Mam swietny pomysl: dopisujcie kazda wiesniacka,zalosna, patetyczna rzecz jaka zobaczycie w tv. Moze to byc program, film, reklama albo nawet tytul programu czy muzyka do danych seriali. Zaczynam liste od serialu w11 i tytulu programu "modna moda". Czekam na propozycje...
Jakies gowna z Ibiszem, Bar, ciao darwin, moda na sukces, pierwsza milosc, opole 2005 nie wytrwałem do KONCA!:/ ... no i występ Ivan i Delfin na Eurowizji (lol2) co za ubaw!!
kurde juz pisalem jak bardzo kocham familiade, ale tera to mi sie przypomnial odcinek roku poprostu. Rodzina odpowiada na pytanie: "co sluzy do golenia?".
odpowiada kapitan: moze pedzel? (no fakt czasami sie uzywa)
STRATA
odpowiada szwagier: to moze zdrobniale - pedzelek? (no co za czlowiek)
STRATA
Strasburger zadaje ponownie pytanie: Co sluzy do golenia?
odpowiada Gerard (ojciec kapitana): PEDZEL!
(no ludzie jak tak mozna? poprostu wiocha na Polske cala dla tej rodziny, kurde w tak debilna gre stracic trzy szansy pod rzad podajac ta sama odpowiedz!!! Paranoja i zenada!!!)
No cóż. Bardzo trudny temat. Dużo łatwiej by było wymieniać co wiochą w anszej Polskiej telewizji nie jest. Otóż normalnie, bez nerwów mogę oglądać większość programów na TVN24, Fakty (czy jakiś inny program informacyjny), MTV (choc niektóre programy są tam kosmicznie głupie), czy filmy oraz niektóre (nie Polskie) seriale.
A teraz rzeczy, które najbardziej mnie denerwują:
Prowadzący Toto-Lotka - jak zacznie gadać to po prostu śmiechu warte.
Ciao Darwin - po prostu nie mogę tego oglądać, bo wywołuje to u mnie odruch wymiotny.
Moda na sukces - 423423 odcinek, obejrzałem dzisiaj kawałek niechcący, babkę nawiedzał jej duch wyglądający jak ona, czy coś takiego i wypominał jej że tego otruła, tamtego zabiła... błehehehe
Na dobre i na złe - żeby nasze szpitale tak wyglądały i lekarze z takim zapałem wykonywali swoją pracę, ale są dewotki, któe to oglądają - i to im się jeszcze podoba! O zgrozo!
Pierwsza miłość - Najzabawniejszy serial jaki widziałem, nawet "Mode na sukces" bije na kolana. Dialogi po prostu kosmiczne, nie obejdzie sie bez smiechu. A ta gra aktorska... Eh
Klan - Rysiu i wszystko się wyjaśnia :) Dzisiaj już serial kultowy, kiedyś dla Rysia niemal zawsze oglądałem, ale już jakoś zapominam ;) Kultowy cytat: "Dzieci umyłyście ręce?, Maciuś, Bożenka umyśliście ręce? Myjce ręce i idźcie jeść."
W11 - Odcinek w którym lekko cyckowaty synek krzyczał do swojej matki "NIENAWIDZĘ CIĘ!" - boki zrywać, zresztą w kazdym odcinku jest coś podobnego...
Nie chce mi sie juz wymyślac - tego jest cała masa :)
Dużo tego...
1. Ciao Darwin (już obgadane, ja się dołanczam:p)
2. Moda na Sukces
3. Reklamy Lidl'a, Tesco, Biedronki, itd.
4. Reklamy Naturelli, OB ("już mogę chodzić na basen i to w te dni!!!!") i tych tam... Blee...
5. Seriale typu "Adam i Ewa" i "Zbuntowany Anioł"
6. "Dzieciaki z Klasą"- aż źle się robi na sam widok...
A fee:/
Wszystkie teleturnieje, szczególnie Familiada z nudziarzem Strasburgerem, i te z Chajzerem (bleeh, nie znoszę tego faceta), Jaka to melodia (wałkowanie w kółko jednych i tych samych kawałków w stylu "Biedroneczki są w kropeczki" i innych infantylnych głupot, dinozaurów sprzed 3-4 dekad, do tego stara nieudolna wokalistka), serial Miodowe lata i przypuszczalnie inne tego typu, sądząc po zajawkach i kawałku programu, który niestety widziałam, to oczywiście Ciao Darwin. To chyba najdurniejszy program, jaki zdarzyło mi się widzieć. Aha, i prowadzący jest wieśniakiem niesamowitym wręcz, w sumie pasuje do swojego programu, hihi..
Dalej - ponad połowa reklam, a w porywach to myślę, że spokojnie 3/4 - ze szczególnym wskazaniem na reklamy proszków (haha, np. z Chajzerem) - ileż można jechać na tych samych patentach ("nasi eksperci ustalili w testach, że.." bla bla), Axe, rózne cholerne serki i jogurty i znakomita większość reklam Telekomuny i Plusa (z wyłączeniem genialnych spotów w wykonaniu dwóch gościów, scenki te są genialne;); i najczęściej chyba używane w reklamach słowo "odkryj" - no jak to słyszę, to aż mi się źle robi. Wszystko trzeba odkrywać... taa
Wiochą niezmierną są też wszelkie biesiady, spotkania w kopydłowie i tym podobne pierdoły.
