Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuje pomocy będąc w podstawówce oglądałem jakiś serial główny bohater był geniuszem i wszechwiedzącym(czy coś takiego). Widział na czarno-biało. Było to 2011 albo 2012. Emitowane było na jednym z kanałów telewizji naziemnej. Pamiętam jakąś scenę jak on grał na jakimś fortepianie w restauracji (chyba) ludzie...

Północ, południe-wojna, miłość, obyczajówka, kryminał, historia.

Czy lubicie może programy telewizyjne z udziałem Rafała Ziemkiewicza ?

Gdzie można oglądać filmy i seriale po angielsku? Zależy mi na dużej bazie filmów i żeby były w dobrej jakości (za darmo).

Witam wszystkich maniaków kinematografii. Ostatnio z kumplem złapała nas zagwozdka, próbowaliśmy sobie przypomnieć serial z lat 90, cechy charakterystyczne: obsada to 2 facetów 1 gigantyczny zarośnięty drugi mniejszy chudziutki, coś w stylu flipa i flapa, rozwiązywali jeśli dobrze pamiętam zagadki kryminalne, serial...

więcej

Leciało to chyba po roku 1993, nie pamiętam kanału ale raczej w telewizji naziemnej, możliwe że bardzo krótko. Bajka opowiadała o stworach mieszkających na jakiejś odległej planecie, wszystkie były zielone. Jeden z nich (chyba ich władca) zaczął dużo jeść i stał się czerwony. Był przy tym zły i sporo większy od reszty....

więcej

Jakoś w latach 2005-2007 był emitowany taki teleturniej (nie wiem jak to nazwać), w którym brały udział dzieci w przedziale wiekowym mniej więcej 9-15 lat chyba. Były tam dwie drużyny. Jedna czerwona, a druga żółta. Jedna to były "tygrysy", a druga bodaj "niedźwiedzie". Byli w jakimś lesie, w górach (?). Wieczorami...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dziewczyna zabawia się z chłopakiem u siebie w domu. Nagle do drzwi rozlega się pukanie:
-"Otwieraj! To taaaatuś!"
Dziewczyna szybko ubiera się i wychodzi przez okno. Wokół wieżowca spuszczają się po linie antyterroryści, ale chyba nie udaje im się jej złapać. Ktoś coś kojarzy? Nie mogę ni ch..a tej reklamy znaleźć.