Witam.Ja powiem ,,cudze chwalicie swego nie znacie,, naljepszy serial to dla mnie ,,alternatywy4,, i niezpaomniany Stanisław Anioł;) (nad wszystkim czuwa gospodarz domu nie da on krzywdy zrobic nikomu kazdemu pomoże o kazdej porze o mój boże) :) i co o tym sadzicie??????????????

tomryb3

Zgadzam się w 1000% Serial jest the best. Na dodatek każdy z aktorów występujących w tym serialu zagrał według mnie swoją rolę życia. Gdyby to były Stany, to każdy z nich dostałby Oskara. Howgh! Powiedziałam.

użytkownik usunięty
tomryb3

Trudno się z Tobą nie zgodzić... polskie komedie i seriale "tamtych czasów" mają niepowtarzalny urok i humor.

Są to filmy, które nie mogą mi się znudzić.

Pozdrawiam serdecznie, Ela... Cocoela

Tak, "Alternatywy 4" i niezapomniani "Zmiennicy" to dzisiaj klasyka. Jednak kiedyś nie były one aż tak śmieszne- takie "zabawne" perypetie przydarzały się każdemu obywatelowi. Z dzisiejszych ewentualnie dodałbym "Rodzinę zastępczą". Alutka rulez

Tak, "Alternatywy 4" i niezapomniani "Zmiennicy" to dzisiaj klasyka. Jednak kiedyś nie były one aż tak śmieszne- takie "zabawne" perypetie przydarzały się każdemu obywatelowi. Z dzisiejszych ewentualnie dodałbym "Rodzinę zastępczą". Alutka rulez

OLO78

"Cieć to jest dla mnie,ooo taki malutki...":D
Świetny serial:)W poprzedni weekend miałem okazje oglądać go na DVD:)
Prawdziwa perełka!