Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

sezon 8 jest ostatni? bo odczuwam jakieś totalne załamanie formy odcinki 8x02 i 8x03 to już bardziej przypominał "Drużynę A" te idiotyczne strzelanki niszczą cały serial, było jakieś info że to już koniec?

podajemy trzy charakterystyczne cechy/elementy/powtarzalne motywy serialu
kto odganie - zadaje następną zagadkę. Jeśli nie ma pomysłu - oddaje.
Czas na potwierdzenie, czy zagadka została odgadniona właściwie - nie więcej niż 4 -
6 godzin

oto moja zagadka:
-animowane wstawki
-nieznośny młodszy brat
-kremowo -...

więcej

Piszcie co o tym myslicie,komentujcie.

szukam show, które kiedyś widziałem a teraz wśród gąszczu podobnych nie mogę go odnaleźć.
Cechy które zapamiętałem:
- grupa zawodowców rywalizuje między sobą,
- urządzają/remontują/dekorują osobne domy,
- co tydzień ktoś odpada, ale nie wiem co było nagrodą,
- charakterystyczne było to, że każdy z nich w...

Całkiem nowa, tzn puszczana była chyba w 2016 roku. Rodzina siedziała sobie w domu, a tu nagle rozwala im się ściana i wchodzi przez nią łódka, statek, plaża itd. I narrator mówi coś w rodzaju "Wakacje same przyjdą do ciebie". Chyba reklama jakiegoś banku albo biura kredytowego, pamiętam, że miała czerwone logo.

Czy zna ktoś serial o codziennym życiu grupy postaci, gdzie są zarówno momenty zabawne jak i dramatyczne (wzruszające)?
Chodzi o taki serial, gdzie oglądając człowiek faktycznie się śmieje i płacze

I gdzie serial nie skupia się na piciu, ćpaniu i seksie jak w Skins, tylko na codziennych problemach jak w Joan z...

Uzupełnijcie brakujące kanały w programie TV:
- Super Polsat
- 8 TV
- Metro
- Nowa TV
- WP1

Witam
Poszukuję informacji (tytuł polski i oryginalny) na temat pewnego serialu sprzed lat.
Był to serial przygodowo-kostiumowy emitowany pomiędzy rokiem 1987 a 1990 w programie 2 tuż po regionalnych wiadomościach o 18:00 lub tuż przed nimi. Akcja rozgrywała się gdzieś pomiędzy średniowieczem, a dziewiętnastym...

https://78.media.tumblr.com/bef51a16e463c821886fba4952260e1e...

Czy ktoś wie z jakiego to jest filmu/serialu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem