Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem go bardzo dawno temu, jedyne co pamiętam to:
1. Rodzice zostawiają syna pod opieką jakiejś nastolatki.
2. Jej chłopak go trochę straszy, trochę mu dokucza.
3. Naprzeciwko mieszka taki wiecznie zły somsiad i jak komuś jakaś piłke itp. wpadnje na jego trawnik to to zabiera.
4. No i ten chłopak idzie kiedyś...

więcej

Szukam nowego serialu typu The 100, Vikings, GoT, i TWD. Serial w ktorym akcja nie odbywa sie w "realnym swiecie" tak jak np. w The Flash czy Iron Fist.

Witam ostatnio kończąc 2 sezon Stranger Things przypomniałem sobie serial który ogldałem w podstawówce bądź gimnazjum. W pewnen miejcowości na jeziorze pojawiła się dziwna dziura która wesała całe jezioro, dziura była głęboka jak dobrze pamiętam do jądra ziemi... Z tej dziury wychodziły "gigantczne jaszczury" które...

Dotarł ktoś w czeluściach internetu do pełnej ścieżki dźwiękowej z tego serialu? Za każdym razem trafiam na utwór z czołówki, a przecież tyle było jeszcze przeróżnych ciekawych ścieżek w całej serii...

Poszukuję serialu chyba leciał kiedyś na Polsacie , gość był chyba jakimś agentem miał w oczach kamery chyba w soczewkach zamontowane to co on widział widział to samo jego kolega na dużym ekranie w bazie tylko to pamiętam z dzieciństwa

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam użytkowników filmweb, poszukuję serialu Jak zdobywano Dziki Zachód (1976-1979). Chciałbym sobie go oglądnąć niestety nie mogę go nigdzie znaleźć czy to na allegro czy to na innych stronach www. Moje pytanie brzmi czy macie może namiary gdzie mógłbym kupić ten serial lub go oglądnąć a może ktoś z was go ma i...