Cześć szukam jakiegoś serialu o alkoholiku/alkoholizmie oglądam shameless coś w tym stylu co właśnie ten serial dzięki
Hej :P szukam serialu który leciał na TVP 1 albo 2 . Serial opowiadał o grupie młodych osób którzy chodzili do szkoły po czym zamieszkali razem w jakieś stodole jak dobrze pamiętam
Był też serial na polsacie gdzie ludzie kupili kupony na lotto po czym poszli na domówke i każdy z nich wygrał .. Tule pamiętam :(
Szukam serialu który był emitowany na Polsacie gdzie ludzie kupili kupony na lotto po czym poszli na domówkę i każdy z nich wygrał .. Tyle pamiętam :(
Chodzi mi o serial, który nie skupia się na piciu, ćpaniu i spaniu z kim się da.
tylko taki gdzie mamy życie młodych, wrażliwych ludzi i ich problemy
Jak w Joan z Arkadii.
Chodzi o serial zabawny, poruszający i zaskakujący z ciekawymi postaciami.
nie chodzi mi o przedramatyzowaną tandetę rzucająca miliardy...
Witam wszystkich. Poszukuję starego serialu animowanego wydanego z Polsce na VHSie w latach 90tych. Bajka opowiada historię trojka misiów (z tego co pamiętam, choć mogły być to inne podobne 'stworzenia'). Każdy z odcinków opowiadał inna historię, jednak wspólna cecha była taka, że jeden z tych głównych bohaterów...
Wracałem ze szkoły i leciał bodajże na "*VN7". Serial był o ogromnych potworach wodnych, które zaczęły pojawiać się w jeziorach, pamiętam, że niektóre odcinki zaczynały się, że helikopter przelatywał nad jeziorem i z wody wyskakiwał i go połknął albo ludzie stoją na urwisku i taki wielki wir, dziurę w wodzie obserwują...
więcej
Polećcie mi jakiś dobry serial anime kładący nacisk na rozrywkę - pełną akcji, humoru i samoświadomości (najlepiej dla starszych widzów, czyli seks i przemoc).
Nie chcę, żeby to był tasiemiec pokroju Dragon Ball, bo nie mam czasu i cierpliwości na serial trwający dłużej niż 30 odcinków. Nie chciałbym też, aby to...