Leciało to chyba po roku 1993, nie pamiętam kanału ale raczej w telewizji naziemnej, możliwe że bardzo krótko. Bajka opowiadała o stworach mieszkających na jakiejś odległej planecie, wszystkie były zielone. Jeden z nich (chyba ich władca) zaczął dużo jeść i stał się czerwony. Był przy tym zły i sporo większy od reszty....
więcejJakoś w latach 2005-2007 był emitowany taki teleturniej (nie wiem jak to nazwać), w którym brały udział dzieci w przedziale wiekowym mniej więcej 9-15 lat chyba. Były tam dwie drużyny. Jedna czerwona, a druga żółta. Jedna to były "tygrysy", a druga bodaj "niedźwiedzie". Byli w jakimś lesie, w górach (?). Wieczorami...
Dziewczyna zabawia się z chłopakiem u siebie w domu. Nagle do drzwi rozlega się pukanie:
-"Otwieraj! To taaaatuś!"
Dziewczyna szybko ubiera się i wychodzi przez okno. Wokół wieżowca spuszczają się po linie antyterroryści, ale chyba nie udaje im się jej złapać. Ktoś coś kojarzy? Nie mogę ni ch..a tej reklamy znaleźć.
Chciałabym zacząć oglądać seriale, ale szczerze mówiąc jest tego tyle, że nie wiem za co sie zabrać.Macie może jakieś fajne seriale, które polecacie?
To leciało chyba na Discovery, lub Discovery Channel, w każdym bądź razie w tej właśnie grupie tematycznej. Nie wiem jak się nazywał ten program, ani jego odcinek. Przeprowadzono eksperyment na jakimś chłopaku który był nałogowym graczem w strzelanki komputerowo. Postanowiono go tymczasowo uśpić albo spowodować krótką...
więcej
Kiedyś na kanale MiniMax puszczali kreskówkę "Szaleni Wikingowie". Ciężko mi jednak wygrzebać o niej
jakiekolwiek informacje, a Filmweb jej nie zna (a przynajmniej pod polskim tytułem). Wie ktoś coś więcej?
Kończę pierwszy sezon i mam pytanie kiedy i czy w ogóle się ten serial rozkreci,jestem na etapie absurdu ,gdzie 30 chłopa przyplywa do Anglii i robi rozpierduche porywając brata króla ale to bezsensu
Witam was. Poszukuje serialu z dobrą mocna fabuła( czy to zawiłości scenariusza, czy to pełen zwrotów akcji, ogólnie coś co potrafi zaskoczyć). Serial w którym fabuła odgrywa pierwszoplanową rolę, gdzie po prostu jest bardzo silną stroną i zaskakuje. Swoim poziomem, swoim pomysłem. Oglądałem kilka seriali ale fabuła w...
więcej