Telenowele to tak oczywista wiocha, że aż nie wiem, czy warto o tym pisać. Np. Moda na sukces (już sam tytuł jest durny niesamowicie), która leci chyba od zawsze i pewnie będzie leciała nadal, jak będę na emeryturze:/
Wiejski jest też ten program na TVNie o 'niesamowitych rzeczach'. Zapowiedź: nasza ekipa sfilmowała ducha, przygotujcie się państwo na niezwykły filmik - no i po 20 minutach ględzenia pokazują 'ducha' - jakies mazy, pierdyknięcie i już. Załamać ręce tylko..
Wiochą są też śródtytuły i zapowiedzi programu 'Na każdy temat' (sam program jest OK) - w stylu: "Moja siostra jest kosmitką", "Urodziłam własną wnuczkę" i tym podobne głupoty w stylu 'Faktu')
Na razie tyle mi się przypomniało.
Widziałem dziś fragment programu "Ja tylko pytam", gdzie facet chwalił się swoim "poziomem energetycznym". Mówił że dzięki niemu nie musi jesć, pić, a nawet oddychać. Wspomniał również że jak ma jedzenie w buzi to owy pokarm od razu przenosi się do innego wymiaru, a jak chce to jego szyszynka potrafi mu wyprodukować składniki niezbędne do życia.
Płakać się chce.
Rzeczywiście w tv można zobaczyć wiele głupot. Mnie do szału doprowadza reklama Vanishu, w której kobieta podchodzi do faceta i rzuca tekst: "Obleje pana olejem" iii chlup mu na koszule. Co za idiotyzm. Ciao Darwin pozostawiam bez komentarza, bo już od samego komentowania tego pożal się Boże programu można zgłupieć. O na przykład "Detektyw" - ścierpieć nie mogę Rutkowskiego. Jeszcze sporo tego jest, ale już się nie będę denerwować, bo sama myśl o tych programach sprawia, że uruchamia mi się odruch morderczy :-).
reklama Civit Bang;P doprowadza mnie do szału (i smiechu;D)
- Ale to jest plama z buraczków nie uda sie...
buehehe;)
a i jeszcze zapomniałam o Najslabszym ogniwie;D
- Zagłajmy w najsłabsze ogniwo! Małku co ci złobiła Ałeta
;P ta Kazimiera ma takie zajebiste teksty buahaha ze sie mozna posikac ze smiechu;D
Ja tam TV nie oglądam, ale Najsłabsze Ogniwo jest boskie, teksty: "Jesteś niedorozwinięty umysłowo" od prowadzącej.... Ja bym jej tam na miejscu zawodników chyba w pysk dała, tylko zacytować Shreka:
"Głupie to i nudne, przełącz na Koło Tortury" :p
'Ciao Darwin' Głupie! Głupie! Głupie! Głupie!!!!
'M jaki miłość' bo to już sie staje nudne no i jeszcze te powtórki które dają teraz..
'Klan' no comment....
i Reklamy podpasek...ha ha:))
Dziś oglądałem wiadomości...
zgineło tyle i tyle, Nie ma pieniążków na leki w polskich szpitalach i remontują zakopiankę
Pozdrawiam
Oczywiści większość reklam, programów i seriali to chała. Mnie najbardziej wkurza: "Moda na sukces", "Samo życie", reklamy: Biedronki, Tesko itp. Noi oczywiście najbardziej nieznoszę: EUROWIZJI, bo to największy kicz!
Oczywiście większość reklam, programów i seriali to chała. Mnie najbardziej wkurza: "Moda na sukces", "Samo życie"..., reklamy: Biedronki, Tesko itp. Noi oczywiście najbardziej nieznoszę: EUROWIZJI, bo to największy kicz!
- Europa da sie lubic... rzygac mi sie chce jak widze tego niby włocha, anglika, tą czeszke... szkoda gadać.
- Kszysztof Ibisz
- Ciao Darwin wraz z tym prowadzącym
- teleturnieje typu Rosyjska ruletka, Najsłabsze ogniwo czy Wsadź mi... ;)
Uważam, że reklama Vanisha(czyt. Wanisza) jest najbardziej denna i obciachowa. Babka w niej tak sztucznie mówi "Podoooooba mi sięęę"
Do kitu.
No i te wszystkie "dżemy z biedronki" Ehhh...dno!
Uważam, że reklama Vanisha(czyt. Wanisza) jest najbardziej denna i obciachowa. Babka w niej tak sztucznie mówi "Podoooooba mi sięęę"
Do kitu.
Do kitu.
Jako szczęśliwa posiadaczka kablówki :) dodałabym koniecznie MTV i prześmieszne amerykańskie programy. Aż mnie dziw bierze, że one biją rekordy oglądalności :/
ZajeFajna jeest reklama HEYA z czerwonym kapturkiem.Tyle że dzisiaj widziałem jak na końcu zmienili głos kapturka na bardziej zrozumiały.
Jak dla mnie to żenada!!!! REklama straciła cały swój urok.
W piątek obejrzałam sobie na własną odpowiedzialność "W11". Chyba za dużo sie filmów naoglądałam bo W11 jest: przewidywalne jak cholera, z okropną grą aktorów, stratą czasu.
Normalnie temat-rzeka:
#1 Tadek Drozda i wszystkie jego wypociny, pozalowania godne programy, ktore maja racje bytu dzieki jego znajomoscia.
#2 Telekamery, Super Jedynki etc. - nagrody zawsze dostaja (i wreczaja) zawsze ci sami ludzie
#3 Kazimieła Szczuka
#4 Denne programy pseudorozrywkowe na TVN (ktore mimo wszystko lubie) i Polsacie, m.in. "Dla ciebie wszystko" "Nieustraszeni" "Chwila prawdy" (Chajera i wszystkie jego programy nienawidze).
O "Ciao Darwin" sie nie wypowiadam, bo nie mialem tej watpliwej przyjemnosci katowac sie tym... czyms.