zawsze w serialach mamy bohaterów/bohatera dzielnych, odważnych, dobrych, zwalczających zło. Ewentualnie mamy "złych" (ale dość dobrych) zwalczających złych.
A co z serialami smutnymi? Znacie takie? Chcę zobaczyć jak umiera ktoś, jak laskę bohatera ktoś zabija i odpada debilny wątek miłosny z serialu, gdzie laska...
Mam pewine problem... od jakiegos czasu szukam i szukam dokumentu animal planet. Pamietam ze w dokumencie byl facet skazany do wiezienia za zabicie swoich towarzyszy. To walsnie on udzielal jakby wywiadu. Na wyspie na ktorej dziala sie akcja bylo dziwne plemie czy moze ludzie malpy nie wiem jak to nazwac ktorzy ich...
Cześć, widziałam jakiś czas temu, że był na filmwebie serial Netflixa Big Mouth z tego roku, a teraz go nigdzie nie widzę. Wie ktoś co się stało, dlaczego został usunięty i czy można go ewentualnie dodać, ponieważ chciałabym go ocenić.
Link do serialu w serwisie imdb: http: //www.imdb.com/title/tt6524350/
Fabuła z grubsza: ginie chłopak i grupa znajomych prowadzi jakoby śledztwo. Ma ktoś pomysł co to może być?
Hej,
szukam serialu, w którym główną postacią jest agentka FBI, CIA (może być też inna agencja) lub zwykła policjantka, detektyw. Zależy mi właśnie na tym, żeby główna rola była kobieca. Coś takiego jak np. 'Agentka o stu twarzach'. Zaczęłam oglądać niedawno 'Homeland', ale trochę nuda, a bohaterka bardzo mnie...
Chodzi mi o coś na wzór 4 sezonu Prison Break. Czyli zgrana ekipa wykonująca zadania dla rządu lub cos w tym stylu.
Jedyne kanały, na których można trafić na prawdę na dobry film, zarówno klasykę jak i trochę nowsze, nawet z lektorem można oglądać, Ale kino dla kinomanów to mistrzostwo bez reklam i z zajebistym programem.