piosenka z orbit to jest Goldfrapp - "Satin Chic"

pyniek111

Prawie pewne, że canon to jest La Boutique Fantastique - "Wave". Linki potwierdzające:
http://youtube.com/watch?v=VTADaUtdwvY
http://forum.musiquedepub.tv/viewtopic.php?t=8451&sid=9ab23c15cc0840e36231d37ca0c7bc48

lolkoslaw

Utwór ten został skomponowany tylko na potrzebę reklamy i nigdzie nie został wydany na krążku :(

CH3HgCH3

Czesc:] czy nie wie ktos moze czyja jest ta piosenka z reklamy telewizoru jakies firmy (nie jestem pewna, ale chyba SONY) Chodzi mi o ta z tymi kolorowymi pileczkami, ktore odbijaja sie przez cale miasto. Bylabym wdzieczna za pomoc... Pozdrawiam goraco:]

emka_7

Jose Gonzalez - "Heartbeats"
prosze bardzo.

CH3HgCH3

http://reklamy.tv/
może to wam pomoże? albo przynajmniej niektórym.

CH3HgCH3

Ta reklama z piłęczkami to pewnie chodzi CI o telewizje N. Taen pakiet telewizji cyfrowej itp.

Ja natomiast mam taką prośbe do wszystkich bo szukam pewnej piosenki. Nie wiem w jakiej reklamie ona leciałą, ale kiedyś (chyba dawno) leciała. Ostatnio ca Comedy Central ją usłyszałem chyba we wkręconych.

Ktoś tam śpiewa: "I like You, yeah I Like you and I like You" I tak powtarza to kilka razy. PIosenka podchodzi pod rock.

POMOCY !!!

CH3HgCH3

Czy ktos zna muzyke z reklamy samochodu, wiem jedynie ze jest to albo citroen albo renault albo peugeot. chodzi o samochod kombi. muzyka jest ni to punkowa ni to rockowa, reklama jest o tym co mozna pomiescic w samochodzie i perkusje od corki i jeszcze inne tam badziewia, czesto jest scena jak dziewczyna skacze po swoim lozku, jak nie znacie muzyki to przynajmniej dla jakiego samochodu jest to reklama, dzieki

CH3HgCH3

Czy zna ktos tytuł tej piosenki z reklamy radia z
Ten kawałek był na sunrise 2004

CH3HgCH3

szukałam na tym portalu z piosenkami do reklam, ale tam nie ma. ;( czy ktoś mógłb mi podać piosenki do następujących reklam?
Pedros - taki koles gra tam zarąbiście na gitarze
New Yorker - ta z tą dziewczyną w niebieskiej bieliźnie i z dziadkiem
byłabym megawdzięczna!!! :D

Seniorita

Abjovi, ta pisoenka, o którą Ci chodzi, to może z rekalmy sieci komórkowej vodafone. A tytuł i wykonawca to: Dandy Warhols - Bohemian Like You.

Pozdrawiam

Mr__Naboo

do New Yorkera to Estella-From dusk till dawn

poswiat

A jaka to melodia z tej najnowszej reklamy CCC? ;D (tej od butów) :D

freepick

A wątpię, żeby to było: Da Luxe - Groove Me (:

freepick

Poszukuję piosenek z reklam skody roomster, hyundai santa fe i fundacji TVN, z góry dziękuję za pomoc.

kat_4

A ja prosiłabym o pomoc w kwestii piosenki tej z reklamy Tak Tak'a co jest jeden koleś z trzema babkami na plaży...

Pin_up_Margolcia

Mr. Naboo -> Jesteś WIELKI !!! Wielkie dzięki. O to mi chodziło. Tyle tego szukałem i nic. Jeszcze raz dzięki.

Pin_up_Margolcia

Tak Tak >> Kelis "Trick Me"

CH3HgCH3

A wiecie może jaki jest tytuł piosenki z reklamy reserved? Tej, na której idzie sobie najpierw sama dziewczyna a chłopak siedzi u fryzjera, a potem idą razem...

CH3HgCH3

Już wiem :) Jak coś to Feist- "Let It Die"

marija1991

czy ktoś już może wie, co to za poisenka z reklamy orange, co się zmieniają Ci ludzie no i oczywiście z rexony dla kobiet?

dzollsica

Wie ktoś może, jaki to utwór leci w reklamie "AXA" - to jest od pożyczek, ubezpieczeń etc. Gdzie wszędzie obecne są bąbelki mydlane (czy to może bańki) Facet jedzie autem z tyłu na siedzeniu latają sobie bańki i nie pękają... :) Help me!

Mr__Naboo

o, Lucas 22 dzięki wielkie :D

dzollsica

motyw z rexony dla kobiet został zapożyczony z Lily Allen - "Knock'em Out"

lolkoslaw

...jednakże tak naprawdę rexona to jest Professor Longhair - "Big chief" ;)

lolkoslaw

tak własnie myslałam dzisiaj puściłamm sobie Lily Allen bo znalazłam przez przypadek płytę i mnie zatkało xD

i tak bardzo dziękuję :O)

dzollsica

co do piosenki z reklamy reserved, to jej wykonawcą jest feist, ale tytuł brzmi: one evening, a piosenka pochodzi z płyty let it die

CH3HgCH3

hejka :)
mam pytanie o piosenkę dość juz straą, bo prawie sprzed roku. Jest to reklama pepsi - mundialowa. w bawari mecz rozgrywaja tamtejsi ludzie z piłkarzami - carlos, lampard, ronaldhinio, beckham. i wygrywają Bawarczycy. Orginjal tej piosenki to "da da da:", ale mi chodzi o ta wersję z tą orkiestrą (z tej reklamy) i nie moge jej znależć :) z góry dzięki :))

bananek_69

a czy ktoś może kojarzy piosenkę z raklamy cherokee, moda w stylu cherokee, ceny w stylu tesco, czy coś w tym stylu, jest tam między innymi pokazane, jak jakieś dzieci bawią się na placu zabaw i ceny ubrań sie wyświetlają

poswiat

piosenka z reklamy cheeroke to Peter, Bjorn & John - "Young Folks" :)

użytkownik usunięty
TooTiki

heh no proszę a ja właśnie miałem pytać o tę reklamę ;)

hmm... a zna ktoś piosenkę z reklamy chyba mebli do łazienek ROCA ?? jakiś facet przechodzi przez rózne pokoje (łazienki) i w tle leci taka muzyka, jakaś klasyczna pewnie. jeśli ktoś zna tą piosenkę to niech napisze. z góry dziękuje :D

radeom

Ten utwór to Mozart - Pachabel's Canon in D.

CH3HgCH3

Hejka mam pytnie. Zna ktoś nazwe piosenki z 3bita?? Taką co chłopak je 3bita i przyjeżdżają takie dziewczyny ze straży pożarnej?? Jak coś to dzięki wielkie:*:D:D:D

mishi

zna ktoś piosenkę z nowej reklamy FIATA gdzie samochód wyłania się z czegoś
czarnego a potem jest chlapany czerwonym kolorem

mw205

utwor z reklamy Fiata Bravo: "Meravigliosa Creatura" Gianna Nannini